INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Sofitel Imperial ★★★★★

Mauritius

Luksusresort der har direkte adgang til Flic en Flacs fine sandstrand, tæt på by og restauranter. Her er plads til at hele familien kan få en fantastisk ferie i Mauritius' tropiske omgivelser.

In stock
Travel Code
MR-H-5

Indkvartering

Sofitel Imperial ligger direkte til en af de bedste strande vi har set på Mauritius, og er høj kvalitet i værelser og mad-oplevelser. Resortet er smukt opbygget omkring stranden og den japanske have, og med store, fine værelser med udsigt til have eller hav.

Opholdet her bookes med halv- eller helpension og maden er utroligt lækker uanset hvor i vælger at spise. Her er 4 restauranter som alle er inkluderet i jeres måltidspakke, undtaget er den japanske del af den asiatiske restaurant hvor tillæg tilkommer.
Udover dejlig mad tilbyder resortet spa-oplevelser, fitnesscenter, tennisbaner og børnevillaen med masser af aktiviteter for de mindste.
På resortet finder i også båd-huset som tilbyder alt indenfor vandsport.
Dykkercenteret tilbyder 2 dykkerture om dagen til meget rimelig priser (ca kr. 400 pr dyk) PADI-certifikat kan også tages herfra.

Her er ialt 192 værelser som alle er smukt indrettede, med balkon eller terrasse og med alle moderne faciliteter samt seperat badekar og bruseniche:
Superior værelser i stueetagen mod vandet, men uden havudsigt.
Deluxe værelse med havudsigt på 1. og 2. sal
Luxury værelser med havudsigt
Famliy Prestige suite med udsigt til den japanske have til 2 voksne og 2 børn med seperat stue.

Et rigtig dejligt resort for jer der gerne vil være ved god strand, spise lækker mad og nyde det lækre område.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Sofitel Imperial ★★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden