INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Bali-øhop med dansktalende rejseleder

Oplev det bedste af Bali, Gili Trawangan & Nusa Penida

Oplev 3 af de skønneste øer i det indonesiske ørige, når vi på denne oplevelsesrige rundrejse med dansktalende rejseleder besøger Bali, Gili Trawangan & Nusa Penida - et fantastisk eventyr venter!

In stock
Travel Code
ID-RUN-25

Det kan du glæde dig til

Midt i det turkisblå ocean i det indonesiske øhav ligger paradisøerne Bali, Gili og Nusa Penida. På én og samme rejse vil de fortrylle dig med tropiske sandstrande, vild natur og guddommelig stemning.

Vi er ikke i tvivl om, at denne ø-rundrejse er en af vores allersmukkeste. Rejsen kombinerer på bedste vis eventyrlig snorkling, oplevelser på tre eksotiske øer med hver deres særpræg og ikke mindst afslapning.

På Gili-øen, Trawangang, er det krystalklare vand så fantastisk, at det kan være svært at forestille sig. Her kan du dase ved stranden og snorkle direkte ud på de smukke koralrev med farverige fisk i massevis. Omkring Gili-øerne findes der ikke mindre end 247 arter af koraller og 562 arter af fisk, så den storslåede undervandsverden byder på mange eksotiske overrraskelser, som du måske kan være heldig at opleve.

På den skjulte perle, Nusa Penida, kommer du helt ned i gear. Øens imponerende klippelandskab står i smuk kontrast til det turkisblå vand og de kridhvide sandstrande. Her oplever du øens unikke naturfænomener og bedste udsigtspunkter.  

Rejsen sluttes af med manér på gudernes ø, Bali, i den hyggelige badeferieby Sanur, som byder et dejligt strandområde med masser af mulighed for flere oplevelser, afslapning og shopping. 

Kort

Dagsprogram

Dag 1. Afrejse fra Danmark 
Vi flyver fra Danmark og sætter kursen mod Bali. 

 

Dag 2. Ankomst til Bali 
Ved ankomst til Bali Lufthavn møder du vores dansktalende rejseleder, som gør dig selskab på rejsen. Sammen tager i direkte til vores hotel i strandbyen, Legian, som ligger tæt ved lufthavnen, hvilket er ideelt efter en lang flyvetur. Legian er en af Balis mange populære stranddestinationer, og her er et væld af gode butikker og restauranter, så rejsen starter nemt og bekvemt. Om aftenen er der velkomstmøde og information, og vi nyder en god velkomstmiddag (inkluderet), hvor vi stifter bekendtskab med den balinesiske mad, som i den grad er præget af friske grøntsager, kød og fisk tilberedt med urter og krydderier. Legian er kendt for sin smukke solnedgang, som vi selvfølgelig skal nyde, inden vi gør os klar til det fantastiske eventyr, der venter.

Overnatning på Fairfield Marriott Legian – Deluxe-værelse.

  

Dag 3. Videre til Gili og paradis 
I dag skal vi med båd til Gili Trawangang, som ligger godt to timers sejltur fra Bali. Gili Trawangan er den største af Gili-øerne, og byder på alt, hvad du kan ønske dig af en paradis-ø. Ved ankomst mødes vi af det mest krystalklare vand og det blødeste koralsand, du kan tænke dig, og vi konstaterer hurtigt, at her er smukkere end smukt. 

Der er ingen biler på Gili Trawangang, så transporten foregår enten til fods, på cykel eller med en af de små hestevogne. En gåtur eller cykeltur langs stranden bringer dig hurtigt rundt om øen, og du kan finde dit eget lokale favoritsted. Langs strandvejen er der masser af hyggelige små restauranter, caféer, butikker, dykkercentre og minimarkeder.

Nyd resten af dagen ved stranden under de svajende palmer. Der er rigtig gode muligheder for snorkling direkte fra stranden med de smukkeste koraller og farverige fisk. Især på Gili Trawangan kan du være heldig at se havskildpadder, når du snorkler eller svømmer ud for stranden.

Overnatning på Vila Ombak – Superior Lumbung Terrace.  

 

Dag 4 -5. Gili 
Dagene er til fri afbenyttelse, og du kan nyde Gili præcis, som du har lyst til. Udover snorkling er der også perfekte muligheder for kajakoplevelser, spændende vandre- eller cykelruter og lokale oplevelser – tag eksempelvis på kokkeskole. Der er nok at gå i gang med, men mest af alt er Gili Trawangang bare helt perfekt til en dejlig badeferie og afslapning. Vi arrangerer også en snorkeltur, hvor du kan tage med på udflugt til de to andre Gili-øer 

Overnatning på Vila Ombak – Superior Lumbung Terrace.  

 

Dag 6. Fra Gili til Nusa Penida 
Efter nogle gode dage på Gili Trawangang drager vi videre til den næste paradis-ø, Nusa Penida, som er den største af de tre Nusa-øer. Vi sejler med båd, og vel fremme på vores nye ø mærker vi hurtigt, hvordan stemningen er meget afslappet. Her hersker en tilbagelænet livsstil med en imødekommende og smilende befolkning, men mest af alt er Nusa Penida bare meget malerisk og naturligt smuk. Vi tjekker ind på vores hotel, som ligger tæt ved stranden, og hvor vi bor i hyggelige bungalows, som er placeret rundt i hotellets tropiske have med massevis af kokospalmer.  

Resten af dagen er til fri afbenyttelse: Nyd livet, nuet, stranden og den storslåede natur. Her er et meget frodigt bagland med tårnhøje kalkstensklipper, huler, vandfald og templer. Ønsker du at opleve lidt af lokalområdet i dag, så arrangerer vi en cykeltur, hvor vi følger øens små stier, der tager dig forbi landsbysamfund, rismarker og markeder. 

Overnatning på Arsa Santhi Nusa Penida – Deluxe-værelse. 

 

Dag 7. Nusa Penidas smukkeste strande
I dag skal vi på ø-rundtur og opleve østsiden af Nusa Penida, hvor vi finder de to naturrige strande Atuh og Diamond Beach. De er noget af det smukkeste og mest autentiske, som øriget har at byde på. Her tager vi masser af tid til at nyde de eksotiske omgivelser og strandlivet. Vi nupper en god, lokal frokost, inden vi tager tilbage til vores hotel.

Resten af eftermiddagen er til fri afbenyttelse. Nyd stranden og hotellet, som indbyder til afslapning under palmerne ved poolen

Overnatning på Arsa Santhi Nusa Penida – Deluxe-værelse.

 

Dag 8. Fra Nusa Penida til Bali
Nu går turen tilbage mod Bali. Undervejs kommer vi forbi nogle helt exceptionelle udsigtspunkter fra kystskrænterne. Vi ser blandt andet Angel Billabong, Broken Beach, Klingking Cliff og Crystal Bay. Der er nogle helt enestående panorama-udsigter over klipper, formet af vind og vejr. Det hele står i stærk kontrast til de hvide strande og det krystalblå øhav.  

Efter at have taget Nusa Penidas skønheder helt ind, sejler vi med båd til Bali og kører direkte til badeferiebyen, Sanur. Her bliver vi mødt af et roligt og meget populært ferieområde, der er kendt for sin afslappede og hyggelige stemning. Her er flere kilometer lange, gyldne sandstrande med en herlig strandpromenade, som er ideel til en dejlig cykel- eller gåtur. I Sanurs hyggelige gader finder du masser af butikker, restauranter og markeder. 

Overnatning på Parigata Resort & Spa – Superior-værelse. 

 

Dag 9 til 13. Badeferie på Bali
Tilbring dagene ved poolen og stranden, eller måske er du klar på flere oplevelser? Der er masser at give sig til på Bali, som er et overflødighedshorn af kultur, natur og religion. Oplev de farverige templer, vulkaner, uberørte regnskove, grønne rismarker og lækre palmestrande. Bali er bare perfekt og har det hele, og ikke mindst er her en meget smilende og imødekommende lokalbefolkning.  

Overnatning på Parigata Resort & Spa – Superior-værelse.

 

Dag 14. Afrejse fra Bali
Sidste dag på Bali. Med minderne om mange store oplevelser rundt på tre guddommelige paradis-øer tjekker vi ud fra vores hotel i Sanur og kører sammen til lufthavnen på Bali. 

 

Dag 15. Hjemkomst til Danmark
Vi lander i Danmark med bagagen fyldt med masser af dejlige ferieoplevelser. 

 

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Uge 3: Startdato 13.01.2023 varighed 14 nætter

Fra 16.998,- DKK

Uge 6: Startdato 08.02.2023 varighed 14 nætter

Fra 17.998,- DKK

Uge 10: Startdato 03.03.2023 varighed 14 nætter

Fra 16.998,- DKK

Uge 14: Startdato 31.03.2023 varighed 14 nætter

Fra 17.998,- DKK

Uge 18: Startdato 28.04.2023 varighed 14 nætter

Fra 16.998,- DKK

Uge 22: Startdato 26.05.2023 varighed 14 nætter

Fra 16.998,- DKK

Uge 26: Startdato 23.06.2023 varighed 14 nætter

Fra 16.998,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Rundrejse med dansktalende guide i en mindre gruppe på max 25 personer
 • Fly til Bali tur/retur fra København (Tilslutningsfly fra Jylland kan købes separat, beregn ca. 2500,- dkk pr person)
 • Måltider og drikkevarer ombord på flyet 
 • 1 overnatning i Deluxe Room på Fairfield By Marriott Bali Legian
 • 3 overnatninger i Superior Lumbung Terrace Vila Ombak
 • 2 overnatninger i Deluxe Room på Arsa Santhi Nusa Penida
 • 6 overnatninger i Superior Room på Parigata Resort & Spa  
 • Morgenmad på alle hoteller 
 • Velkomstmiddag  
 • To frokoster 
 • Besøg til Atuh og Diamond Beach 
 • Besøg til Angel Billabong og Broken Beach 
 • Besøg til Klingking Cliff og Crystal Bay 
 • Al transport mellem destinationer og som nævnt i programmet 
 • Hurtigbåd mellem Bali, Gili Trawangan, Nusa Penida og Bali 
 • Alle kendte skatter og afgifter 

Prisen inkluderer ikke:

 • Drikkepenge (beregn ca. kr. 250,- pr. person)
 • Drikkevarer og øvrige måltider 
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring 

Børnerabat: 

 • Børn i alderen 2-11 år får kr. 1000,- i rabat

Gå til toppen af siden