INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Sabahs perler, regnskov og luksusbadeferie

Rundrejse på Borneo

Oplevelsesrig kombinationsrejse til Borneos regnskov og en af de bedste strande i Sabah - mød næseaber og orangutanger i en af verdens ældste regnskove og slut af med luksus badeferie.

In stock
Travel Code
BO-RUN-2

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse til Kuala Lumpur

Dag 2: Ved ankomst til Kuala Lumpur afhentes I af vores agenter og køres til Impiana KLCC hvor I bor de næste 2 nætter i superior værelse.

Dag 3: Efter morgenmad er det tid til at opleve Kuala Lumpur. Formiddagen byder på en spændende halvdagstur. Her får I set nogle af de største seværdigheder i byen. Nyd den fantastiske arkitektur og de smukke landskaber når der gøres stop ved National Monument, Kongepaladset, Nationalmuseet, Uafhængighedspladsen, National Mosque og Petrona Towers  (entre til Petronas Towers er ikke inkluderet).

Dag 4: Der flyves fra Kuala Lumpur til Sandakan og ved ankomst afhentes I og kører til Four Points Sheraton der ligger på havnefronten. I bor 1 nat i deluxe seaview værelse. Brug evt. eftermiddagen på at gå en tur på det lokale marked og oplev lidt af den lokale stemning.

Dag 5: Afhentning på jeres hotel kl. 8 om morgenen. Dagen starter med et besøg i Sepilok orangutang center hvor I får oplevet de fantastiske orangutanger. Centeret fungerer som en mellemstation inden udsættelse i den vilde natur, og hver dag kommer orangutangerne og bliver fodret. Efter fodring besøges orangutang-vuggestuen hvor de forældreløse orangutanger passes og plejes frem til de kan komme ud blandt de voksne. Herfra fortsættes til Solbjørne-centret som har succes med at rehabilitere tilfangetagne bjørne til at blive sat ud i det fri igen.
Efter besøget køres til havnen hvorfra I sejler en times tid ad den smukke Kinabatangan-flod, gennem regnskoven til Abai Jungle Lodge. I spiser frokost og checker ind og finder jer til rette inden eftermiddagen byder på en bådtur for at observere dyrelivet. Der returneres til lodgen ved solnedgang og middagen serveres. Om aftenen er der en lille sejltur på floderne hvor I kan se de selvlysende ildfluers dans.

Dag 6: Tidlig morgentur til Pitas Lake for at observere dyrelivet vågne og nyde de smukke omgivelser. Naturvejledere som følger jer på alle turene er gode til at spotte dyrene og fortælle om de forskellige ting I ser.
Efter en dejlig morgentur vender I tilbage til lodgen og spiser morgenmad. I bliver inviteret til at deltage i et træ-plantningsprojekt med de lokale og spiser en enkelt frokost i Abai Village inden turen går med båd længere ind i regnskoven til Sukau Village.
Undervejs er der gode chancer for at se næseaber langs flodbredden og spotte orangutangernes reder i trækronerne. I checker ind på Kinabatangan Riverside Lodge hvor de næste 2 nætter tilbringes. Sent på eftermiddagen skal I på rivercruise til Menanggul River. Der serveres aftansmad på Kinabatangan Riverside Lodge.

Dag 7: Vågn op til regnskovens lyde og nyd en kop kaffe i et af udsigtstårnene hvorfra der er kik udover den frodige skov. Her findes en overflod af farvestrålende fugle, sommerfugle og abernes kalden kan høres på meget lang afstand. Dagen byder på sejlture på floden i søgen efter pygmæ-elefanter, varaner, bjørne, krokodiller, næseaber, sjældne fugle og de fantastiske orangutanger. Måltiderne nydes på lodgen og naturvejledere står klar til at besvare alle spørgsmål I måtte have.

Dag 8: Efter morgenmad sejles ned af floden og det er tid til at sige farvel til regnskoven for denne gang. Der sejles til Sandakan og I flyver herfra direkte til Kota Kinabalu. De næste 6 nætter er afsat til afslapning i skønne omgivelser på Shangri La Rasa Ria - et lækkert strandhotel med mange facilietter. I bor de næste 6 nætter i Rainforest værelse.

Dag 9 - 13: Nyd dagene på Shangri La. Her tilbydes mange faciliteter som vandsport, træningsmuligheder, ridning og selvom I er ude af regnskoven er der også her muligheder for vandreture i naturen i resortets eget naturreservat.

Dag 14: Afrejse fra jeres hotel hen på eftermiddagen og hjemrejsen påbegyndes.

Dag 15: Hjemkomst.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Sabahs perler, regnskov og luksusbadeferie
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Pris fra kr. 18.998
Tillæg ved afrejse i juli - august fra kr. 1.500 pr person

Alle priser er pr person i delt dobbeltværelse

Gå til toppen af siden

Loading...