Singapore 

Besøg Østens flotteste storby.
Singapore har det hele og er en god start på ferien inden I fortsætter på rundrejse eller til badeferie i Sydøstasien eller Australien.

 


Flyrejsen fra Kastrup til Singapore med Singapore Airlines tager ca. 12 timer og når I er fremme venter en storby med masser af oplevelser, gode restauranter, masser af shopping muligheder og en spændende historie. Stig af flyet og nyd et par dage i Østens metropol.

Singapore er en multietnisk by og de mange oplevelser dette medfører, skal I ikke snyde jer selv for.

Når I rejser med Singapore Airlines til Thailand, Bali og Lombok så anbefaler vi, at I tager et stop i Singapore. Her er alt hvad hjertet begærer - shopping, gode restauranter, masser af spændende seværdigheder, og så får I alt sammen til meget rimelige priser. 

Sentosa Island ligger lidt udenfor centrum af Singapore, og her finder du mange af seværdighederne som Underwater World, Sentosa Luge, Butterfly Park mm. Den sidste nye attraktion er Universal Studios. Derudover har Sentosa en fantastisk strand - med strandpromenade og et hyggeligt miljø omkring stranden med cafeer, legepladser og meget andet. Omkring strandene er der lækre resorts.

Arab Street/Kampong Glam:
Besøg den malaysiske landsby i hjertet af Geylan Serai og oplev de traditionelle danse. Spadsér rundt i området og gør et godt køb, når det gælder kurvevarer, antikviteter, parfumer og olier. Se den majestætiske Sultan Moske og nyd en kop teh-tarik på en af de mange kaffebarer. 

Chinatown:
Start besøget i Chinatown Heritage Center, hvor I bliver taget tilbage til dengang de første kinesere slog sig ned i Singapore. Herefter kan turen gå gennem Chinatowns små gader - f.eks. i Trishaw. Undervejs ser I de traditionelle butikker med kinesisk medicin og de endeløse rækker af små kinesiske restauranter og spændende butikker med alverdens varer. Det er også i Chinatown I finder Singapores ældste hindutempel, en moske og et kinesisk tempel.

Little India:
Få vækket jeres sanser - gå en tur i Little India. En tur gennem Little India Arcade og Cambell Lane vil føre dig direkte til hjertet af Indien. Stærke krydderier og frisk jasmin, silke sarier, guld amuletter og meget mere fører dig til denne mystikkens verden. Her er masser af de fineste håndlavede varer bl.a. tøj og smykker. Besøg det smukke hus Tan Teng Niah og de mange templer og moskéer i området. Afslut besøget med et dejligt indisk måltid i en af de mange små restauranter.

Hotellerne i Singapore kan bookes i to varianter, som vi i samarbejde med Singapore Airlines kan tilbyde:

Pakke 1: Inkluderer fælles bustransport fra Singapore lufthavn til det valgte hotel i Singapore, ophold på hotel uden morgenmad, fri- og rabatbilletter til en lang række seværdigheder.
Bemærk at hotellerne først kan forventes klar kl. 14.00 og skal forlades igen kl. 11.00. 
Obs: Det er ikke alle hoteller, der tilbyder denne pakke, ligesom det ikke er til alle destinationer, vi kan tilbyde den. Læs mere om hvad stop-over pakken indeholder her:
http://www.singaporeair.com/jsp/cms/en_UK/promotions/free-attractions-new.jsp

Pakke 2: Inkluderer privat afhentning i Singapore lufthavn og transport direkte til hotel t/r samt ophold på hotel med morgenmad. Bemærk at hotellerne først kan forventes klar kl. 14.00 og skal forlades igen kl. 11.00
Hvis man gemmer sine boardingpass fra Singapore Airlines flyet giver dette rabat til en lang række seværdigheder.


Fakta om Singapore:
 
Areal: 683 km2 

Befolkning: 4,1 millioner, 77% Kinesere, 14% Malayer, 8% Indere 

Sprog: Engelsk, Malay, Mandarin, Tamil 

Religion: 42% Buddhister, 15% Muslimer, 14% Kristne, 9% Taoister, 4% Hinduer 

Regeringsform: Parlamentarisk Demokrati 

 

Bali, Gili, Lombok og Singapore - skøn kombinationsrejse

DestinationBali
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til31-05-2022
Varighed18 dage
PrisFra 16.998kr.

Singapore, Australien og Bali på en rejse

DestinationAustralien
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til30-11-2021
Varighed17 dage
PrisFra 17.700kr.

Langtidsrejse til Penang, Langkawi og Singapore

DestinationMalaysia
Gyldig fra01-04-2021
Gyldig til30-11-2021
Varighed23 dage
PrisFra 17.998kr.
Se alle tilbud