Skibsbesøg MSC Poesia 18.september

 • Afrejsested
  København
 • Destination
  København
 • Gyldig fra
  18-09-2019
 • Gyldig til
  18-09-2019
 • Varighed
  1 dage
 • Overnatning
  Event
 • Transport
  Skib
 • Pris
  300Kr.
​Har du aldrig været ombord et krydstogsskib og overvejer hvordan en krydstogsferie kunne være, får du her muligheden for en dejlig dag ombord på MSC Poesia.
Ombord på skibet får vi en præsentation og rundvisning, der viser os lidt af, hvad et stort krydstogsskib har at byde på.  
Vi afslutter rundvisningen med en dejlig frokost inkl. drikkevarer, i en af skibets restauranter.

Så tag med på denne inspirationsdag for kun 300,- pr. person, hvor du får en god forsmag på livet ombord og hvad man kan forvente af oplevelser og mad.

Der er begrænset antal plads - så skynd dig at bestille. 
 

Program for dagen:
 • Kl. 10.15 - 10.30 - Vi mødes ved krydstogtsterminalen.
 • Kl. 10.30 - Vi går ombord samlet som gruppe. Ombordstigningen starter med sikkerhedskontrol.
 • Kl. 10.45 - 11.30 - Præsentation af MSC og Top Tours m. velkomstdrink.
 • Kl. 11.30 - 12.30 - Rundvisning på skibet
 • Kl. 12.30 - 14.30 Frokost inkl. drikkevarer, fulgt af kaffe.
 • Kl. 14.30 - 14.45 - Vi takker af for en dejlig dag og går samlet fra borde. 

Bemærk ovenstående er cirka tider, og der kan komme ændringer i programmet. Vi er ikke garanteret at se selve kahytterne, da de kun kan fremvises hvis de er ledige.
 

Praktiske oplysninger:

Mødested:
Vi mødes ved krydstogtsterminalen på Oceankaj, 2150 Nordhavn, København

Mødetidspunkt: Mellem kl. 10.15-10.30 så vi er klar til at gå ombord kl. 10.30 (præcist).

Det er meget vigtigt at I kommer til tiden, da det er et stramt tidsprogram. Vi går alle ombord og fra borde samlet. Det er ikke muligt at vente på eventuelle forsinkede eller mulighed for at gå fra borde før tid. Det skal foregår samlet i gruppen.

ID: Husk at medbringe det ID (pas eller kørekort) der er benyttet ved bestilling. Man kan ikke komme ombord uden dette.

Aldersgrænsen: Aldersgrænsen for deltagelse i rundvisningen er primært +18 år. Dog kan der på forespørgsel hos Top Tours bestilles til +14 år.

Special kost: Hvis du har nogle former for fødevareallergier, er vegetarer eller lign. så skal vi informeres om dette og vil undersøge muligheden for at lave en anden menu.

Håndbagage: Ved ombordstigning på skibet skal alle igennem en sikkerhedskontrol, og her gælder de samme håndbagageregler
som i lufthavnen. Dvs. at alle væsker skal være i en klar plastpose med lukning. Vandflasker og lign. må ikke medbringes ombord.
Det samme gælder for alkohol, frugter og mad, samt skarpe genstande. 

Ved skibsbesøget er der ikke mulighed for at opbevare overtøj, tasker, paraplyer og lign. Derfor må I selv sørge for at have disse ting på jer under besøget. Ligeledes er det en god ide at medbringe en ekstra varm trøje/jakke og en paraply, da der ikke er noget overdækket område inden vi går ombord. Og det er heller ikke muligt at komme til at sidde ned, inden selve ombordstigningen på skibet.

Bestilling/betaling:
Du bestiller ved at klikke på den grønne knap "online booking" her på siden, hvor alle oplysninger skal udfyldes. Vær obs på at der står PAS men du kan også benytte dit KØREKORT.
Betaling foregår enten ved at bruge dette link, hvor betalingskort benyttes - husk at skrive navn på indbetaling.
Alternativt kan du bruge mobilepay nr. : 54790

Refundering/fortrydelse af køb:
Købet er bindende fra jeres indbetaling er registreret og vi har sendt en bekræftelse. Det er ikke muligt at refundere billetten efter bekræftelse fra os. Dog kan navn på deltager ændres indtil 21 dage før skibsbesøg.

Voucher:
Du vil ombord modtage en voucher på kr. 500,- pr. kahyt, der kan benyttes ved en fremtidig bestilling af krydstogtsrejse hos Top Tours. 
 

Lidt om MSC Poesia:

MSC Poesia er et innovativt krydstogtsskib med elegant stil, som bringer traditionelt håndværk til kreativt design. Kom ombord og træd ind i en verden af komfort. Skibet er det perfekte sted at koble af, lige fra det flotte vandfald i foyeren til Zen-haven, den autentiske japanske Sushi-bar og det overdådige wellness-center MSC Aurea Spa, hvor der tilbydes dampbad, sauna og skønne massagebehandlinger, der vil forkæle din krop og sjæl. 

Der tilbydes adskillige sports- og fitness-aktiviteter ombord, herunder basketball, tennis, shuffleboard, topmoderne fitnessrum og minigolf. Børn og teenagere imødekommes også, med deres egne klubber og fester, en dedikeret stenalder- og dinosaurus-legeplads, fede videospil og endda et DJ-diskotek! Og så er der selvfølgelig alle de feriestedsfaciliteter, man kunne ønske sig, herunder tre swimmingpools, fire boblebade og en kæmpeskærm ved poolen. 
   
Gourmet-maden ombord består af specialiteter fra hele verden, men bevarer sin middelhavstradition, med forankring i den italienske 'Langsom Mad'-bevægelses værdier. Hver eneste lækre ret på MSC tilberedes med omhu af vores dygtige kokke, som udelukkende bruger de fineste kvalitetsråvarer. 
   
De varierede loungebarer tilbyder ligeledes forfriskende originalitet og autenticitet, lige fra vinbaren Grappolo d’Oro til cocktailbaren Mojito og cigarrummets lækre indretning. 
   
Hvad enten du er på familieferie, luksusrejse eller en romantisk rejse med din eneste ene, er MSC Poesia et skib, der tilbyder en virkelig inspirerende krydstogtsoplevelse.

Se også film om MSC Poesia - klik her.