INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Indonesien rundt på 19 dage

Rundrejse i Indonesien

Oplev nogle af Indonesiens allermest spændende attraktioner på denne rundrejse gennem Sumatra, Java, Lombok og Bali.

In stock
Travel Code
ID-RUN-22

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København
Vi flyver med Singapore Airlines og efter en mellemlandning i Singapore fortsættes til det nordlige Sumatra og Medan.

Dag 2: Medan - Parapat
Vores engelsktalende guider venter i lufthavnen og turen begynder straks efter den tidlige ankomst til Medan. Vi ser nogle af Medans attraktioner inden turen går til Parapat, en berømt by beliggende på bredden af verdens største kratersø, Lake Toba. De ca. 4 timers kørsel til Lake Toba går hurtigt. Undervejs passeres små landsbyer, rismarker, gummi- og palmeolie- og kakaoplantager.
Vi skal bo på Niagara Hotel eller Parapat View med morgenmad inkluderet.

Dag 3: Parapat - Samosir Island - Parapat
Den store ø Samosir er smukt beliggende midt i Lake Toba. Her besøger vi små landsbyer, ser Kong Sidabutars gravsted og bliver underholdt af Batak Toba folkets traditionelle folkedans. Retur til hotellet om eftermiddagen. 

Dag 4: Parapat - Brastagi
Vi forlader Lake Tobas smukke omgivelser og kører igen nordpå. I lang tid har vi udsigt over søen og herefter ændres landskabet. Vi passerer fyrretræs-plantager og frodige marker med frugt og grønt. Vi gør stop ved Sipiso-piso vandfaldet inden ankomst til Brastagi, en smukt beliggende bjergby domineret af to aktive vulkaner. Efter besøg på markedet fortsættes til hotellet, Brastagi Cottages. Morgenmad er inkluderet.

Dag 5: Brastagi - Medan - Bohorok
Vi forlader Brastagi og kører gennem tropisk regnskov, til vi et par timer senere når Medan. Efter et kort stop fortsættes mod Bohorok hvor vi bor på Rindu Alam Hotel. Morgenmad er inkluderet.

Dag 6: Bohorok - Medan
Idat venter et spændende besøg i orangutang rehabiliteringscenteret. Vi skal først til fods langs flodbredden og dernæst ind i junglen for at opleve de unge orangutanger blive trænet til at vende tilbage til deres naturlige omgivelser. Mange af orangutangerne er blevet fundet og afleveret på centeret efter at have været illegalt taget til fange eller er blevet forældreløse i en for tidlig alder. Om eftermiddagen returneres til Medan hvor der overnattes på Tiara eller Soechi med morgenmad inkluderet.

Dag 7: Medan - Yogyakarta
Med fly til Yogyakarta og efter transport til hotellet er resten af dagen til fri til at udforske den spændende by. Yogyakarta er Indonesiens kulturelle hovedstad og her er masser af interessante udflugtsmål. Morgenmad samt middag på hotellet Melia Purosani hvor vi overnatter, er inkluderet. 

Dag 8: Yogyakarta
Efter morgenmad tager vi afsted på en byrundtur i Yogyakarta, og besøger blandt andet sultanens palads, Taman Sari (ruinerne fra Water Palace) samt Pasar Beringhardjo.
Vi spiser frokost undervejs på en lokal restaurant hvorefter vi fortsætter til Borobudur og Mendut Templet. Det buddhistiske tempelkompleks Borobudur er Indonesiens mest besøgte turistmål og det er også et imponerende sted. Templerne blev bygget i det 8. århundrede og de indeholder flere tusinde smukke vægrelieffer der fortæller om Buddhas lære. Vi spiser middag på en lokal restaurant inden vi returnerer til hotellet. Morgenmad, frokost og middag er inkluderet.

Dag 9: Prambanam og Solo
Til morgen tilbringer vi lidt tid i Prambanam, Javas største Hindu tempelkompleks og et af Sydøstasiens største. Herefter fortsættes til Solo hvor vi tager på en byrundtur med blandt andet besøg ved Mangkunegaran Palace, Triwindu markedet og House of Danarhadi. Vi spiser frokost undervejs på turen og middag ved ankomst til hotellet Best Western Premiere eller Lor Inn Solo hvor vi overnatter. Morgenmad, frokost og middag er inkluderet.

Dag 10: Tog til Surabaya
Vi tager morgentoget til Surabaya med afgang kl 8 om morgenen. Turen går gennem det centrale Java og der er hele tiden noget at kigge på under turen som varer 4 timer. Efter ankomst til Surabaya er der byrundtur med besøg ved blandt andet kinesiske templer, traditionelle krydderimarkeder og House og Sampoerna. Frokost og middag nydes på lokal restaurant. Overnatning på Surabaya Plaza Hotel. Morgenmad, frokost og middag er inkluderet.

Dag 11: Surabaya - Lombok
Så siger vi farvel til Java og flyver til Lombok, hvor de næste fire nætter tilbringes på Holiday Resort, beliggende ved Senggigi Beach. Resten af dagen er på egen hånd. Om aftenen serveres en dejlig middag i hotellets restaurant. Morgenmad er også inkluderet.

Dag 12: Lombok - Gili Nanggu - Lombok
En dag med hvide sandstrande samt farvestrålende fisk og smukke koraller i det klare turkisblå hav. Efter to uger med masser af oplevelser og indtryk, er det nu tid til total afslapning. Vi tilbringer dagen på den lille ø Gili Nanggu ud for Lombok. På vej til øen gør vi stop i lertøjslandsbyen Banyumulek og på det traditionelle marked Gerung.

Dag 13: Traditionel Sasak tur
Idag skal vi se hvordan de lokale kvinder væver smukke saronger på simple væve, og  vi besøger en typisk Sasak landsby og ser her hvordan tiden på det nærmeste er stået stille i de små lokale samfund. På Lomboks sydligste kyst ligger strandene Kuta Beach og Tanjung Ann og indbyder til solbadning, surfing og vindsurfing.

Dag 14: Lombok
Dagen tilbringes på egen hånd med at slappe af i hotellets swimmingpool, på stranden eller måske med at se eller gense nogle af områdets små landsbyer og markeder.

Dag 15: Lombok - Bali
Vi flyver til Bali og kører direkte efter ankomst til det valgte hotel. Her tilbringes rejsens sidste fem nætter på Novotel Coralia med morgenmad inkluderet.

Dag 16-19: Bali - på egen hånd
Tag evt. en tur til kunstnerbyen Ubud, gå en tur i rismarkerne, besøg et galleri og spis en dejlig frokost på en af byens mange restauranter. Eller nyd livet ved hotellets pool.

Dag 20: Bali - Singapore - København
Dagen tilbringens på egen hånd indtil vi om eftermiddagen flyver til Singapore og derfra videre til København.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Indonesien rundt på 19 dage
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Sumatra (5 nætter) - Java (4 nætter) - Lombok (3 nætter) - Bali (5 nætter).

Gå til toppen af siden

Loading...