Sydthailands hemmeligheder - med dansk rejseleder 

Kridhvide strande, mangroveskov og dramatiske bjergformationer

Udforsk Sydthailands jungle, sejl i kano ned af Sok floden, bliv forført af skønheden ved Maya Beach, som Leonardi Di Caprio i filmen The Beach - og tag på opdagelse ved Burmas sydligste punkt. Vores dansktalende rejseleder brænder for at vise dig nogle af Sydthailands bedst bevarede hemmeligheder i noget af landets allermest betagende natur.

Hua Hin (1 nat) - Burma (1 nat) - Khao Sok Nationalpark (2 nætter) - Ao Nang, Krabi (3 nætter) + 5 ekstra nætter (kbv)

Dag 1: Afrejse fra København.
 
Dag 2: Ankomst Bangkok, bus til Hua Hin

I bliver mødt af lokalguiden og den danske guide i Bangkok lufthavn. Vi kører direkte til Hua Hin, hvor resten af eftermiddagen er afsat til afslapning på det lækre resort Novotel Cha Am. Om aftenen spiser vi en middag sammen (M).

Dag 3: Hua Hin - Ranong - Burma
Efter morgenmad checker vi ud. Vi kører sydpå og efter frokost i Chumporn, kører vi igennem flotte bjerge og dale til Thailands vestkyst og Andaman havet. Her skal vi med færge til Burma, hvor vi skal overnatte i byen Victoria Point på det smukke Victoria Cliff Resort. Hotellet er ligger centralt, så der er gode muligheder for at udforske marked og byliv i Burma. (Morgenmad og frokost). 

Dag 4: Burma - Khao Sok Nationalpark
Efter morgenmad skal vi besøge Victoria Point seværdigheder. Byrundturen tager os først til View point hvor der er en fantastisk udsigt over byen, bugten og over mod Thailand. På View Point står også en statue af den Burmesiske konge der flere gange besejrede netop Thailand. Vi fortsætter med et besøg i et burmesisk tempel som er meget anderledes fra de Thailandske. 
Vi sejler tilbage til Thailand, hvor turen fortsætter til Khao Sok Nationalpark. Khao Sok National Park har et areal på 739 km2. Den dominerende skov er lavtliggende regnskov, som er ca. 160 millioner år gammel, hvilket gør den ældre end Amazona Junglen, faktisk er den jordens ældste skov. Vi skal bo midt i junglen på det eksotiske Cliff & River Jungle Resort. (Morgenmad, frokost og middag). 

Dag 5: Khao Sok Nationalpark
Efter morgenmaden starter dagen med udforskning af denne fantastiske jungle. Efter frokost i junglen fortsætter vi turen, nu i kanoer ned af Sok floden. Medens vi stille flyder ned af floden, kan man virkelig fornemme, hvor fredfuld junglen er.... og gør os! Alle kanoer er bemandet med en rutineret kanopadler, så det er op til hver enkelt, om de vil deltage i padleriet eller bare nyde turen. (Morgenmad og frokost). 

Dag 6: Khao Sok Nationalpark - Phang Nga Bay – Ao Nang, Krabi
Efter morgenmad fortsætter turen til Phang Nga bugten. Her skal vi på bådtur igennem mangrove skov og flotte bjergformationer. Vi laver stop ved den flydende landsby Panyee, hvor vi spiser frokost. Efter frokost udforsker vi øen lidt, inden vi fortsætter bådturen til den berømte James Bond Island. Tilbage på fastlandet besøger vi Wat Bang Rieng, et af de smukkeste og mest fredfyldte templer i Thailand. Med sin placering på toppen af et bjerg og omringet af tæt regnskov er det kun få turister der finder vej til dette tempel - hvorimod mange thaier valfarter hertil for at blive velsignet af munkene. Vi fortsætter længere sydpå og er fremme i Krabi sidst på eftermiddagen Overnatning på Tipa Resort (Morgenmad og frokost). 

Dag 7: Ao Nang, Krabi 
Efter morgenmad tager vi på en tur i Krabi og omegn. Vi skal se nærmere på nogle af de ting befolkningen lever af feks. egen produktion af batik og gummiplantager. Vi skal også besøge en have med thailandske urter, grøntsager og krydderier. Vi fortsætter turen med båd i 5 minutter til en lille lokal fiske landsby, hvor tiden har stået stille medens masseturismen har invaderet Thailand - her finder vi typisk landsbyliv med risdyrkning og træhåndværk. Om aftenen er der mulighed for at følge med til en lækker privat BBQ middag på stranden. (Morgenmad og frokost)  Overnatning på Tipa Resort. 

Dag 8: Phi Phi
Efter morgenmaden afslutter vi med endnu et højdepunkt, et besøg på Phi Phi øerne ombord på et stort træskib. Vi sejler direkte til den berømte Maya Bay, hvor filmen ”the Beach” er indspillet. Her bliver der god tid til at snorkle med de farverige koralrevsfisk. For snorkel- nybegyndere viser guiden, hvor enkelt det faktisk er. Turen varer hele dagen og på vej tilbage til Ao Nang nyder vi solens dans i vandkanten. (Morgenmad, frokost og div. snacks ombord)
OBS: Er Bugis cruise ikke til rådighed bliver der arrangeret privat bådtur med lignende indhold istedet.

Dag 9: Ao Nang, Krabi – badedestination
Efter morgenmaden er der transport til valgt badedestination. Vælg mellem, Krabi, Khao Lak, Phuket, Koh Lanta, Phi Phi øerne, Koh Samui eller Hua Hin. Man kan også vælge at afslutte rundturen og rejse hjem med en masse oplevelser.

Dag 10-14: Badeferie på valgt rejsemål inkl. daglig morgenmad 

Badeferiepakkerne er inkl. transport til/fra hotellet.

Dag 15: Hjemkomst fra Thailand til Danmark

Inkluderet i rundrejsen:

 

 • Flyrejse til Bangkok t/r
 • 1 overnatning i Hua Hin på Novotel Cha Am ****
 • 1 overnatning i Burma på Victoria Cliff Resort ****
 • 2 overnatninger i Khao Sok på Cliff & River jungle Resort  ****
 • 3 overnatninger i Krabi på Tipa Resort ***
 • 5 dages valgfri badeferie
 • Daglig morgenmad
 • 6 x frokost og 2 x middag
 • Overnatning i Burma med byrundtur og shopping
 • Kanotur igennem junglen 
 • Bådtur gennem mangroveskov
 • Besøg ved den flydende landsby Paynee
 • Besøg ved James Bond Island
 • Besøg ved Wat Bang Rieng templet
 • Cruise til Phi Phi øerne - ved Maya Beach inkl. snorkling
 • Lokaltur i Aonang
 • Alle entreer
 • Mulighed for tilkøb af badeferie
 • Dansk rejseleder på rundrejsen
 • Alle kendte skatter og afgifter på fly
   


2019:
Spørg efter mulig afgang.

Enkeltværelsestillæg på rundrejsen og Krabi Thai Village kr. 3.900

Der er mulighed for badeferie andre steder eller i længere tid. Kontakt os for priser og muligheder.Kontakt os for priser på badeferie på f.eks. Koh Samui, Koh Chang, Phi Phi. Vi har altid gode tilbud klar.

Lav rejseforespørgsel her