Skønne strande og smukke naturoplevelser på Elephant Hills Khao Sok

 • Afrejsested
  København
 • Destination
  Thailand
 • Gyldig fra
  01-04-2021
 • Gyldig til
  20-10-2021
 • Varighed
  14 dage
 • Overnatning
  Hotel
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 13.998Kr.
Spændende rejse for hele familien med smukke strande, jungle-oplevelser og egen havkajak fra terrassen.
Inkluderet i rejsen er:
Fly inkl. al forplejning ombord t/r Thailand.

Ved ankomst til Phuket lufthavn kører vores chauffør jer til Khao Lak, 1 ½ time mod nord.
Khao Lak er velsignet med smukke strande, fin natur og er knap så travlt som andre områder i Sydthailand.
I bor de første 5 nætter på Apsara Khao Lak Beachfront Resort i superior værelse. Resortet ligger direkte til den fine strand, med små hyggelige restauranter langs stranden, så det er det perfekte sted at starte jeres ferie med afslapning.
Nyd dagene ved pool og den fine strand, eller book en tur til de smukke Similan Islands der tilbyder fantastisk snorkling.

Efter 5 afslappende dage går turen til Elephant Hills i Khao Sok Nationalpark.

De næste 3 dage/2 nætter kommer I helt tæt på den smukke natur når I bor luksussafaritelte med udsigt til klipper og jungle. Den første nat er i safaritelte i junglen, den anden nat på luksustømmerflåder med egen havkajak. Vågn til gibbonabernes kalden og nyd morgenkaffen med en velsignet udsigt til junglen der omkranser lejrene. Der er omfattende program inkluderet i pakken og alle måltider under jeres ophold her.
De engagerede og meget gæstfrie rangers fortæller om junglen og dyrene her, og jeres besøg hos elefanterne omfatter fodring og vask.
I kan læse det omfattende program for dagene her

Opholdet på Elephant Hills er meget børnevenligt, dog skal børn være fyldt minimum 6 år.

Efter 3 oplevelsesrige dage går turen til Krabi hvor I nyder de sidste 5 dage inden hjemrejse. I bor på Ao Nang Villa i superior værelse - resortet ligger i Ao Nang by direkte til stranden, så der er rig mulighed for shopping, booking af ture til smukke koral-øer eller bare slappe af ved resortets pool-områder.
Herfra flyves hjem til Danmark.

Priser og perioder:
01/05 - 20/10 2021 fra kr. 13.998

*Vær obs på at der er få telte ved søen, så vi anbefaler tidlig booking. Ønsker I at blive begge nætter i junglen er dette også muligt

Badedestinationerne kan ændres til andre steder i Sydthailand, ligesom hoteller og rejselængde kan ændres - kontakt os for priser.
 FH5500/FL4500/2105IL
ABK/05AUG