Thailands vandveje - rundrejse med dansk rejseleder  

Templer, paladser og historiske River Kwai

Forestil dig, at du glider lydløst op ad floden, at templer, paladser og markeder åbenbarer sig for dig - og at du følger lokalbefolkningens daglige gøremål langs floden. At du kører med lokaltoget med retning mod Burma. 

Langs Broen ved floden Kwai. Lytter til den bevægende historie. Og går til ro på veludstyrede luksus tømmerflåder eller dejlige hoteller - alle 4 stjernede. Dette og meget mere vil du opleve på rundrejsen Thailands Vandveje. Oplev Thailand fra vandsiden og få fascinerende historiefortælling med i købet


Bangkok (3 nætter) - River Kwai (2 nætter) - Cha Am eller Hua Hin (6 nætter) 

Dag 1: Afrejse fra Kastrup

Dag 2: Bangkok
I bliver mødt af den danske rejseleder i lufthavnen eller på hotellet i
Bangkok. Her bliver der givet lidt praktisk information i bussen eller på
hotellet. Resten af dagen er afsat til afslapning ved hotellets pool eller
en vandretur i området. Om aftenen er der mulighed for at følges med den danske rejseleder til middag på Bayok Tower, Bangkoks højeste bygning med en fantastisk udsigt over hele byen.

Dag 3: Bangkok
Dagen er afsat til udforskning af Bangkok med båd, i Tuk Tuk og vandring. Efter morgenmad sejler vi direkte fra hotellet til 
Thailands mest besøgte sted - Grand Palace der med al sin pragt og glans er Thailands kulturelle centrum. Efter besøget fortsætter vi med Tuk Tuk's til Chinatown. Her vandrer vi rundt i dette travle område, hvor vi specifikt kigger nærmere på det eksotiske og farverige blomster og grøntsags marked. Tæt på spiser vi frokost inden vi fortsætter med båd ind i nogle af Bangkoks mange kanaler. Kanal turen slutter komfortabelt af med at vi lægger til ved vores hotel Ramada Plaza. Om aftenen er der mulighed for at følges med den danske rejseleder til middag og Calypso cabaret show på Asiatique. (M,F)

Dag 4: Bangkok - Ayuthaya - flodcruise
Efter morgenmad kører vi mod Ayuthaya hvor vi skal se den gamle hovestads mest interessante seværdigheder. Vi starter med Bang Pa In paladset, en fantastisk have med palæer og templer. Vi skal også besøge et af Ayuthaya's mest originale templer samt nogle af de gamle ruiner fra den tidligere hovedstadens storhedstid. Vi fortsætter med bus ned til floden hvor vi går ombord på et flot krydstogts skib hvor der serveres frokost bestående af thai og internationale retter, medens vi nærmest lydløst glider ned af floden. Efter frokosten kan man nyde udsigten på soldækket, medens vi stille og roligt nærmer os Bangkok igen. Der bliver serveret eftermiddags kaffe eller te inden vi kommer ind i Bangkok centrum og bla. sejler forbi Royal Grand Palace, Wat Arun, den Thailandske royale flådes hovedkvarter og mange andre af byens seværdigheder. Overnatning på Ramada Plaza. Om aftenen kan middagen f.eks. nydes på en af de mange seafood restauranter tæt ved hotellet. (M,F)

Dag 5: Bangkok - Kanchanaburi - River Kwai
Efter morgenmaden fortsætter vi turen mod byen Kanchanaburi. Her skal vi besøge broen over floden Kwai, gjort kendt af filmen af samme navn. Vi tager en tur med lokaltoget i retning mod Burma. Undervejs ser vi masser af afgrøder og kører flere gange langs med floderne Kwai yai og Kwai noi. Vi spiser frokost med udsigt over Kwai noi og fortsætter så turen til det berygtede Hell Fire pas. Her ser vi området, hvor krigsfanger måtte arbejde under ekstreme forhold i slutningen af 2. verdenskrig. Vi kører og sejler det sidste stykke til vores flydende hotel, det naturskønne Floathouse (M,F)

Dag 6: River Kwai
Efter morgenmaden skal vi på en interessant vandretur i området. Vi vandrer gennem en plantage og besøger også Lawa grotten. Efter en frisk dukkert går vi ned til floden og ombord på en større tømmerflåde. Her bliver serveret et enkelt måltid medens vi nyder naturen ombord på tømmerflåden som bliver trukket sagte op af floden. Vi laver stop ved Mon folkets landsby. Oprindeligt var Mon folket flygtninge fra Burma, og de bor stort set stadig på samme måde, som de har gjort i mange generationer, dog nu uden nogen stress i hverdagen. Vi fortsætter på tømmerflåden og laver et lille badestop ved en sandstrand langs floden. For de eventyrlystne kan man bodyrafte tilbage til Floathouse. Hotellets flydende restaurant i junglen serverer dejlig thai mad om aftenen. (M,F)

