INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Santhiya Nahtai Phuket Resort & Spa ★★★★★

Phuket - Thailand

Det nyeste af Santhiyas skønne hoteller – Resortet er bygget og dekoreret i smuk thaistil og beliggende direkte på Natais fredelige og fantastiske strand.

In stock
Travel Code
TH-H-PH-57

Indkvartering

Efter du ankommer til Phuket lufthavn, sørger resortets venlige personale for at du bliver hentet og kørt til dit midlertidige feriehjem. Turen tager ca. 20-30 minutter inden du når fredelige Natai.

Santhiya Natai Phuket præsenterer de perfekte omgivelser for en afslappende ferie til par og familier. Stranden er dejlig uberørt og en af Thailands endnu skjulte perler, dog kan du finde små restauranter og minimarkeder langs strandkanten.

Resortet er, som de andre Santhiya hoteller, udført i smukke naturlige materialer og med håndskårede detaljer overalt. Her er i alt 102 villaer, alle med privat pool og udendørs badekar, og andre herlige faciliteter som bl.a.:

  • Solsenge
  • Aircondition
  • Wi-Fi
  • Te- og kaffefaciliteter
  • Minibar
  • Hårtørrer

Resortet har et smukt poolområde med vandfald, 2 restauranter og barer, fitnesscenter og ikke mindst pavilloner på stranden, med mulighed for massage.

Hvis I ønsker at tage på tur til Khao Sok Nationalpark, Phi Phi eller Similan Islands eller en shoppetur til Phuket hjælper hotellet gerne med dette.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Santhiya Nahtai Phuket Resort & Spa ★★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden