Loading...

VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL

Safari

Ønsker du at komme helt tæt på naturen og dyrelivet, så tilbyder Top Tours også at booke din næste safarirejse

At rejse på safari er en fuldstændig unik og uforglemmelig måde at opleve et lands natur og fascinerende dyreliv på, og du vil uden tvivl komme hjem med minder for livet efter en safarirejse. 

Vores samarbejdspartnere sørger for, at du får den bedst mulige oplevelse, og vi kan kombinere safarirejsen med et storbystop i fx Dubai eller Doha, hvis det har interesse. Lær meget mere om safari ved at læse med her på siden.

Få en oplevelse for livet med safari
De fleste der har været på safari Afrika er enige; safari er en oplevelse ud over det sædvanlige, for her kommer du helt tæt på den natur og de dyr, som du ikke har den mindste chance for at opleve herhjemme. Her får du naturen som den er, fuldstændig uspoleret, og du oplever dyrelivet præcis, som det er. En tur i zoologisk have kan også være en spændende oplevelse, men alligevel kan det slet ikke sammenlignes med den autenticitet, du vil opleve på en ægte safari på en ægte afrikansk savanne.

Drømmer du om at komme på safari, så kan du lade Top Tours stå for det hele. Vi har de bedste eksperter til at sidde og planlægge din rejse sammen med dig.

 

Læs mere
Se vores udvalg herunder
View as Grid List

4 Items

per side
Kombinationsrejse i Sydafrika

Tag på en fantastisk oplevelsesrejse til Sydafrika's danskejede Mpala Lodge og slut af i vandkanten på smukke Mauritius

 • Ingen dato sat
 • 16 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel
Safari i Sydafrika

Drømmer du om den store "Big Five" oplevelse? Hvor dyr og natur er vigtigst for dig ?

Vi er stolte af, at samarbejde med Mpala Safari Lodge, som er en danskejet lodge beliggende i Greater Krüger National Park.

 • Ingen dato sat
 • 8 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel
Safari i Kenya

Tag på en fantastisk safari til Masai Mara med afsluttende all-inclusive ophold på dejligt strand hotel på Zanzibar.

 • Ingen dato sat
 • 13 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel
Safari i Kenya

Den ultimative oplevelsesrejse - Safari i Masai Mara på Karen Blixen Camp og badeferie på uspolerede Chale Island.
Start ferien i luksus-safaritelte med flodhestene som nærmeste naboer og slut af på den uspolerede Chale Island ud for Kenyas kyst hvor farvestrålende koralrev venter jer direkte fra stranden.

 • Ingen dato sat
 • 10 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel

Tag på Karen Blixen Camp-safari
Hos Top Tours er vi meget stolte af at tilbyde Karen Blixen Camp-safari. Dette er en meget kendt og populær camp, og herfra er der ingen tvivl om, at du får en safarioplevelse for livet. Vi tager dig med til Masai Mara, hvor guider tager dig igennem det meste af turen. Du kommer til at bo i luksustelte, og du kommer til at opleve game drives både om dagen og om natten. Efter 6 dages safari slutter du af på den populære ø Zanzibar, hvor der venter dig en håndfuld dages afslapning og badeferie.

Kontakt os gerne – vi sidder klar til at lave et tilbud, der passer til dine rejseønsker. Vi kan skræddersy din rejse præcis, som du ønsker det, så hold dig ikke tilbage, men hent et tilbud i dag.