Dag 7: River Kwai - flydende marked - Cha Am / Hua Hin
Efter morgenmaden kører vi øst på og besøger det flydende marked. Både med frisk frugt, nuddelsuppe, friterede bananer og meget mere skaber et farverigt kig ned over den lange kanal, og der er også mulighed for lidt shopping, inden vi fortsætter rejsen sydpå. Midt på eftermiddagen ankommer vi til hotellet i Cha Am eller Hua Hin som skal danne rammen om den sidste del af ferien. Inkluderet i rundrejsen er ophold på Novotel Resort & Spa Cha Am i et superior seaview værelse eller man kan opgradere til Hilton Hua Hin Resort & Spa i et ocean view værelse, begge hoteller ligger direkte til stranden, og der er nu tid til at slappe lidt af og fordøje indtrykkene. (M)

Dag 8-12:  Cha Am / Hua Hin
Afslapning ved pool og strand. (M)

Dag 13:  Cha Am / Hua Hin - Bangkok
Udcheckning fra hotellet og i løbet af dagen afgang til lufthavnen alt
efter, hvilket fly man skal med. (M)

Dag 14: Ankomst i Danmark

Udflugts muligheder: For dem der har lyst til lidt mere eventyr kan man tilmelde sig til 2 halvdagsture og en bådtur på skibet Siam Seacret som sejler ud i Siam Bugten. Turene arrangeres i løbet af badeferien.

Udflugt 1: Hua Hin lokal tur. Vi starter turen med at at få et lille indblik i silke og uld hos den lokale skrædder som også omtales som byens bedste. Herefter går vi en tur rundt i Hua Hin, hvor rejselederen bl.a. udpeger natmarkedet og en masse forskellige restauranter. Udflugten er gratis.

Udflugt 2: Aber og elefanter. Vi kører til elefantlejren, hvor vi skal
møde Thailands national dyr - elefanten. En flot tur på elefantryg i
området afsluttes med fodring af elefanterne. Denne elefantlejr er udvalgt pga de her behandler elefanterne med respekt. Vi fortsætter turen til Khao Takiab eller "abebjerget", som det er bedst kendt som. Hundredevis af vilde aber holder til her og har vænnet sig til turisterne som kommer på besøg for at fodre dem, og for at nyde udsigten ned over Hua Hin og Cha Am.

Udflugt 3: Sejltur med Siam Seacret. Tidlig afgang med bus til Pranburi
floden, hvor man går ombord på Siam Seacret, en fiskekutter som er blevet ombygget til en flot og turist venlig træbåd. Fra Pranburi floden sejler man ud i Siam bugten og sydpå ned langs kysten. Er man heldig ses de særprægede lyserøde delfiner. Frokosten serveres ombord og der bliver også mulighed for lidt lystfiskeri medens der langsomt sejler derud af. En dejlig afslappende og hyggelig dag på havet.

Der er også andre udflugts muligheder og ting man kan lave på egen hånd, rejselederen fortæller om alle muligheder. Alle udflugter kan bestilles hos rejselederen dagen før udflugten afholdes.

Dette er inkluderet i rejsen:

 • Flyrejse til Bangkok inkl 1 mellemlanding * direkte fly kan tilkøbes fra kr. 1.000 pr billet
 • 3 overnatninger i Bangkok på Ramada Plaza Menam Riverside **** i deluxe river view værelser
 • 12 x morgenmad 
 • 4 x frokoster
 • Heldagstur i Bangkok med båd og Tuk Tuk, inkl. klong tur på kanalerne
 • Heldagstur til Ayuthaya med flodcruise på Chao Praya floden
 • 2 nætter på Floathouse River Kwai Resort**** i floating villa
 • Vandre og sejltur ved River Kwai noi
 • 6 nætter på enten Novotel Cha Am Resort & Spa**** i superior seaview værelse eller Hilton Hua Hin Resort & Spa**** i Ocean View værelse mod tillæg på kr. 1.000 pr. person
 • Al transport nævnt i teksten
 • Alle entreer
 • Mulighed for tilkøb af udflugter med Dansk rejseleder 
 • Dansk rejseleder på hele rundrejsen
Alle kendte skatter og afgifter på fly

Enkeltværelsestillæg kr. 2.400

Priser og afrejsedatoer 2018 - 2019:


2019:
05. januar fra kr. 13.998
19. januar fra kr. 13.998
09. februar fra kr. 15.498
23. februar fra kr. 13.998
09. marts fra kr. 13.498
13. april fra kr. 13.498

Tillæg med Thai direkte t/r Bangkok fra kr. 1.000

Send rejseforespørgsel her

Der er mulighed for forlængelse af rejsen, og kombination med andre destinationer. Kontakt os for muligheder

 

 

 

Dubai og Thailand til superpris

DestinationDubai
Gyldig fra01-10-2018
Gyldig til31-03-2020
Varighed13 dage
PrisFra 8.598kr.

Kultur og koralrev i Chiang Mai og Koh Lipe

DestinationThailand
Gyldig fra10-01-2019
Gyldig til30-04-2020
Varighed14 dage
PrisFra 13.998kr.

Qatar Airways business class kampagne 2019

DestinationThailand
Gyldig fra01-03-2018
Gyldig til21-11-2019
Varighed14 dage
PrisFra 17.990kr.
Se alle tilbud