Singapore, Bali og Lombok

 • Afrejsested
  København
 • Destination
  Bali
 • Gyldig fra
  05-01-2021
 • Gyldig til
  30-11-2021
 • Varighed
  16 dage
 • Overnatning
  Hotel
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 14.998Kr.
Skøn kombinationsrejse til storby, dejlige strande og spændende kultur.
16 dage/14 nætter til Singapore, Bali og Lombok

Rejsens forløb
I flyver med Singapore Airlines fra København direkte til Singapore. Flyrejsen inkluderer alle skatter/afgifter samt al forplejning ombord.
I flyver via Singapore til Lombok hvor en chauffør venter og kører jer til hotel Sheraton Senggigi Lombok hvor I bor de næste 4 nætter i superior værelse.
Lombok er mindre besøgt end Bali og dermed også mere fredelig og uspoleret. Her er mulighed for at opleve golde vulkanlandskaber og frodig regnskov side om side med de fine sandstrande. I Senggigi by er der shopping og café-liv.

Efter 4 dage på Lombok går turen med båd en kort tur til Gili Meno, den mindste og den smukkeste af de tre koral-øer. Her bor I de næste 3 nætter på Avia Villa Resort i bungalow og kan nyde korallerne og havskildpadderne som kan opleves direkte fra stranden.
Langs stranden, hele vejen rundt om øen ligger små restauranter side om side med dykkercentrene, men ellers er der meget stille på Gili Meno.

Efter 3 afslappende dage på Gili Meno går turen videre med båd til bali og Sanur hvor I bor de næste 5 dage på Swiss Bel Watu Jimbar i deluxe jacuzzi eller deluxe poolview værelse. Hotellet ligger i byen, 10 minutters gang fra strand, og herfra kan der dyrkes alverdens vandsport og shoppes i de mange små butikker. I kan også booke en dagstur til kunstnerlandsbyen Ubud, tage på kokkeskole, eller se solnedgangen over Tanah Lot templet.

Efter 12 oplevelsesrige dage går turen til Singapore for en anden slags oplevelser.
I bor 2 nætter i Singapore på fx Peninsula Excelsior i superior værelse, og inkluderet i jeres ophold er Singapore Stop-overpakke med en lang række fri- og rabatbilletter til seværdigheder som Singapore Zoo, Bird Park, Night Zoo og meget andet.
Byens hop-on bus er også inkluderet så I nemt kan komme rundt og se Chinatown, shoppingcentrene osv.
I kan læse mere om Singapore Stop-over pakke her:

Efter 2 dage i metropolen Singapore går turen tilbage til København. Muligvis med en kuffert fyldt af smukke souvenirs - og helt sikkert med minder for livet. En dejlig rejse er ved vejs ende.

Priser og perioder:
Rejs 05/01 - 15/06 2021 fra kr. 14.998
Rejs 16/06 - 31/08 2021 fra kr. 15.998
Rejs 01/09 - 30/11 2021 fra kr. 14.998

Ønsker I at bo direkte til stranden i Sanur kan I ændre hotel til Griya Santrian i gardenwing værelse for kr 1.200 pr. person

Tilbuddet gælder så længe pladser haves.
Priserne er pr. person v/2 personer