INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Det bedste af Cambodia og badeferie i Thailand

Rundrejse i Cambodia og Thailand

Rundrejse i Cambodia til Phnom Penh og Siem Reap efterfulgt af badeferie på Phuket eller Khao Lak.

In stock
Travel Code
KH-RUN-2

Bestil

Send rejseforespørgsel

Det bedste af Cambodia og badeferie i Thailand
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Der er inkluderet 3 ture, heriblandt til det imponerende tempel-kompleks Angor Wat.
Kombinér badeferien med 5 dages oplevelser.

Inkluderet i rejsen er:

  • Flyrejse fra Kastrup til Phnom Penh og hjem fra Phuket
  • 2 nætter på et charmerende fire-stjernet villa hotel - inkl 1/2 dags byrundtur i Phnom Penh med besøg ved blandt andet sølv-pagoden.
  • Fly eller bil til Siem Reap efter eget valg.
  • 3 nætter på et nyt fire-stjernet villa hotel - inkl halvdagstur på Tonle Sap floden med frokost og heldagstur i tempelkomplekset Angkor Wat 
  • Fly fra Siem Reap via Bangkok til Phuket og transfer til hotel
  • 8 nætter på Phuket eller Khao Lak eller Krabi med morgenmad
  • Inkl. alle transfers og morgenmad alle dage.

Halvdags byrundtur i Phnom Penh (4 timer):

Turen starter i det smukke Royal Palace kompleks med besøg i den fantastiske kongelige have og Napoleon III Pavilion. Sølvpagoden ligger sammen med komplekset og har sit navn efter de 5000 sølvklinker der dækker gulvet og som hver vejer 1 kg. I pagoden er nogen af landets mest uvuderlige skatte, blandt andet en guld buddha beklædt med 9584 diamanter, den største på 25 karat. I pagoden er også en smaragd buddha som har givet templet sit Khmer-navn, Wat Preah Keo.

Herfra går turen til Toul Sleng museet, der skildrer den tragiske historie landet har. Der er guide på museet til at fortælle om historien omkring Phnom Penhs fald i 1975.

Sidste stop på turen er Russia market med alle sine boder.

 

Halvdagstur til på Tonle Sap floden (5 timer):

Kun få kilometer fra Siem Reap ligger Tonle Sap, et af verdens mest produktive øko-systemer. På denne tur får I oplevet hvordan de lokale lever på floderne, på næsten for-historisk vis.

I bliver afhentet på jeres hotel i tuk-tuk og kører ad de små veje til floden hvorfra I sejler. Floden ændrer karakter alt efter om det er monsun eller ej, og flodens størrelse varierer fra 2.500 km2 i tør-tiden til 12.000 km2 i monsuntiden. Hvert år kommer millioner af fisk hertil for at gyde i de oversvømmede skove omkring søen, hvilket tiltrækker store flokke af vandfugle såvel som mennesker der bor langs flodens breder. I sejler langs flodlandsbyerne og oplever det simple liv der leves her - styret at monsuntiden.

Efter tur på floden køres retur til Siem Reap ad de små veje langs rismarker, fiskerøgerier, og små landsbyer. Der stoppes ved et munkekloster på hjemvejen inden I når Siem Reap.

 

Heldagstur med lokal guide i Angkor Wat (8 timer, inklusiv frokost)

Angkor Wat ligger umiddelbart ved siden af Siem Reap, og det enorme arkæologiske kompleks gemmer på utallige ældgamle seværdigheder som i mange tusinde år har ligget gemt i junglen. Jeres guide tager jer på en tur til nogen af de mest spektakulære som Terrace of the Elephants, Angkor Thom med de 200 smilende ansigter, Ta Prohm templet (kendt fra Tomb Raider) og mange flere smukke steder. 

Angkor Wat komplekset er enestående og de mange templer og bygninger er et imponerende syn, delvist opslugt af junglen som mange steder ser ud til at spise de gamle bygninger.

Undervejs nydes en Khmerfrokost.

Hoteller i Thailand

Krabi : Chada Krabi Thai Village Resort

Phuket : Orchidacea Resort, Kata Beach

Khao Lak : Sudala Beach Resort

Kontakt os for andre hotel ønsker i Thailand.

Gå til toppen af siden