INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Seasense Boutique Hotel & Spa ★★★★★

Coastal Road - Palmar - Mauritius

Nyd et luksuriøst ophold på dette overdådige voksen-hotel i maleriske Mauritius. Her er pool, strand, spa og cocktails på progammet, og du er garanteret afslapning i lækre omgivelser. 

In stock
Travel Code
MR-H-15

Indkvartering

Seasense Boutique Hotel & Spa har en fantastisk beliggenhed i en tropisk have på Mauritius' østkyst ved Palmar-stranden, som er en af landets mest berømte, gyldne strande. Hotellet er helt unikt i sit udtryk, og det tilbyder en fuldstændig malerisk udsigt ud over det uendelige, krystalklare hav. Strandhotellet har et Adult Only-koncept, og de tillader kun børn fra 12 år og opefter, og det er derfor perfekt for dig, der ønsker en afslappende ferie uden larm fra småfolk. 

Du bliver indkvarteret på et luksuriøst og smagfuldt indrettet værelse, der ligger ganske få skridt væk fra det fine sand på østkysten. Værelserne er indrettet med førsteklasses træsorter og materialer i en afslappende farvepalet, og du vil hurtigt blive forelsket i de små detaljer og de rummelige, overdådige rum, der tilbyder den ultimative tilbagelænede luksusoplevelse.

Hotellet har flere forskellige faciliteter, som du kan benytte dig af under dit ophold. Du kan eksempelvis arbejde på formen i fitnesscenteret, eller du kan deltage i et afslappende yoga-class. Du kan også forkæle dig selv med en omgang massage eller en behandling i hotellets spaafdeling, der gør deres ypperste for at give gæsterne den ultmative tilstand af velvære. 

Når sulten banker på, kan du nyde et velsmagende måltid i hotellets 3 restauranter, der serverer alt fra lokale retter med autentiske smage til internationale favoritter. De lækre gourmetmiddage bliver enten serveret under stjernerne eller ledsaget af levende musik og underholdning. Har du mere lyst til at nippe til et glas bobler, er der rig mulighed for at finde et glas eller en cocktail, der falder i din smag, i hotellets 2 barer. Nyd eventuelt din flydende servering til den endeløse udsigt over den turkise lagune.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Seasense Boutique Hotel & Spa ★★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden