INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Seaview Resort Khao Lak ★★★★

Khao Lak - Thailand

Hold ferie på et charmerende, stort og serviceminded resort beliggende på den fineste sandstrand og med et stort antal aktiviteter for både børn og voksne i alle aldre.

In stock
Travel Code
TH-H-KK-48

Indkvartering

Seaview Resort Khao Lak er et charmerede og stort feriested for familier og voksne i alle aldre. Du finder resortet på Nang Thong Beach, hvor du kommer hen ad små veje der fører direkte ned til den fine sandstrand med det tilhørende turkisblå vand. Her kan du nyde solen og det varme sand om dagen og afslutte dagen med en perfekt udsigt til den vidunderlige solnedgang der maler himlen i orange og lyserøde nuancer.

Hotellets areal er stort og er indrettet med både laguner, tropiske haver og 4 store swimmingpools. Der er et poolområde kun for voksne, hvor du kan nyde en kold drink i det indbyggende barområde. Derudover er der også poolområder for børn, hvor de kan hygge sig med i tur i vandrutsjebanen.  Hotellet byder også på en række andre aktiviteter som spaafdeling, fitnesscenter, Kids Club, squashbane, puttinggreen, kaffebar og 4 forskellige restauranter, hvor du kan nyde en lækker middag, når du bliver sulten. Hotellet tilbyder også Wi-Fi.

Hotellet har i alt 218 værelser, villaer og lejligheder. Alle er store, lyst indrettede og med moderne faciliteter. Ønsker du at bo på et værelse med privat pool eller altan er det også muligt at tilkøbe.

Tidligere gæster roser specielt stedets beliggenhed, morgenmadsbuffeten og de venlige og hjælpsomme personale.

Ønsker du at udforske Khao Lak by, skal du blot gå ca. 10 minutter, hvorefter du bliver mødt af små, fine restauranter.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Khao Lak Seaview Resort ★★★★+
Jeg accepterer Top Tours Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev

Gå til toppen af siden

Loading...