INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Santhiya Koh Yao Yai ★★★★★

Koh Yao Yai - Thailand

Luksuriøst resort i eco-thaistil bygget ind i den omkringliggende natur, og med fantastiske faciliteter, som infinity pool, privat sandstrand, lækre restauranter og spa-afdeling.

In stock
Travel Code
TH-H-KY-54

Indkvartering

Santhiya Koh Yao Yai er smukt og miljøbevidst resort med en lang række faciliteter som gør at opholdet her er lidt udover det sædvanlige.

Resortet er placeret på en rolig bugt på Koh Yao Yais vestkyst, og hotellets venlige personale sørger for din transport hertil. Efter du er ankommet i Phukets lufthavn, bliver du kørt til Ao Po Grand Marina hvorfra turen går mod Koh Yao Yai i resortets egen speedbåd. Turen tager kun 20 min, og er øen er dermed perfekt hvis I gerne vil opleve bountystrand kombineret med Phuket.

Resortet byder på flotte faciliteter som deres stor poolområde med vandfald, fitnesslokaler, yoga, havkajakker, dejlig spa-afdeling og hele 6 forskellige restauranter, flere af dem er beliggende langs strandkanten. Der er samtidig mulighed for at booke forskellige udflugter, madlavnings-, danse- og thai boksnings timer. Her er altså rigeligt med aktiviteter, som skal være med til at give dig den bedste ferie.

Her tilbydes i alt 109 værelser og 39 pool- og familie villaer, som alle er min. 60 kvm. De ligger spredt rundt i området og både villaer og værelser er bygget i smukke træmaterialer, så de falder i ét med naturen.

Værelserne er indrettet i smuk thaistil og har moderne faciliteter bl.a.:

  • Aircondition
  • Deponeringsboks
  • Wi-Fi
  • TV
  • Te- og kaffefaciliteter
  • Hårtørrer
  • Badekåbe og slippers

Resortet er utroligt lækkert og her er kælet for alle detaljer. Hvilket blev anerkendt i 2018, hvor resortet vandt prisen for bedste og mest luksuriøse beachfront resort i Sydøstasien.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Santhiya Koh Yao Yai
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden

Loading...