Loading...

Seychellerne

Seychellerne er et sandt ø-paradis i Det Indiske Ocean

Seychellerne er for mange et af de rejsemål, der hører drømmene til. Drømme om paradisiske strande, spektakulær natur og fremmed kultur. Med ø efter ø kommer du ikke nærmere et uspoleret, tropisk paradis.

Ø-riget i Det Indiske Ocean 

Seychellerne er en unik ø-gruppe øst for det afrikanske fastland i Det Indiske Ocean. Med intet mindre end 115 små øer, er det et sandt ø-paradis. Her finder du nogle af verdens bedste strande og en eksotisk flora og fauna, der ikke findes tilsvarende andre steder. 

Strandene på Seychellerne er i sig selv værd at rejse efter, hvis du er til lækker sandstrand og azurblåt hav så langt, øjet rækker. På Seychellerne ligger 6 af de 10 bedste strande i verden, og Seychellerne er således et sandt eventyr for strandelskere, der kan lide at bade, dykke, snorkle eller blot at dase på stranden, hvor du kan få tanket op på D-vitamin og god energi fra solen. De fleste af strandene på Seychellerne er omkransede af rev som gør, at strøm og bølger ikke er en risiko her, og at snorkling direkte fra stranden er en fantastisk oplevelse. Her er nemlig fyldt med smukke koraller og farverige koralfisk tæt ved kysten, og hvis du er heldig på din tur ud i vandet, dukker der måske også en havskildpadde op. 

Flyver du til Seychellerne, lander du i lufthavnen i hovedstaden Victoria, der ligger på Seychellernes hovedø Mahé. Victoria er et mix af moderne og ældre koloniby. Byen er en af verdens mindste hovedstæder med blot 50.000 indbyggere, og det er bestemt ikke en hovedstad præget af stress og jag som andre pulserende storbymetropoler verden over. Tempoet på Seychellerne er altså noget andet, end vi kender det herhjemmefra, og man tilpasser sig hurtigt den afslappede livsstil. 

Foruden at være en utrolig destination til luksus- og strandferier, er her rig mulighed for at tage på ø-hop rundt i Det Indiske Oceans smukke blå hav. Du får dermed del i både det utrolige liv som følger med vandet, men kan samtidig også jagte de fantastiske oplevelser til lands. Her finder du smukke regnskove, landskildpadder og sjældne fugle i massevis, og du kan trygt gå på opdagelse i Seychellernes rige natur, her findes nemlig ingen giftige dyr.

Læs mere
View as Grid List

3 Items

per side
Afslappet luksusparadis for hele familien på Seychellerne

På det 5-stjernede Constance Ephelia Resort kan du slappe af, lade dig forkæle i hotellets spa, gå oplevelse i baghavens jungle og nyde og dyrke vandsport i Det Indiske Oceans azurblå vand.

 • Individuel afrejsedag
 • 9 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 22.300,- DKK
Seychellerne - luksus øhop i Det Indiske Ocean

Paradisiske Seychellernes mange øer danner den perfekte ramme for dette luksus øhop til Praslin, La Digue og Mahé, hvor du skal bo på udvalgte luksushoteller i strandkanten.

 • Individuel afrejsedag
 • 13 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 29.998,- DKK
Luksusrejse på Seychellerne

Bo 7 nætter på eksklusive Hilton Northolme i fantastisk villa med enestående udsigt over Det Indiske Ocean. Seychellerne og resortet indbyder til en unik ferie i ro og mag i den skønneste tropiaske oase. 

 • Ingen dato sat
 • 8 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel

Seychellerne har tropisk klima, og det er derfor varmt hele året rundt. Vandet er minimum 25 grader hele året, hvilket er endnu et grundlag for at bruge de langsomme dage på de skønne strande. Men foruden at have et dejligt undervandsliv byder Seychellerne på et bredt udvalg af aktiviteter, som eksempelvis mountainbike, dybhavsfiskeri, golfbaner og ø-hop rundt i Sainte Anne Marine National Park. En fun fact i sammenhæng med dette er, at intet mindre end 50 % af Seychellerne har status som nationalpark. Øerne i Saint Anne Marine National Park består af Cerf Island, Sainte Anne, Moyenne og flere små udflugtsøer lige ude for Mahés kyst.

Kun ca. 20 af øerne i Seychellerne er beboede, og befolkningstallet for hele landet er omkring 95.000 mennesker, hvilket ca. svarer til indbyggertallet i Silkeborg. 85 % af befolkningen er bosat på Mahé Island, som er hovedøen.

 

Skjulte smukke strande Uberørt jungle på Seychellerne Landskildpadde på Seychellerne

 

De 3 hovedøer

1. Mahé Island

Mahé er Seychellernes største ø og måler blot 27 x 8 km. Det er derfor hurtigt at komme fra den ene ende af øen til den anden.

Hovedparten af øens besøgende bor ved Beau Vallon Bay, som er beliggende på den nordvestlige side. Her findes masser af overnatningsmuligheder samt et godt udvalg af både restauranter, butikker og vandsportsudbydere. Stranden ved Beau Vallon Bay er flere kilometer lang og omgivet af frodige og grønne bjerge. På trods af at øen er den største og mest befolkede, er store dele af naturen på Mahé uberørt, og du kan både opleve tropisk regnskov, uforstyrrede strande og varieret bjerglandskab. Trek bl.a. til Seychellernes højeste punkt 905 meter over havet, som er beliggende i øens nationalpark.

Seychellernes hovedstad, Victoria, er beliggende på Mahé og er en af verdens mindste hovedstæder. En hyggelig by i kolonistil, hvor du kan besøge farverige markeder, museer og observere de lokales byliv. 

2. Praslin

Praslin er den næststørse ø og ligger 45 km nord for Mahé. Du kan komme hertil med både fly og færge, som afgår dagligt. Her findes nogle af de aller bedste strande, og det kridhvide sand og silkebløde, azurblå vand skaber perfekte forhold til en ægte badeferie. Besøg bl.a. Grans Anse Paslin og Cote d'Or, som begge er fantastiske strandområder. Fra Cote d'Or har du rig mulighed for transport rundt på øen og omkringliggende øer. Kun 10 minutters sejltur væk ligger Curieuse Island, også kendt som skildpaddeøen. Her kan I bruge en dag i selskab med kæmpe store landskildpadder. 

Udover strandene er den største attraktion på Praslin den UNESCO-beskyttede jungle, Vallée de Mai. Dette er en af de mest unikke naturoplevelser i Seychellerne, og her vokser bl.a. verdens største nød på coco-de-mer-palmerne.

Der findes ingen større byer på øen, men der udbydes stadig både luksushoteller og små hyggelige gæstehuse.

3. La Digue 

La Digue er Seychellernes 4. største ø. Øen er 5 km lang og 3 km bred og bryster sig af en meget tilbagelænet levestil. Øen er perfekt for dig, der elsker at opleve i ro og mag, da her er meget få biler, og man i stedet benytter cyckler. 

Også her findes der fantastiske strande og små trekkingture i den frodige natur. Men den største årsag til at besøge La Digue er stemningen. En fredfyldthed, som ikke kan beskrives, men som skal opleves. Den ro som man kan opleve i dette billedeskønne landskab, er magisk og opleves bedst, hvis man tager et ophold på øen. 

 

Generelt om Seychellerne

Prisniveauet er ikke lavt på Seychellerne, men her findes alle former for indkvartering fra guesthouses til luksusresorts, så du kan overnatte, som komfortbehovet og budgettet tillader det.
 
Maden på Seychellerne udspringer af det smagfulde, kreolske køkken med masser af seafood, kokosmælk, kylling og grøntsager, der udgør en sand sanseeksplosion og får mundvandet til at løbe. Her får du nydelse for alle pengene, og de fantastiske himmerigsmundfulde fra Seychellerne er uden tvivl noget af det, du vil mindes med glæde og tage med dig hjem fra din ferie. Hvem ved – måske du kan lade dig inspirere til din egen madlavning hjemme ved komfuret?

For virkelig at opleve den fred og ro som Seychellerne byder på, kan du kombinere rejsen med en tur til pulserende Dubai.

 

Ofte stillede spørgsmål
Hvad laver man på en rejse til Seychellerne?

Først og fremmest nyder man de uvirkeligt smukke strande og de aktiviteter, som følger med dette. Ellers er der rig mulighed for gode gåture i den uberørte natur på de forskellige øer. 

Hvornår skal man rejse til Seychellerne?

Man kan rejse til Seychellerne hele året rundt, og temperaturen svinger meget lidt mellem de køligste og varmeste måneder. Der forekommer tropiske regnbyer året rundt.

Hvilken ø er bedst af besøge i Seychellerne?

Dette afhænger af personlige præferencer! Men specielt de 3 hovedøer er et besøg værd, samt Bird Island og øerne i Saint Anne Marine National Park.

Hvor skal man bo på Seychellerne?

Hvor I skal bo, afhænger af hvilken ø, I befinder jer på. Men på de mest besøgte steder finder du både luksusresorts og hyggelige gæstehuse.

 

Kræver det visum at rejse til Seychellerne?

Der er intet visumkrav for danske statsborgere ved rejser på mindre end 90 dage.