Spændende kombinationsrejse til storby, regnskov og kulturarv

 • Afrejsested
  København
 • Destination
  Malaysia
 • Gyldig fra
  05-01-2021
 • Gyldig til
  30-11-2021
 • Varighed
  14 dage
 • Overnatning
  Hotel
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 14.998Kr.
Tag på en fantastisk rundrejse til Malaysia, hvor I oplever storbyen Kuala Lumpur, et af verdens ældste regnskovsområder Taman Negara, de frodige bakker omkring Cameron Highlands afsluttende med badeferie på Penang, hvor Georgetown er optaget på UNESCO's liste for bevaringsværdige steder.
Inkluderet i rejsen er:
Dag 1: Fly til Kuala Lumpur med al forplejning ombord inkluderet.

Dag 2: Rejsen starter med 3 nætter i Kuala Lumpur så I har 2 hele dage til at opleve byen. I bor på Impiana KLCC i superior værelse. Hotellet ligger tæt ved byen så det er nemt at komme rundt.

Dag 3 - 4: Et besøg i Kuala Lumpur er et besøg i en by med en spændende fortid og en nutid i rivende udvikling. Her ser man glimt af kolonitiden side om side med den moderne verdens bygninger og lokalt kunsthåndværk ved siden af alverdens kopivarer. Brug dagene på markeder, besøg evt. Petrona Towers eller for familier kan en tur i Lego Land være en mulighed.
I kan også tilkøbe en guidet tur i Kuala Lumpur, se nederst.

Dag 5: Efter nogle oplevelsesrige dage er det en hel anden slags oplevelser der venter jer de næste 3 dage hvor turen går til verdens ældste regnskov, Taman Negara.
Afhentning på hotellet i Kuala Lumpur og turen går i bus eller bil mod Taman Negara National Park. Det tager ca. 3 timer at nå Ketty Tembeling Jetty.
Her spises frokost (for egen regning), hvorefter turen fortsætter med langbåd på Tembeling River. Det er en smuk tur på floden, hvor I undervejs til Taman Negaras hovedkvarter Kuala Tahan passerer gummitræplantager og små Malai landsbyer. Ved ankomst til
Mutiara Taman Negara er der check-in og en video præsentation at nationalparken. 
I har et par timer på egen hånd, inden middagen og hen ad aftenen skal I på en guidet nattur i junglen - en meget speciel oplevelse. I får udleveret lygter og måske er I heldige at både høre og se nogle af junglens dyr. I returnerer sent på aftenen til lodgen for overnatning.

Dag 6: Efter morgenmaden begiver I jer ud på en fantastisk tur - en ”Canopy Walk” som nærmest kan beskrives som en vandretur i trætoppene ad hængebroer spændt ud mellem træerne. Ruten er med sine 500 meter verdens længste og her flyver fuglene tæt forbi og aber kan betragtes i øjenhøjde. Videre går det til Tereksek Hill, en god vandretur, stejl nogle steder, men med storslåede udsigter undervejs.
Efter frokost på Mutiara er det tid til at sejle ad floderne og de små vandfald der giver lidt ekstra fart til båden. Det er ikke vildere end at alle kan være med, og en sjov måde at opleve regnskoven på. I ligger til ved Orang Asli bosted hvor I får mulighed for at afprøve jeres evner indenfor pusterør. Det har i mange hundrede år været måden Orang Asli folket jagede på, og er det stadig.
Sidst på eftermiddagen returneres til Mutiara hvor aftensmaden nydes.

Dag 7 : Efter morgenmaden er der tid til at nyde en kop kaffe i et af udsigtstårnene hvorfra der er smuk udsigt over regnskoven. Lydene fra skoven der vågner er helt speciel her, så tag jer god tid og få det sidste med. Ved middagstid går turen mod Cameron Highlands hvor I er fremme sidst på eftermiddagen. I checker ind på Cameron Highlands Resort.

Dag 8: Den britiske kolonimagt anlagde omkring 1925 de første teplantager på bakkerne omkring Cameron Highlands. Klimaet var perfekt, jorden særdeles frugtbar og så var te en efterspurgt vare i kolonierne.

I dag er mange indere beskæftiget i teplantagerne mens det er kineserne der står for dyrkning af frugt og grønt som jordbær, tomater og blomkål. Brug dagen på at går på opdagelse i den smukke natur, og nyd en kop te fra højlandet.

Dag 9: Efter morgenmaden er det tid til at forsætte til Penang. Penang og byen Georgetown er et skatkammer af naturarv, og her er rig mulighed for at får masser af kulturelle oplevelser med hjem, hvis I altså ikke er mættede og foretrækker at bruge dagene ved pool og strand. I bor de sidste 5 nætter på 
Bayview Beach Resort i deluxe værelse med delvis havudsigt.

Dag 10 - 13: Bayview Beach Resort ligger direkte til stranden og her er vandsportscenter, spa-afdeling og udenfor resortet er der hyggeligt aftenmarked. Der er kun 30 minutters kørsel til Georgetown, så snyd ikke jer selv for en tur i den gamle bydel der er helt unik. Vi har lavet forslag til tilkøb af ture nederst.

Dag 14: Hjemrejsen påbegyndes efter en ferie med masser af oplevelser.

Dag 15: Ankomst til Danmark.

Pris fra kr. 14.998 pr. person
Tillæg ved afrejse juli - august fra kr. 2.000 pr. person

Priserne er pr. person i delt dobbeltværelse

Udvid Taman Negara til 4 dage/3 nætter for kr. 850 pr. person

Opgrader til de sidste 5 nætter på Penang til Golden Sands by Shangri La i executive oceanview værelse med havudsigt fra kr. 1.500 pr. person

Tilkøbsmuligheder:

Halvdags-byrundtur i Kuala Lumpur: Her får I set nogle af de vigtigste ting i Kuala Lumpur. I får mulighed for at beundre den fantastiske arkitektur og de smukke landskaber når der gøres stop ved National Monument, Kongepaladset, Nationalmuseet, Uafhængighedspladsen, National Mosque og Petrona Towers (uden entre hertil)
Pris kr. 350 pr. person

Heritage Walk Discovery i Penang:
Georgetown har uendeligt mange kroge og hjørner som bedst nåes til fods. På denne tur går I gennem den gamle bydel sammen med en engelsktalende lokal guide som kan vise jer hvordan et undseeligt hus langsomt vokser til kinesiske paladser når I bevæger jer gennem gangene der forbinder husene. Han fortæller spændende historier og I kommer forbi nogle af de berømte malerier der er malet direkte på husmurene her.
4 timers tur inkl. transfer til Georgetown - kr. 600 pr. person

Discover Hills and Temples - en halvdagstur på Penang:
Udover stranden og Georgetown har Penang også de kølige bakker som hedder Penang Hills og ligger ca 900 meter over havet. En kabelbane sørger for turen til toppen som undervejs byder på smuk flora. På toppen er udsigten i sig selv fantastisk, men også et imponerende tempel, Kek Lok Si besøges.
Alle entreer og transfers er inkluderet - pris kr. 500 pr. person

21/09IL/FL5000/FH6500