Seychellerne 

Seychellerne er for mange et drømmerejsemål. Og med rette. Her findes nogle af verdens bedste strande og naturen her byder på oplevelser både til lands og til vands, der ikke findes tilsvarende andre steder.


Landet er et ø-paradis bestående af 115 små øer. Kun ca. 20 af dem er beboede og befolkningen for hele landet er omkring 80.000.

Hovedstaden Victoria ligger på hovedøen Mahé, hvor lufthavnen også ligger. Byen er et mix af moderne og ældre koloniby. Det er en af verdens mindste hovedstæder med 50.000 indbyggere og er absolut ikke præget af stress. Hovedøen Mahé måler 27 x 8 km.

Strandene på Seychellerne er værd at rejse efter. Her ligger 6 af de 10 bedste strande i verden. De fleste omkranset af rev som gør, at strøm og bølger ikke er en risiko her, og at snorkling direkte fra stranden er en fantastisk oplevelse. Havskildpadder ses ofte og smukke koraller og koralfisk kan ses tæt ved kysten.
På land findes der smukke regnskove, landskildpadder og mange sjældne fugle. Der er ikke nogen giftige dyr nogen steder på Seychellerne.

Ud over at nyde undervandslivet er der aktiviteter som mountainbike, ø-hop, dybhavsfiskeri samt to golfbaner (den ene en 9-huls bane på Mahé, den anden en 18-hullers golfbane på Constance Lémuria Resort på øen Praslin.)

Prisniveauet er ikke lavt på Seychellerne, men her findes alle former for indkvartering fra guesthouses til luksusresorts.
Maden på Seychellerne udspringer af det smagfulde kreolske køkken med masser af sea-food, kokosmælk, kylling og grøntsager.

Seychellerne nås med Emirates via Dubai og kan kombineres med et par dage i Dubai på ud- eller hjemrejsen.
Transporten mellem de forskellige øer på Seychellerne er med båd eller fly.

Generelle oplysninger:

Klima: Tropisk klima - det vil sige, det er varmt hele året. Tørreste periode er fra maj til oktober. Lufttemperaturen ligger altid omkring 26 - 30 grader og vandet er minimum 25 grader hele året. I de tørre perioder kommer der stadig hurtige, kraftige byger ind imellem, men det er det, der gør, at Seychellerne kan have den smukke, frodige natur som den har. 50 procent af Seychellerne har nationalpark status.

Befolkning: ca. 80.000 indbyggere.

Sproget: Engelsk, fransk og kreolsk er de officielle sprog.

Møntfoden: Seychelles Rupees (SCR).
Kr. 100 svarer pr. 1/3 2016 til SCR 200.

Drikkepenge: Giv gerne 10 - 15% i drikkepenge da "service charge" ikke altid er inkluderet i en restaurant regning. Guider og chauffører vil også være taknemmelige for nogle rupees.

El: 220-240 V. Medbring strømadapter ved evt. brug af elektriske apparater. 

Pas: Skal være gyldigt minimum 6 måneder efter hjemkomstdato.

Visum: Intet visumkrav for danske statsborgere i indtil 90 dage.

Tidsforskel: Sommertid +2 timer / vintertid + 3 timer.

Udenrigsministeriets info:
Pas og visum

 

Seychellerne - strandhotel på Mahé

DestinationSeychellerne
Gyldig fra01-04-2018
Gyldig til01-10-2018
Varighed10 dage
PrisFra 15.998kr.

Luksus på Constance Ephelia på Mahé

DestinationSeychellerne
Gyldig fra05-01-2018
Gyldig til15-06-2019
Varighed9 dage
PrisFra 18.898kr.

Seychellerne - Luksuriøse Le Domaine de la Reserve direkte til marine nationalpark

DestinationSeychellerne
Gyldig fra01-04-2018
Gyldig til01-10-2018
Varighed9 dage
PrisFra 17.795kr.
Se alle tilbud