INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

SAii Laguna Phuket ★★★★★

Phuket - Thailand

SAii Laguna Phuket er et 5-stjernet hotel for jer som drømmer om at holde ferie i luksuriøse og gæstfrirammer. Med sit utrolige design og mange aktivitetsmuligheder, venter der jer en perfekt ferie på Phuket.

In stock
Travel Code
TH-H-PH-66

Indkvartering

Beliggende på Bangtao Beach finder du idylliske SAii Laguna Phuket. Kendt for deres thailandske gæstfrihed, sansestimulerende indretning og sublime restauranter. Hotellet er som en drømmende postkortsdestination, beliggende kun 25 minutters kørsel fra Phukets internationale lufthavn.

Dette 5-stjernede resort byder på et bredt udvalg af aktiviteter på både land og i vand. Nyd dagene ved den skønne swimmingpool, få en afslappende behandling i spaafdelingen og lad kroppen køre træt til yoga, zumba eller på de veludstyrede tennisbaner. Der er også mulighed for at tage en tur i havkajak, på paddeboard eller windsurfe. Foruden er stranden, med sit bløde vand og klare vand, perfekt til afslapning og afkølende dyp flere gange i løbet af dagen.

Imellem de mange aktiviteter er der de mest delikate retter og drinks at slukke både sult og tørst på. Med to forskellige restauranter og egen kaffebar har hotellet masser at byde på, og er klar til at servicere dig fra morgen til aften. Du finder både nationale og internationale retter, med stort fokus på kvalitets råvare og god smag.

 

Her findes et bredt udvalg af værelsestyper, bo bl.a. med havudsigt på både: Ocean View Balcony, Ocean View Terrace, Ocean Front Balcony og Ocean Front Terrace. Fælles for disse er 43 kvm værelser med plads til 3 voksne, eller 2 voksne og 2 børn. Værelserne byder på:

  • Aircondition
  • Wi-Fi
  • Deponeringsboks
  • Hårtørrer
  • Strygejern og -bræt
  • Te- og kaffe faciliteter
  • Minibar
  • SAii signatur faciliteter
  • Daybed

Ocean Front værelserne er beliggende med panorama udsigt over Andamanhavet, hvor Ocean View værelserne er placeret længere inde i haven, med udsigt fra værelsets terrasse eller balkon.

Du kan også vælge et værelse med Lagoon View, som har samme størrelse og indretning som de ovenstående værelser. Men i stedet har udsigt over resortet store, fantastiske lagune.

Du kan også vælge mellem værelser som giver adgang til resortets VIP Club og de muligheder som hører til herunder, vælg mellem: Club Lagoon View, Club Ocean View og Club Ocean Front. Disse værelser er 54 kvm, med plads til 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn. De har samme lækre faciliteter og fornødenheder som førnævnte værelser. Club adgangen giver dig mulighed for privat check-in og -ud, morgenmad med udsigt over lagunen, eftermiddagste og cocktails til aften.

Til slut kan du vælge et Premium One Bedroom Suite. Med intet mindre end 104 kvm er der god plads til 3 voksne eller en familie på 2 voksne og 2 børn. Værelserne kommer med en separat stue som er indrettet i fantastisk design, en privat terrasse med utrolig udsigt over lagune eller hav. Heri opnår du også adgang til resortets VIP Club.

 

Phuket er kendt for at være en af Thailands mest populære feriedestinationer, med sine hvide sandstrande og uendelige udvalg af ferieaktiviteter. Fra resortet har du rig mulighed for at tage på udflugter. Beliggende tæt ved verdensklasse golfbaner, forskellige shoppingcentre og byen Cherng Talay, som giver et indblik i levevejen i det autentiske Thailand, her findes altså noget for hele familien og alle aldre.

Bestil

Send rejseforespørgsel

SAii Laguna Phuket ★★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden