INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Bali og Gili øhops-rundrejse med dansktalende rejseleder

Rundrejse i Indonesien

Rejs med Top Tours på et komplet øeventyr til Indonesiens smukkeste paradis øer, Bali og Gili. Her byder en del af verdens største ørige fantastiske oplevelser på en rejse med dansktalende rejseleder.

In stock
Travel Code
ID-RUN-24

Det kan du glæde dig til

På denne dejlige 3-dages rejse skal vi i fodsporene på Churchill-Klubben og besøge den (næsten) hemmelige atombunker Regan Vest. Vi kommer forbi kæmpevindmøllerne i Østerild, bliver klogere på salt i Mariager, mærker historien i Jeppe Aakjærs stuer og meget, meget mere.

Kort

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Afrejse fra Danmark. Du kan selv vælge om du flyver fra Kastrup, Billund eller Aalborg. Der er fuld forplejning om bord på flyet.

Dag 2: Ankomst til Bali og Ubud - Velkomstmiddag

Velkommen til vulkanøen Bali og en guddommelig verden. Vi ankommer til Balis lufthavn, hvor vi møder Top Tours’ dansktalende, balinesiske rejseleder. Vores rejseleder kender området og øerne ud og ind, så du er garanteret en stor viden og samtidigt et godt humør. Rejselederne bor selv i området, taler både dansk og indonesisk, og har et udbredt lokalkendskab og passion for at formidle det. Sammen tager I med Top Tours’ bus og kører til Balis kunstneriske bjergby, Ubud, som er en perfekt start og udgangspunkt til at udforske Bali. Der findes en helt speciel stemning i byen, som bedst opleves til fods eller på cykel. Her findes der masser af små, hyggelige gader med alverdens butikker, gallerier som bugner af kunst, lokale templer, samt masser af smukke, grønne rismarker.

Om aftenen tager vi for alvor hul på vores Bali-eventyr med en velkomstmiddag på et godt lokalt spisested, hvor vi for første gang også stifter bekendtskab med det balinesiske køkken, som er meget sundt og varieret.

Hotel overnatning: Amatara Agung Raka

Dag 3: Ubud - Den hellige abeskov og Royal Palace

I dag skal vi på tur rundt og se nogle af Ubuds spændende steder. Vi besøger Monkey Forest Sanctuary, som er den hellige abeskov i Ubud. Det er en spændende oplevelse at opleve aberne i den store regnskov med lianerne, der slynger sig rundt i skoven og de hellige templer. Her emmer det af mystik og en forunderlig ro. Vi besøger også Ubud Royal Palace, hvor vi får indsigt i noget af Balis spændende historie og hinduismen, hvor de tror på ånder, naturguder og magi, og hvor det daglige liv bygger på meget stærke ritualer og traditioner, som vi også vil stifte nærmere bekendtskab med senere på rundrejsen.

På vej hjem tager vi også turen forbi Ubuds lokale kunstmarked, hvor små, farverige boder bugner med kurve, flettede tasker, træskåle, smykker og meget mere. Resten af dagen i Ubud er til fri afbenyttelse. Det er nemt og hyggeligt at komme rundt i Ubud til fods. Tag f.eks på en skøn aftentur, hvor den centrale del af byen byder på masser af hyggelige gader og rigtig gode restauranter.

Hotel overnatning: Amatara Agung Raka

 

Dag 4: Ubud - Dagen er til fri afbenyttelse

Dagen i dag er til fri afbenyttelse. Nyd f.eks. en god omgang massage, slap af ved hotellets fredfyldte og dejlige pool med en smuk udsigt til Ubuds ikoniske, grønne risterrasser. Du kan også tage med på udflugt med din rejseleder, som arrangerer en cykeltur (tilkøb), hvor vi kører op til toppen af Batur Vulkanområdet. Det er en stor oplevelse at cykle gennem den enestående natur, søvnige landsbyer og videre forbi rismarker og smukke templer.

Hotel overnatning: Amatara Agung Raka

 

Dag 5: Fra Ubud til Lovina – Med et væld af store oplevelser

Turen går i dag videre fra Ubud til de vulkanskabte landskaber i Lovina, hvor strandene er helt specielle med deres sorte sand. Strandene her er omgivet af havet og frodige, grønne bjergomgivelser. På vej op til Lovina, skal vi have nogle helt utrolige oplevelser med bl.a. en skøn vandretur på Jatiliwahs verdensberømte og Unesco fredede risterrasser. Naturen, frodigheden og de grønne rismarker er en oplevelse for livet. Vi oplever også Ulun Danu templet, som er bygget på en sø, hvor det ser ud som om templet næsten svæver over vandet. På vejen skal vi også besøge nogle af Balis smukke landsbyer. Vi vægter mødet med den lokale befolkning højt, og for at give et autentisk indblik i den lokale dagligdag, tager vi selvfølgelig på landsbybesøg. Her møder vi de lokale, som har stolte, unikke traditioner, med tro på guder og det spirituelle. Vi vil så vidt muligt også bestræbe os på at deltage i nogle af de mange farverige processioner, som findes rundt i landsbyerne i forbindelse med de mange højtideligheder. Vi kan opleve de farverige optog, hvor vi ser familierne bære de smukke offergaver med frugt og blomster til guderne i templerne. Efter en dag fuld af oplevelser, tjekker vi ind på et dejligt strandhotel i Lovina. De sorte vulkanstrande får sin farve af mineraler fra vulkaner og lavafragmenter.

Resten af dagen i Lovina er til fri afbenyttelse.

Hotel overnatning: Aditya Beach Resort Lovina

Dag 6: Vilde delfiner og Kintamani Højlandet, Mount Batur - Candidasa

Vi står op med solen, hvorefter vi tager ud med vores egen båd og oplever de vilde delfiner i havet ud for Lovina, hvor dyrene svømmer tidligt om morgenen i store flokke. Det er en helt speciel oplevelse at sejle ud i båd imens solen står op, og de legesyge delfiner springer omkring ved siden af båden.  Efter den unikke oplevelse på vandet, tager vi videre til Kintamani højlandet, som med sine specielle landskaber ligger omkring Balis hellige vulkan, Mount Batur. Her findes et gigantisk krater med Lake Batur søen, som er et af øens smukkeste naturoplevelser. Her spiser vi en god frokost på en lokal restaurant, hvor vi nyder den fantastiske natur og panoramaudsigterne. Rejsen går videre til den smukke, idylliske strandby, Candidasa. Byen har en hyggelig og afslappet stemning, og her skal vi bestemt ikke gå glip af at iagttage de farvestrålende fiskebåde og den flammende solopgang. Aftenen i Candidasa er til fri afbenyttelse.

Hotel overnatning: Bali Palms Resort Candidasa

 

Dag 7: Candidasa til Gili Trawangang

I dag tager vi videre på helt nye eventyr, og laver derfor et ø-hop over til bountyøen, Gili Trawangang. Her nydes livet i de eksotiske omgivelser med bountystrande og turkisblåt vand. Vi sætter fødderne i sandet på Gili Trawangang, og nyder de dejlige omgivelser, hvor der er paradisstemning for alle pengene.

På Gili Trawangang, bor vi i et roligt område af øerne, hvor vi kan bade og snorkle direkte fra stranden ved vores hotel. I det smukke klare vand findes der hundredvis af eksotiske arter af farverige koraller og fisk. På Gili Trwangan bor vi godt på Manta Dive Gili Trawangan, hvor vi bor i tradtionelle lumbung Bungalows i balinesisk stil. Her bliver der masser af tid til daglig afslapning, og hvor nogle af dagene tager vi på forskellige dagsudflugter med øhop til nogle de andre nærliggende paradisøer.

Hotel overnatning: Manta Dive Gili Trawangan

 

Dag 8: Gili Trawangang - Dagen er til fri afbenyttelse

Dagen er til fri afbenyttelse. Slap af og nyd de smukke, tropiske omgivelser på Gili Trawangang. Det er rigtig hyggeligt at gå rundt om øen, hvor der findes gode restauranter, barer, cafeer, dykkercentre, specialbutikker og minimarkeder. På strandene kan man gå ud og bade og snorkle, når man har lyst. Lyder det ikke skønt? På Gili Trawangang er der forholdsvist roligt, fordi der ikke er nogen køretøjer eller trafik. Hvis man ikke vil gå, så foregår transporten rundt på øen på enten cykel eller med hestevogn. Om aftenen er der de smukkeste solnedgange, hvor man kan finde sit eget gode spot på stranden eller ved sin yndlingsrestaurant.

Hotel overnatning: Manta Dive Gili Trawangan

 

Dag 9: Gili Trawangang – Udflugt til Gili Meno, snorkling og skildpadder

Vi tager i dag på en halvdagsudflugt med vores egen båd og snorkeludstyr, og besøger en anden dejlig ø, Gili Meno. Her skal vi nyde livet i det krystalklare vand, hvor vi snorkler rundt blandt de smukke koraller og farvestrålende fisk. På denne tur besøger vi også et havskildpaddecenter, hvor vi får indsigt og forståelse for, hvordan man her beskytter havskildpadderne. Vi lærer blandt andet om deres æg, og hvordan man behandler skildpadder, som er syge eller har mistet ben på grund af net i havet. Er vi heldige, passer vores besøg med at der er nyudklækket skilpaddeunger, og vi kan også få lov til at adoptere en lille skildpadde, og sætte den fri i havet udfra stranden.

Tilbage på Gili Trawangang er resten af dagen til fri afbenyttelse.

Hotel overnatning: Manta Dive Gili Trawangan

 

Dag 10: Gili Trawangang - Dagen er til fri afbenyttelse

Nyd dagen til fri afbenyttelse.

Hotel overnatning: Manta Dive Gili Trawangan

 

Dag 11: Gili Trawangang – Mulighed for Cykeltur på Lombok

Nyd dagen der er til fri afbenyttelse.

Tag med på udflugt (tilkøb) til naboøen, Lombok, der er kendt for sit lokale præg og smukke natur. Vi sejler med båd fra Gili til Lombok, hvorefter vi skifter over til cykler, og tager på en rigtig god og let cykeltur ud i den smukke natur. Vi cykler via små landeveje, samt stier med jord, grus og lava. Det bliver ikke meget mere eksotisk. På Lombok er der desuden roligt, hvor vi får masser af indtryk med flotte udsigter til frodige rismarker, landsbyer, bjerge og vulkaner. De små veje og stier, tager os igennem de grønne landskaber, rundt til de idylliske landsbyer. Ved at vi bevæger os rundt på cykel, kommer vi helt tæt på de lokale og kan samtidigt nyde alle duftene. Glæd dig til en herlig dag i sadlen fyldt med indtryk og en lækker frokost.

Resten af dagen er til fri afbenyttelse på Gili Trawangang

Hotel overnatning: Manta Dive Gili Trawangan

 

Dag 12: Fra Gili til Sanur - Ild dans og åndemaneri på vejen

Vi tager afsked med Giliøerne og rejser med hurtigbåd tilbage til Bali, hvor vi skal til Sanur på den sidste del af rejsen. På vej til Sanur, skal vi opleve noget helt særligt først. Vi kører til den sydvestlige del af Bali, Uluwutu templet, hvor vi stopper op og mødes af en enorm klippskråning med udsigt ud over Det Indiske Ocean. Udsigten er fænomenal. Endvidere ser vi de lokale udføre en helt utrolig ilddans med magi og åndemaneri. En perfekt afslutning på vores mange oplevelser rundt på vores ø-hop, og som nu skal sluttes af med afslapning i badeferiebyen Sanur.

Hotel overnatning: Taksu Sanur Hotel

 

 

Dag 13-14: Sanur - Dagen er til fri afbenyttelse

Dagene er fri i Sanur til egne eventyr, hvor vi kan hygge med massage, markeder, shopping og solbadning. Gå på opdagelse i de små gader med butikkerne som er fyldt kvalitetstøj og -sko, livsstilsforretninger, gallerier, restauranter og meget mere.

Hotel overnatning: Taksu Sanur Hotel

 

Dag 15: Hjemrejse

Hjemrejse.

Indkvartering

På hele rundrejsen indkvarteres vi på gode hoteller i henholdsvis Ubud, Lovina, Candidasa og Gili Trawangang og Sanur. Alle hotellerne er håndplukkede, så du er sikret den perfekte rundrejse.

I Ubud bor vi på det 4-stjernede Amatara Agung Raka . Hotellet ligger med en rolig beliggenhed og intim atmosfære i Ubud. Fra poolen og solsengene er der desuden en fabelagtig udsigt over rismarkerne.

I Lovina bor vi på et dejligt 3-stjernet strandhotel, Aditya Beach Lovina, beliggende direkte ned til Lovinas sorte vulkanstrande. Et fint mellemklassehotel, hvor der er alle tænkelige faciliteter, og giver os den bedste placering for at komme ud at se hovedattraktionen i Lovina - de vilde delfiner.

I det østlige Bali i Candidasa, bor vi på det traditionelle og flotte, Bali Palm Resort . Et 3-stjernet hotel, som ligger i frodige omgivelser med Balis store bjerge i baggrunden.

På Tropeøen, Gili Trawangang, bor vi på Manta Dive Gili Trawangan , der har 3 flotte stjerner. Her indkvarteres vi i hyggelige bunglaows. Hotellet ligger lige ved standen og har et dejligt poolområde, hvorfra der også er udsigt til Gili Meno og Gili Air.

I Sanur bor vi de sidste nætter på skønt 3+-stjernede boutiquehotel, Taksu Sanur Hotel , som ligger som en dejlig oase i byen. Hotellet er beliggende i flotte, grønne omgivelser, i gåafstand til et bredt udvalg af både restauranter, caféer og barer.

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Bali og Gili øhops-rundrejse med dansktalende rejseleder
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse fra Danmark - Bali t/r med flyskift undervejs
 • Alle skatter og afgifter på fly
 • Måltider og drikkevarer ombord på flyene
 • Dansktalende rejseleder
 • Transport fra lufthavn til hotel t/r
 • 3 nætter i Ubud på Amatara Agung Raka
 • 1 nat i Lovina på Aditya Beach Resort Lovina
 • 1 nat i Candidasa på Bali Palms Resort Candidasa
 • 5 nætter på Gili Trawangang på Vila Ombak
 • 3 nætter i Sanur på Taksu Sanur Hotel
 • Daglig morgenmad
 • Velkomstmiddag
 • 4 frokoster
 • Alle transfers og sejlture imellem destinationer som beskrevet i programmet
 • Alle oplevelser som beskrevet i programmet

Tillæg:

 • Du kan vælge at kombinere rundrejsen med flere oplevelser i form af storbystop i f.eks. Bangkok, Doha, Dubai eller Singapore.
 • Mulighed for flere nætter al afhængig af dine ønsker til rejsen. Vi skræddersyer gerne rejsen, som også kan arrangeres som private en privat single, par eller familie-rejse.
 • Udflugter på dage til fri disposition

Gå til toppen af siden

Loading...