Spanien 

Tag på rejse til fantastiske Spanien, hvor I kan få både storbyferie og badeferie. I kan slappe af på stranden i Costa Doroda eller få en masse kulturelle oplevelser i skønne Barcelona

Spanien er et rejsemål der bare vokser i popularitet, og det er bestemt ikke uden grund! I Spanien er der nemlig noget for enhver - der er både noget for jer der vil ud og opleve kultur og natur, noget for jer der vil shoppe og noget for jer der bare vil ligge og dase i solen. I Spanien går gastronomi, kultur og klima op i en højere enhed, og det er svært ikke at nyde et ophold i dette skønne land.

På De Kanariske Øer og Mallorca er strandene noget for sig, og I kan nyde massevis af forskellige kridhvide sandstrande og en masse dage i solen. I har mulighed for at udforske næsten uberørte strande, eller besøge de mere turistede. 


I Spanien er det næsten en bedrift at skulle kede sig. Der er muligheder for adskille sportsaktiviteter såsom golf, tennis, vandring, klatring, cykling, surfing mm., og hvis I er til de mere afslappede aktiviteter kan I tage på museumsbesøg, se smukke katedraler og kirker eller bare sidde på en fin plads og nyde et glas sangria og en portion tapas. 


I Spanien er det også et must at smage på det lokale køkken! Paella, tapas, serranoskinke, gazpacho og calamares er bare nogle af de mange retter I kan nyde i det skønne land, skyl maden ned med et godt glas vin eller en lækker frisk sangria. Rejser I langs kysten skal I ikke snyde jer selv for at spise nogle af de lækre og friske fiske- og skaldyrsretter lige fra Middelhavet. 


På Kanarieøerne (Gran Canaria, Tenerife og Fuerteventura) er der behageligt klima året rundt. I vinterhalvåret er temperaturene på omkring 20 grader om dagen. I perioden mellem juni og oktober stiger dagtemperaturene til omkring 25-30 grader. Havtemperaturen ligger på omkring 20 grader hele året rundt, og er varmest i juni, august og september. 


På Mallorca bliver der op mod 30 grader i juli og august og omkring 18-19 grader i april og november. Der er ikke kold vinter som herhjemme, og temperaturen ligger på omkring 15 grader eller derover i løbet af dagen. Havtemperaturen er omkring 20-25 grader fra juni til oktober. 


På det spanske fastland, altså i Barcelona, Costa Brava og Costa Dorada, er der temperaturer omkring 20-30 grader i sommermånederne fra maj til oktober. Om vinteren er der koldere, og dagtemperaturerne ligger på omkring 10 grader, mens der godt kan være 0 grader om natten, og der engang imellem kan falde sne. 


Det spanske fastland og Danmark har samme tidszone, mens der er - 1 time til De Kanariske Øer. 
 
I Spanien bruger de euro (EUR). I kan se den aktuelle eurokurs ved at klikke her.
 

Golfrejse til La Manga***** Murcia, Spanien

DestinationSpanien
Gyldig fra01-09-2020
Gyldig til30-11-2021
Varighed6 dage
PrisFra 5.990kr.

Kun for voksne - dejligt ophold i Benalmadena/Costra del Sol

DestinationAndalusien
Gyldig fra01-10-2020
Gyldig til30-06-2021
Varighed7 dage
Pris 4.350kr.

Spanien - Autentiske Aguilas i solrige Murcia

DestinationSpanien
Gyldig fra01-10-2020
Gyldig til01-10-2021
Varighed7 dage
PrisFra 4.990kr.
Se alle tilbud