INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Santhiya Tree Koh Chang Resort ★★★★

Koh Chang - Thailand

Smukt og gennemført resort beliggende på Klong Prao stranden. Her smyger poolen sig mellem villaerne og du vil opleve højt serviceniveau og et bredt udvalg af aktiviteter.

In stock
Travel Code
TH-H-KC-56

Indkvartering

Santhiya Koh Chang resortet er bygget i smuk, original thaistil, med smukke dekorationer og små vandfald mellem de svajende palmer. Resortet udstråler en ro og elegance og du bliver mødt af en unik gæstfrihed.

Hotellet er beliggende i den fredelige del af Koh Chang, på stranden Klong Pra, hvilket betyder der er en lille gåtur ind til nærmeste butikker og restauranter. Resortet er dog indehaver af 3 dejlige restauranter, Saaitara Resturant er den eneste restaurant som tilbyder morgenservering fra 07.30 – 10.30. Her er dog også mulighed for både frokost og aftensmad, som du kan nyde til en fantastisk udsigt over Koh Changs natur og kanaler. Frokost og aftensmad kan du dog også få hos By the Sea Restaurant and Bar og Chantara Restaurant, som tilbyder retter fra både det thailandske og internationale køkken.

Hotellet har foruden skønne faciliteter som:

  • Pool
  • Barområder
  • Spa- og massageafdeling på stranden
  • Fitnesscenter
  • Thailands madlavningskursus eller frugt udskæringskursus
  • Kajak- og paddleboard udlejning
  • Mulighed for booking af ture

Indkvartering:

Her er i alt 85 værelser og villaer. Alle værelser er minimum 50 kvm og indrettet i teak med håndskårne dekorationer og kan huse 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn.

Garden Villa:

Skønt 50 m2 værelse, som er placeret imellem en verden af grønt og spirende træer. Indrettet i traditionel thai stil, med alle nødvendige features som stor dobbeltseng, aircondition, mini køleskab, -bar samt te- og kaffefaciliteter. Deponeringsboks, Wi-Fi, klædeskab, TV, strandtaske og sandaler. Her er foruden et lækkert og luksuriøst badeværelse som har både hårtørrer, badekåber, håndklæder og alle nødvendige toiletartikler.

Pool Suite Water View:

Herunder findes 3 forskellige værelsestyper som er enten 55 eller 60 m2. Værelserne har samme skønne værelsesfaciliteter som Garden Villa, men byder derudover på privat pool på balkonen, hvorfra du kan nyde en idyllisk solopgang.

Villa Pool Access:

Med sine 50 m2, direkte adgang til poolen, store badeværelse og hyggelige balkon er værelset perfekt til dig som til fuldest vil nyde de tropiske omgivelser. Værelserne er placeret så du fra balkonen dagligt kan få del i de smukke solnedgange der går ned over øen. Nyd udover de samme faciliteter som i de ovenstående værelsestyper.

Hideaway Pool Villa:

Værelset dækker over intet mindre end 100 m2, store dele dækker den private og afslappende pool i din egen have. Villaen er stor og rummelig, med smukke detaljer og et luksuriøst badeværelse. Foruden er her samme skønne faciliteter som på de andre værelser, som alle er med til at give dig muligheden for at få en fantastiske ferie.

 

Santhiya Koh Chang er et dejligt sted for dig som søger en fredelig ferie i lækre omgivelser og med højt serviceniveau.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Santhiya Tree Koh Chang Resort ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden