INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Seavana Beach Resort ★★★+

Koh Mak - Thailand

Resortet garanterer havudsigt i alle værelser på et fantastisk getaway til Koh Mak. Den 1 kilometer lange sandstrand, afslappende bungalows og dejlige bugt venter på dig på Seavana Beach Resort.

In stock
Travel Code
TH-H-MA-112

Indkvartering

Seavana Beach Resort venter på dig på den tropiske ø Koh mak. Her ligger det omringet af de smukkeste omgivelser ved det mindst lige så smukke hav. Resortet har sin egen private strand, der er ikke mindre end 1 kilometer lang. Der er allerede nu lagt op til den perfekte, afslappende badeferie i Thailands varme temperaturer. Resortet er ejet af en lokal familie, som tager imod dig med åbne arme og en live, love, laugh attitude – og dermed udsigt til den perfekte ferie.

Ved den lange strand er der også masser at give sig til. Du kan slappe af på resortets Sunrise Deck, benytte dig af hængekøjerne eller hoppe i poolen. Har du brug for en pause fra solens stråler, kan du søge hen til Sanook Corner & Library, hvor der er bøger, DVD-samling, fodboldbord og andre hyggelige ting. Du kan også benytte dig af resortets single eller dobbelt kajakker eller paddle board, og tage på eventyr ved øen og bugten. I Koh Mak Club kan du give den gas med vandsportsaktiviteter som fx windsurfing. Er du mere til 100% afslapning, kan du glæde dig over at der også er en spa, hvor du kan få massage.

Resortet har en have hvor de gror organiske grøntsager og frugter. Du kan derfor glæde dig til nogle udsøgte, friske måltider på DayBeds Restaurant. Der er også rig mulighed for at få en kold drink i Bitter Sweet Beach Bar.

Alle resortets bungalows og værelser har en betagende, panoramisk udsigt til Suan Yai bugten fra sengekanten. Det er det perfekte get-away fra al stress og jag og der er garanteret ren afslapning og ro på dette resort. Der er fire forskellige valgmuligheder.

Seavana Deluxe Beachfront

Deluxe værelserne har to queen sized senge, en dejlig gårdhave ved stranden med en lilhørende hængekøje. Der er både indendørs og udendørs badeværelse og masser af plads til op til 4 personer.

Superior Seaview Room

Superior værelset ligger på stueetagen i en to etagers villa. Værelset kommer med en komfortabel king sized seng, et rummeligt badeværelse med rain shower og liggestole lige uden for, hvorfra du kan nyde synet af havet og stranden, samt de palmeprægede omgivelser.

Seavana Suite Beachfront

15 skridt fra stranden ligger strandsuiten. Her kan du bo i de romantiske omgivelser, med udsigt til havet. Suiten kommer med en king sized seng, udendørs spa-badekar i haven, rain shower og meget mere. Når landets klare aftenhimmel og de mange stjerner kommer frem, kan du nyde synet af dem fra din private tagterrasse.

Jacuzzi Balcony Seaview

Med jacuzzi på terrasse, er der virkelig lagt på til afslapning – der er ovenikøbet havudsigt derfra. Værelserne befinder sig på første sal i villaer på to etager. Værelserne kommer med en king sized bed, så der er plads til to personer.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Seavana Beach Resort ★★★+
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden