INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

SAii Phi Phi Island Village ★★★★

Koh Phi Phi - Thailand

Det perfekte resort for et tropisk getaway til Thailand. Smukke værelser, utrolige udsigter og en dejlig atmosfære, er hvad du kan forvente, når du besøger SAii Phi Phi på øen Koh Phi Phi .

In stock
Travel Code
TH-H-KP-78

Indkvartering

Saii Phi Phi Island Village holder du ferie omringet af svajende palmer og det turkise vand, som mange rejser til Thailand for at drive rundt i. På resortet kan du se frem til den perfekte scene til din daseferie. Den 800 meter lange strand foran resortet står klar med sit indbydende, hvide sand.

Der er virkelig lagt op til afslapning på det lækre, 5-stjernede resort. Måske trænger du til en afslappende massage i spaen – men hvis du vil presse lidt sjov og aktivitet ind i din ferie, så er der masser af muligheder. Du kan lære at lave thailandske specialiteter, tage på øhop, snorkle eller booke et eventyr væk fra hotellet. Dette kan gøres på hotellet.

Der er også mulighed for at spise lækker mad, når sulten melder sig. Du finder nemlig både restauranter og barer på resortets område. På Api Restaurant & Bar kan du fx nyde autentiske asiatiske menuer, samt internationale retter.

Overnatningerne på resortet er en drøm i sig selv. Her sover du på et smukt værelse, uanset hvilken indkvarteringsmulighed du vælger. Her kan du læse om nogle af valgmulighederne.

Superior Garden Bungalow

Det 45 m2 værelse her er inspireret af den traditionelle, thailandske stil. De jordnære farver skaber den perfekte balance, der virkelig får dig ned i gear. Du kan her nyde godt af en terrasse eller en balkon, hvor du kan slappe af i de tropiske omgivelser. Du sover i en King bed eller Twin beds + en sofaseng.

Beachfront Junior Suite

Med denne suite bor du få skridt fra den hvide sandstrand. De romantiske 79 m2 værelser er romantiske og den betagende udsigt er virkelig prikken over i’et.

Ocealview Hillside Pool Villa

Nyd ferien med udsigt til den tropiske skov eller det turkise hav. I denne villa bor du i en 125 m2 villa med et soveværelse, badekar, privat pool og en terrasse, hvorfra du kan nyde den panoramiske udsigt. Denne villatype er perfekt til par.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

SAii Phi Phi Island Village ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden