INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Bali & Java - Rundrejse med dansktalende rejseleder

Kunstneriske Ubud - Javas vulkaner - Badeferie på Legian Beach - Garanteret afrejse

På denne rundrejse vil du finde roen i Balis kulturelle hjerte Ubud og blive betaget af uberørt jungle samt udsigten fra toppen af vulkaner på Java, hvorefter der venter smukke udsigter fra Legian Beach.  

In stock
Travel Code
ID-RUN-26

Det kan du glæde dig til

Tag til Bali og Java sammen med os og oplev det bedste af de 2 øer. Her vil du med garanti få pirret dine sanser af synet af de smukkeste solnedgange over havet, duften af eksotiske krydderier, lyden af bølger der bliver brudt på revet og følelsen af den hjertevarme, man møder overalt i Indonesien.

På denne rundrejse skal vi opleve Ubud, der ikke uden grund bliver kaldt Balis Hjerte. Kunst- og kulturhistorie er idyllisk indrammet i de smukkeste omgivelser af frodige risterrasser, henrivende floder og grønne dale. På Java skal vi opleve sovende vulkaner i solopgangen og upoleret natur i junglen, ligesom vi på nærmeste hold skal opleve, hvordan livet stadig leves i landsbyer, hvor tiden virker til at have stået stille. Vi slutter af med badeferie på én af Balis bedste strande, og herfra kan man let tage på endnu flere spændende udflugter, hvis man ønsker det.

Er du til oplevelser både til lands, til vands og fra toppen af en vulkan, så tag med os på eventyr til Bali og Java og få en mindeværdig oplevelse, du sent vil glemme!

 

Rejseplan

1: Afrejse fra København

2: Ankomst Bali og transport til Ubud - Hotel Sthala Marriott Ubud Bali

3: Udflugt ½ dag: Guidet cykeltur rundt i Ubud (inkluderet) - Hotel Sthala Marriott Ubud Bali

4: Udflugt: Dagstur til Nusa Penida (tilkøb) - Hotel Sthala Marriott Ubud Bali 

5: Udflugt: Dagstur til nordlige Bali (tilkøb) - Hotel Sthala Marriott Ubud Bali                                      

6: Videre til Java og midnats-trek til vulkanen Mt. Ljen (inkluderet) - Hotel Kampoeng Joglo Ljen     

7: Udflugt ½ dag til lokale seværdigheder (inkluderet) - Hotel Kampoeng Joglo Ljen

8: Tilbage til Bali og solnedgang ved Tanah Lot (inkluderet) - Hotel Fairfield Marriott Legian

9: På egen hånd - Hotel Fairfield Marriott Legian

10: Balinesisk kokkeskole (tilkøb) - Hotel Fairfield Marriott Legian

11: På egen hånd - Hotel Fairfield Marriott Legian

12: Udflugt: White Water Rafting (tilkøb) - Hotel Fairfield Marriott Legian

13: På egen hånd - Hotel Fairfield Marriott Legian

14: Afrejse fra hotellet først på aftenen og afrejse mod København

15: Ankomst København

Kort

Dagsprogram

Dag 1. Afrejse fra København mod Denpasar

 

Dag 2. Ankomst til Denpasar Lufthavn og transfer til Ubud
-/-/-

Ankomst til Bali Lufthavn hvor vores dansktalende guide, Mr. Karang, tager imod os i ankomsthallen med et stort smil og byder os velkommen til Bali. Derefter tager vi til vores hotel i Ubud, hvor der efter check-in vil være tid til afslapning efter den lange flyvetur. Vi checkes ind på luksusresortet Sthala Mariott, som vi vil være på i 4 nætter. Hotellet er beliggende på en tropisk ejendom omringet af Ubuds jungle og med den berømte Ayung-flod løbende lige ved siden af. Et stille og roligt område til en luksusferie med naturlige omgivelser, perfekt for naturelskere og et perfekt sted at starte din rundrejse.

Hotelovernatning: Sthala Marriott Ubud Bali
Værelsestype: Deluxe-værelse

     

Dag 3. Ubud-cykeltur (inkluderet)
B/-/-

I dag skal vi på en vidunderlig, guidet cykeltur gennem det autentiske, balinesiske lokalsamfund. Vi cykler direkte gennem Ubuds smukke naturlige omgivelser med betagende floddale og uberørte landsbyer omringet af maleriske stedsegrønne rismarker.

I et afslappet tempo gennem små landsbygader og sammen med vores dansktalende guide, som viser vej, kommer vi tæt på de lokale, hvor vi skal besøge et lokalt hjem for at få indsigt i de mange stolte balinesiske traditioner. Her lever den traditionelle tilbagelænede livsstil i bedste velgående, og det er spændende at opleve gamle skikke og traditioner, der er blevet så velholdt.

Længere inde i det sceniske landskab kommer vi til et balinesisk tempel, hvor vi rejser tilbage i tiden og træder ind i et sted fyldt med fred og ro. Templet viser vidunderlige eksempler på balinesisk arkitektur, hvor du kan lære om fortællinger om øens historie og kultur. Hvis vi er heldige, kan vi på vores cykeltur få lov til at se en af de mange lokale ceremonier.

Tilbage på hotellet efter cykelturen kan du slappe af med en drink på hotellets rooftop-bar eller hoppe i infinity-poolen, hvor du kan nyde en overdådig udsigt over floder og junglelandskaber. Din dag kan fuldendes på den ideelle måde med en vidunderlig og afslappende Bali-massage i spaen.

Hotelovernatning: Sthala Marriott Ubud Bali
Værelsestype: Deluxe-værelse

  

Dag 4-5. Ubud: Fridag til afslapning eller frivillig tur med dansktalende guide
B/-/-

Disse dage har du fri til at slappe af, tage på eventyr eller udforske Ubud. Der er mange afslappende ting at lave i Ubud, og et besøg til Monkey Forest-helligdommen er simpelthen en must see-seværdighed. Helligdommen er beliggende på et spirituelt sted opbygget omkring 3 hindutempler, der kan dateres tilbage til det 14. århundrede. Her vil du finde et tæt område af ren jungle, som er hjem til hundredvis af balinesiske aber. Aberne er æret i balinesisk kultur, og de medvirker i mange traditionelle danse og legender. I det omfattende virvar af jungle, planter og træer findes et helligt banyan-træ i hjertet af helligdommen. Traditionelle stenudskæringer er spredt mellem trærødder og langs flodbredder, som bidrager til den spirituelle og fredfyldte atmosfære.

Ubud har nogle af de bedste markeder og specialbutikker på hele Bali.

Et besøg til det populære kunstmarked i Ubud er et godt sted at tage hen. Her kan du finde silketørklæder, skjorter, statuer, drager, håndlavede og vævede tasker, kurve eller hatte samt mange andre håndlavede varer. Af alle markeder på Bali er Sukawati kunstmarked det marked, der har været her længst - det har været i produktion i over 30 år! På markedet finder du mange boder, der sælger traditionelt balinesisk kunst som eksempelvis malerier, tekstiler, figurer og skulpturer. Du vil også finde et udvalg af traditionelle drager, saronger, strandtøj, smykker, tilbehør og meget andet.

Om aftenen kan du slappe af i Ubuds centrum, hvor der findes utallige lokale restauranter, gadeboder, trendy restauranter og fancy eksklusive spisesteder. Det er bogstaveligt talt et rendyrket madparadis, og mulighederne er mange!

Frivillig tur – Bali 360 tour: 850 DKK pr. person
Denne all-inclusive Bali 360 tour vil begynde om morgenen, når du bliver samlet op fra hotellet af din egen personlige chauffør og den dansktalende guide. Disse er medlemmer af vores fantastiske team, der gør det til deres mission, at du skal have en fremragende dag! Dette er en af de mest populære ture på Bali, så du bør ikke undgå den, når du er her. Vi tager os af alt for dig, så du bare kan slappe af og nyde turen – ingen grund til at bekymre sig over billetter, indgangsgebyrer, hvor du skal hen, og hvor du skal spise! Vi har styr på det for dig. Din dygtige turguide vil tage dig med til alle de berømte steder på øen, inkl. Gates of Heaven ved Lempuyangtemplet, smukke udsigter ved Mount Agung, besøg til Tirta Gangga og Tukad Cepung-vandfaldet, Tegalalang risterasser og lokale, balinesiske kaffeplantager. Denne smukke tur vil give dig en hel dag fyldt med spænding og uforglemmelige minder. Der er en grund til, hvorfor denne tur er så højt anset - det er en once-in-a-lifetime mulighed for at få taget nogle fantastiske billeder og få utrolige oplevelser. I sandhed en spændende, autentisk og personlig oplevelse af smukke Bali!

Frivillig tur - Nusa Penida Island Tour: 850 DKK pr. Person
Ønsker du at opleve det bedste, Balis nærliggende øer har at tilbyde, så er en tur til Nusa Penida et MUST. Her er der ingen akavet stilhed og kedelige monologer – denne tur er anderledes! Denne all-inclusive dagstur til Nusa Penida vil begynde, når du bliver samlet op på dit hotel. Der er ingen grund til at bekymre sig om bådbilletter, indgangsgebyrer, hvor du skal hen, og hvor du skal spise (frokost er inkluderet). Fra Ubud vil du blive taget til Sanur havn, hvor du kommer ombord på en højhastighedsbåd til paradisøen, Nusa Penida. Så snart du lander, vil din turguide tage dig med rundt til alle de berømte steder på øen, inkl. Diamond Cliff, Atuh Cliff, det berømte Rumah Pohon Tree House Thousand Islands udkigspunkt, Klingking Cliff, Broken Beach og Angel’s Billabong. Forvent et smukt, tropisk landskab på denne Nusa Penida-tur med krystalklart vand, hvide sandstrande og palmetræer i massevis. Et sandt drømmested!

Hotelovernatning: Sthala Marriott Ubud Bali
Værelsestype: Deluxe-værelse

  

Dag 6. Kør til Java/Banyuwangi med midnatsvandring til Mt. Ijen
B/L/D

I dag vil du få en af de mest unikke oplevelser i-og-omkring Indonesien med vores private bus. Ledsaget af din dansktalende guide, Karang, vil de tage os langs Balis maleriske vestkyst, som er et stykke af det ægte Bali, kun få besøgende får at se. Med en variation af biomer fra regnskove og lavlandsskove til tør savanne og akacie scrubs vil vi komme forbi nogle betagende steder. Her er perfekt til at tage billeder af områderne med risterasser og -marker, rustikke landsbyer og betagende strande. En lækker inkluderet frokost vil blive serveret på ruten. På Balistrædet vil vi tage en færgebåd fra Gilmanuk til Java, som er den tolvte største ø i verden, hjem til mere end halvdelen af den indonesiske befolkning og den mest befolkede ø i verden! Vores destination på Java er dog langt fra befolket, da vi tager afsted mod det naturrige Banyuwangi. Her checker vi ind på vores hotel, som er omgivet af rismarker, bjerge og vulkaner. Med husbygningsstil fra Østjava-kulturen og en landlig autentisk atmosfære forsøger resortet at gøre dit besøg så behageligt og afslappende, som muligt. På resortet kan du nyde en naturlig atmosfære og de ekstra store swimmingpools, der er fyldt op med rent, naturligt kildevand. Resortet er omgivet af rismarker, og du kan virkelig nyde den skønne og fredfyldte natur med bjerge og vulkaner i horisonten. Resortet har en skøn restaurant med fantastisk mad og drikkevarer samt et super venligt personale.

Om aftenen kan vi nyde en god traditionel Javanesisk aftensmad, hvor vi får smagt på den komplekse smag erhvervet fra bestemte ingredienser og krydderier samt på simple smagskombinationer af f.eks. sød, saltet, surt og bittert.

For natteravnene og de eventyrlystne vil vi arrangere et midnatshike til toppen af Mt. Ijen-vulkanen med vores dansktalende guide og en lokal ranger. Turen til toppen vil tage ca. 2 timer. Det er en af de mest unikke stier at gå på, for selvom vejen er ryddet, vil nogle steder blive stejle og snoede. Når vi når toppen af Mt. Ijen, vil du få en helt fantastisk udsigt, og du vil finde verdens største syrlige kratersø i 2380 meters højde. Udsigten af vulkanerne og søens turkise farve samt røg, der svæver fra lysegule svovlaflejringer, skaber et øde og goldt men dog levende landskab. Dette er et af de eneste steder i verden, hvor man kan se naturligt og elektrisk blå ild, og hvis du er heldig, får du måske chancen for at se det. Den blå ild er ikke til stede hele tiden, da det kommer an på gasserne og udsigten på dagen.

Når solen begynder at stå op, vil du blive blæst bagover af den betagende udsigt, hvor forskellige nuancer af pink og lilla skyer stiger op over bjergene og søen. At se solopgangen fra toppen af Mt. Ijen er en utrolig oplevelse, og det er et indonesisk eventyr som ingen andre! Vi spiser morgenmad på en lokal restaurant, før vi tager tilbage til vores resort.

Hotelovernatning: Sthala Marriott Ubud Bali
Værelsestype: Deluxe-værelse

 

Dag 7. Lokal tur (inkluderet)
B/L/-

For dem, der ikke var med på midnatshike, vil vores dansktalende guide arrangere en tur, hvor man vil få indsigt i lokalområdet og den javanesiske kultur. Vi rejser gennem landskabet og besøger kaffe-, gummi- og nellikeplantager. Vi vil også møde og snakke med folk fra en lokal landsby, se husene og komme til Ijen-fabrikken, der er placeret midt i junglen. Her vil vi blive klogere på selve fabrikken samt en minearbejders liv. Vi lærer, hvordan Mt. Ijen bliver udvundet af nogle af de hårdeste mænd i verden. Hver nat sænkes minearbejderne ned til bunden af krateret og bliver hejst op igen med op til 80 kilo malm i bambuskurve, som de bærer ned til fabrikken, hvor arbejderne smelter malmen om til væske. Et i sandhed specielt sted at få indsigt i området.

Hotelovernatning: Kampoeng Joglo Ijen
Værelsestype: Standard-værelse

 

Dag 8. Tanah Lot Templet med solnedgang
B/L/-

Det er tid til flere eventyr, og vi forlader Kampoeng Joglo Ijen, tager til Ketapang havn og tager færgen tilbage til Bali. Her rejser vi langs Balis vestkyst med udsigt til stille strande med sort sand, små landsbyer og dramatiske bjerge, der rejser sig i horisonten. Vi får serveret frokost på en lokal restaurant med en smuk udsigt, inden vi tager afsted mod Tanah Lot Templet, som er en af Balis mest hellige steder. Templet ligger på en stor klippe på stranden, og det er en af de syv søtempler på Bali, der er dedikeret til søguderne. Under lavvande kan vi krydse basen af sten for at se søslangevogterne, der ligger i spalter rundt omkring. En af de usædvanlige fakta om Tanah Lot er, at selvom det er omringet af saltvand, har det en hule med friskt kildevand under sig, hvilket siges at være magisk, og som kan rense sjælen. Vi når templet på det perfekte tidspunkt, sent om eftermiddagen, hvor vi kan nyde solnedgangen. Her forvandles havet til guld af solens stråler og lyset, der rammer Tanah Lot, omdanner templet til en silhuet i det billedlige landskab. Det er en perfekt afslutning på de mange oplevelser, vi har haft sammen på denne rundrejse. Nu venter en fantastisk, afslappende strandferie på det dejlige Fairfield Resort, som giver dig en bred vifte af faciliteter og fritidsmuligheder på resten af din ferie. Det er en stille oase kun få skridt fra Balis berømte Legian strand.

Hotelovernatning: Fairfield Marriott Legian
Værelsestype: Deluxe-værelse

 

Dag 9-13. Tid til fritid og afslapning i Legian
B/-/-

Du har nu flere dage til ren afslapning ved en af Balis mest populære strande. Legian er både et sjovt og afslappende sted at bruge sin dag. Der er altid noget at lave, og hvis du bliver sulten, er der masser af strandrestauranter at vælge mellem. Nyd de mange strandbarer, de lokale der sælger drager, håndklæder og andre strandvarer, surfere der træner og folk der svømmer og solbader. Du kan også besøge den nærliggende by, Canggu, med sin meget tilbagelænede og afslappende stil. Her vokser grønne rismarker og omringer de utallige hipstercaféer, fantastiske restauranter, yogastudier og andre inspirerende steder. På bestemte tidspunkter i ugen bliver sigøjnermarkedet ved La Laguna afholdt. Her sælger 150 boder organiske og økologiske produkter, bands spiller live musik, og der er blevet pyntet op i fantastiske farver. Du kan også tage til Love Anchor Bazaar-markedet, som er Balis mest ikoniske marked. Markedet har åbent alle ugens dage.

Hvis du ønsker at se mere af Bali og komme på flere ture, er Karang mere end glad for at arrangere nogle ture for dig. Mulighederne er uendelige, og vi er sikre på, at du vil få et fantastisk ophold i Legian.

Frivillig tur: Balinesisk madlavningskursus: 750 DKK pr. person
På denne tur handler alting om det balinesiske køkken gennem et madlavningskursus. Et kig bag scenerne: Ingredienserne er selvfølgelig friske fra det lokale marked, hvilket er det første, folk besøger. Din guide vil samle dig op på hotellet og derefter finde alt muligt på markedet, der ser lækkert ud. Fra traditionelle fisk og kyllingeretter til veganske muligheder - alt er på menuen i dag. Hvilke ukendte krydderier bliver brugt? Sammen med din madlavningsinstruktør vil du fremtrylle et kulinarisk billede af Bali på ingen tid. Nyd det og husk, hvad du har lært, så du kan imponere andre med din nye kulinariske viden. Med fuld mave og nye billeder går vi tilbage til hotellet. Dagen nærmer sig sin afslutning, og du er blevet klogere og er kommet endnu tættere på det ægte Bali.

Frivillig tur: White Water Rafting på Ayung-floden: 600 DKK pr. person
Opdag de ukendte landskaber ved Ayung-floden på denne White Water Rafting-udflugt til de vilde Bali-strømfald. Du bliver samlet op om morgenen og bliver taget ud på eventyrlige aktiviteter, som vil få din adrenalin til at pumpe. Ayung-floden er en af de største og længste floder på Bali, og på denne ca. 2-timers tur vil du komme på et hæsblæsende rafting-eventyr. Bliv våd og vild og smag på den spændende action sammen med klasse 2 og 3 strømfald. Her finder du hvirvlende vand, turbulente strømfald og den pumpende adrenalin, mens du sejler forbi en overflod af frodig jungle, vandfald, vægudskæringer og et eksotisk landskab. Alt dette vil medvirke til, at du får en oplevelse, du aldrig vil glemme. Du vil blive ledsaget af en erfaren og venlig engelsktalende guide, som sørger for, at du har det sjovt, samtidig med at du sidder sikkert under turen. Langs begge sider af floden kan du nyde naturens skønhed og dets vilde liv, opdage skjulte vandfald, se den frodige regnskov og de betagende kløfter i landskabet. Når turen er slut, bliver du transporteret tilbage til hotellet.

Hotelovernatning: Fairfield Marriott Legian
Værelsestype Deluxe-værelse

  

Dag 14. Hjemrejse
B/-/-

Du vil blive samlet op af en privat chauffør ved hotellet, blive transporteret til Denpasar lufthavn og flyve hjem.

 

Dag 15. Ankomst til København

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Uge 5: Startdato 27.01.2023 varighed 14 nætter

Fra 15.998,- DKK

Uge 12: Startdato 17.03.2023 varighed 14 nætter

Fra 15.998,- DKK

Uge 16: Startdato 14.04.2023 varighed 14 nætter

Fra 15.998,- DKK

Uge 20: Startdato 12.05.2023 varighed 14 nætter

Fra 15.998,- DKK

Uge 24: Startdato 09.06.2023 varighed 14 nætter

Fra 16.998,- DKK

Uge 28: Startdato 07.07.2023 varighed 14 nætter

Fra 17.998,- DKK

Uge 32: Startdato 05.08.2023 varighed 14 nætter

Fra 18.998,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer: 

Prisen inkluderer ikke: 

  • Udflugter, der er angivet som tilkøb i programmet
  • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
  • Visum til Indonesien (købes ved ankomst til ca. USD 50,-) 
  • Drikkepenge (beregn ca. DKK 250,- pr. person)

Mulige tilkøb: 

  • Udflugt dag 4: Nusa Penida: DKK 850,- 
  • Udflugt dag 5: Bali Nord: DKK 850,- 
  • Udflugt dag 10: Kokkeskole: DKK 750,- 
  • Udflugt dag 12: White Water Rafting: DKK 600,- 

Børnerabat:

  • Børn i alderen 2-11 år får DKK 1.000,- i rabat

Bemærkning: Rejsen gennemføres ved minimum 2 personer, der rejser sammen i delt dobbeltværelse.

Gå til toppen af siden