INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Santhiya Koh Phangan Resort & Spa ★★★★★

Koh Phangan - Thailand

På dette 5-stjernede luksus hotel, holder du ferie med den perfekte beliggenhed på Thong Nai Pan Beach. Her bliver du mødt af en betagende udsigt og de smukkeste værelser og villaer.

In stock
Travel Code
TH-H-KG-55

Indkvartering

Santhiya Koh Phangang er en ægte resortperle, beliggende i den nordlige ende af Thong Nai Pan Beach - den smukkeste strand på øen Koh Phangan, som du finder i den thailandske golf. Resortet befinder sig ca. en 30 minutters sejltur i speedbåd. Der er derfor virkelig tale om et tropisk ø-paradis langt væk fra stress og jag.
Du kan godt gøre dig klar til at komme helt ned i gear, når du rejser mod Santhiya. Med sine hele 18 hektar af tropisk have, fantastiske service og mange muligheder er hotellet det perfekte getaway. Her har du en privat strand med mulighed for vandsport, et fantastisk poolområde med vandfald og børnepool - og derudover tilbydes der massage, spa, fitnessfaciliteter og samt lækker mad på 3 dejlige restauranter, der tilbyder eksklusive thai- og internationale retter. Om aftenen kan du spadsere cirka tre minutter langs stranden, hvor der er små restauranter, hvor du kan sidde og spise et udsøgt måltid i måneskinnets fortryllende lys.


Du har en lang række forskellige muligheder, når du skal beslutte sig for hvilken villa eller hvilket værelse, du gerne vil nyde ferien i. Der er mulighed for privat pool – eller måske er du mere til værelserne på bjergskråningen, eller villaer midt i den tropiske have, med masser af mulighed for privatliv.
Fælles for alle indkvarteringsmulighederne er, at de er smukt indrettet i thaistil med altan eller terrasse, samt diverse faciliteter som aircondition, deponeringsboks, badekar, minibar, hårtørrer og TV. Du kommer altså ikke til at mangle noget, når du holder ferie her.


Drømmer du om adgang til privat pool og havudsigt, kan du med fordel vælge Royal Grand Pool Villa, Sea View Pool Villa Plus, Pool Suite Sea View eller Sea View Pool Villa.
Leder du efter uspoleret privatliv, er Hideaway Pool Villa eller Grand Villa helt sikkert noget for dig.

For rustik udsigt til bjergene, findes der The Rock Room. Her kommer du helt tæt på naturen.


Har du ikke brug for en hel villa, men blot et lige så lækkert og velindrettet værelse, er der Supreme Deluxe Pool Acces, Pool Suite Garden View eller Supreme Deluxe Room.

 

Resort video:

Bestil

Send rejseforespørgsel

Santhiya Koh Phangan Resort & Spa ★★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden