INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Sofitel Jumeirah Beach ★★★★★

Dubai - De Forenede Arabiske Emirater

Bo på det 5-stjernede luksushotel Sofitel Jumeirah Beach direkte ved stranden og The Walk i fantastiske Dubai med masser af lækre faciliterer og underholdning, restauranter og shopping tæt på. 

In stock
Travel Code
AE-H-DU-5

Indkvartering

Det 5-stjernede Sofitel Jumeirah Beach ligger direkte ved Dubais populære strandpromenade The Walk i Jumeirah Beach Residence, helt tæt på The Beach Mall, hvor der ligger mange restauranter med udsigt over vandet. Der er kun 150 meter til den hvide sandstrand Marina Beach, hvor man kan bade, slappe af og dase i solskinnet.

Hotellet har 444 luksuriøse værelser og suiter, udendørs pool og 4 restauranter og barer, fitnesscenter og sauna. Der er gratis wifi overalt.

De rummelige værelser og suiter er indrettet med alle moderne faciliteter som aircon, fladskærms-tv, Bose-lydanlæg, kaffe- og tefaciliteter og minibar. På badeværelset er der lækre toiletartikler. Alle værelser og suiter har egen balkon med udsigt over Den Persiske Golf – nogle værelser har dog begrænset udsigt.

Hotellet ligger blot 5 minutters gang fra Dubai Marina og 15 minutters kørsel fra Wild Wadi Waterpark samt Mall of Emirates. Sporvognsstationen JBR 2 ligger 500 m derfra, og der tilbydes gratis parkeringsservice på hotellet.

Hotellet har følgende værelsestyper:

  • Superior King Room - 35 m² med en dobbeltseng
  • Superior Twin Room – 35 m² med to enkeltsenge
  • Luxury Room - 36 m² med en dobbeltseng
  • Luxury Club Room - 36 m² med en dobbeltseng og inkluderer adgang til Club Millesime loungen
  • Junior suite - 50 m² med en dobbeltseng og siddeområde, 2 balkoner
  • Prestige Suite - 65 m² med separat stue og soveværelse en dobbeltseng, 2 balkoner og inkluderer adgang til Club Millesime loungen, Sofitel Fitness og poolen
  • Opera Suite - 95 m² på 32. etage med fantastisk udsigt, separat stue og soveværelse en dobbeltseng og badeværelse, desuden gæstetoilet.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Sofitel Jumeirah Beach ★★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden