INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Santhiya Koh Phangan ★★★★★

Koh Phangan - Thailand

Unikt luksushotel i smuk thaistil med perfekt beliggenhed på Thong Nai Pan Beach, her finder du alle ønskelige faciliteter og den flotteste udsigt.

In stock
Travel Code
TH-H-KG-55

Indkvartering

Santhiya Koh Phangang er en ægte resortperle, beliggende i den nordlige ende af Thong Nai Pan Beach - den smukkeste strand på øen Koh Phangan, som er beliggende i den thailandske golf.

Resortet sørger for din transport, efter du er ankommet i lufthavnen på Koh Samui, som er naboøen. Her bliver du hentet af et venligt personale, som står klar til at køre dig til Petcharat Pier. Herfra er der ca. 30 minutters sejltur i privat speedbåd, inden du ankommer til Santhiya resort.

Med sine hele 18 hektar af tropisk have, fantastiske service og mange muligheder er hotellet det perfekte getaway. Her har du en privat strand med mulighed for vandsport, et fantastisk smukt poolområde med vandfald og børnepool og derudover tilbydes der massage, spa, fitnessfaciliteter og samt 3 dejlige restauranter der tilbyder eksklusive thai- og internationale retter.

Resortet huser 99 forskellige værelser og villaer, nogle med privat pool og havudsigt. Værelserne ligger på bjergskråningen mens villaerne er spredt i den store tropiske have og byder på privatliv.

Alle er smukt indrettet i thaistil med altan eller terrasse, samt diverse faciliteter:

  • Aircondition
  • Deponeringsboks
  • Badekar
  • Minibar
  • Hårtørrer
  • TV

Om aftenen kan man spadsere cirka tre minutter langs stranden, hvor der er små restauranter og man kan sidde og spise i måneskin.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Santhiya Koh Phangan ★★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden

Loading...