Historiske Saigon og Phu Quocs skønne strande

 • Afrejsested
  København
 • Destination
  Vietnam
 • Gyldig fra
  05-01-2021
 • Gyldig til
  30-11-2021
 • Varighed
  12 dage
 • Overnatning
  Hotel
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 14.998Kr.
Kombinationsrejse til storbyen Saigon og de skønne strande på smukke Phu Quoc.

Inkluderet i rejsen er:

Flyrejse med Qatar Airways til Saigon t/r.

Ved ankomst til Saigon henter vores lokale guider jer og kører jer til 5* Renaissance Hotel Saigon - et smukt hotel beliggende centralt i Saigon, ved Mekong floden.
I bor 3 nætter i deluxe værelse med morgenmad  - brug dagene til at udforske alle de spændende markeder, besøg Cu Chi tunnellerne eller tag en cykel-taxa rundt i byen og se den smukke gamle bydel. Når I har brug for en pause har hotellet en dejlig pool, hvor I kan blive afkølet og nyde den gode service.

Efter 3 oplevelsesrige dage går turen med fly til den smukke ø Phu Quoc. Turen tager 1 time og ved ankomst venter vores guider på jer.
Der er kun 10 minutters kørsel til Long beach hvor jeres hotel ligger - direkte til den fine sandstrand.

I bor 7 nætter på Long Beach Resort i deluxe værelse med morgenmad - brug dagene ved pool og strand - besøg peberplantage eller perlefarm og oplev undervandslivet med dykning eller snorkling. Der er også mulighed for vandreture i nationalpark eller på Mount Chau. Langs stranden ligger små restauranter, hvor I om aftenen kan spise eller få en drink med udsigt over havet, Der er også mulighed for fisketure, hvor I selv tilbereder det fangede efter turen.
Efter 7 dages afslapning går turen med fly tilbage til Saigon, og herfra med Qatar Airways via Doha til København.

Pakkepris pr. person v/2 personer fra kr. 14.998

Opgrader Phu Quoc resort til Chen Sea Resort & Spa i seaview villa fra kr. 3.400 pr. person.

Det er også muligt at flyve med Emirates, Singapore Airlines eller THAI Airways med mulighed for et storbystopover i Dubai, Singapore eller Bangkok fra kr. 1000 pr. person for 2 nætter.

Alle priser er pr. person i delt dobbeltværelse og gælder så længe de billigste flybilletter haves, herefter tilkommer tillæg.