Balis mystik og magi - med dansk rejseleder 

Ceremonier, spiritualitet, enestående natur og et rigt kulturliv


Bali har ikke kun skønne strande, snorkling, shopping og tropiske resorts i verdensklasse. Bali har noget som ingen andre har. Sin helt egen unikke sjæl.

 

Balis mystik og magi forsøger at indfange det ganske særlige ved Bali; menneskerne, kulturen og naturen.
Vi lægger vejen forbi imponerende templer, frodige risterrasser, vulkankrateret i Kintamanis højland samt kunsthåndværkerne i Balis kulturelle centrum.
Bali er noget særligt – og du er ikke i tvivl efter denne spændende Bali rundrejse.
 

Ubud (3 nætter) - Sanur (5 nætter) - Nusa Dua (4 nætter)
 


Dag 1: Afrejse fra København
 
Dag 2: Ankomst til Bali
Kunst og kultur, festivaller og farverige markeder er indbegrebet af Ubud og kunstnerbyen i hjertet af Bali er første stop på denne skønne Bali-rundrejse.
Du bliver mødt af den danske rejseleder i lufthavnen eller på hotellet, det hyggelige D'Bulkan Boutique Resort. Det er i denne dejlige oase du overnatter på rundrejsens tre første nætter.  
Bemærk, at hvis du ankommer med Singapore Airlines midt på dagen kan resten af dagen evt. bruges ved poolen og på at slappe af ovenpå rejsen. Flyver i med Qatar Airways, er der først ankomst om aftenen.
 
Dag 3: Ubud
Dagen i Ubud er på egen hånd frem til aftentid, hvor der er velkomstmiddag med jeres guide. Du kan tage hotelshuttle- bussen til Ubuds centrum og gå på opdagelse på de mange spændende markeder, du kan leje en cykel og køre ud blandt traditionelle landsbyer og frodige risterasser – eller du kan slappe af ved poolen og nyde den fine udsigt.
                                                                                                             
Dag 4: Ubud – heldagstur nordlige Bali
I dag tager vi afsted på en spændende tur til det nordlige Bali, hvor sceniske søer, smukke strande og de særegne balinesiske templer er blandt hovedingredienserne. Dagen byder på besøg ved tvillingefloderne Lake Buyan og Lake Tamblingan, som er omgivet af frodig regnskov, besøg ved Bedugul og nogle af de smukke hindhu- og buddist templer her samt Lovinas sorte vulkanstrande. På vej retur til Ubud passerer vi regnskov, aber, kaffeplantager, risterasser og golde vulkanlandskaber. Frokost undervejs er inkluderet. 

Dag 5: Ubud – Tanah Lot – Sanur
Formiddagen er til fri disposition. Hen på eftermiddagen pakker vi sammen og kører mod Tanah Lot. Dette tempel er et must for alle, der besøger Bali. Vi starter denne eftermiddagstur med at besøge Mengwi templet - også kaldt Taman Ayu. Templet er bygget i det tidlige 17. århundrede af prinsen fra Tabanan. Herfra tager vi til Alas Kedaton - også kendt som abeskoven, som primært består af muskat- nøddetræer. Her lever aber, flagermus og flyvende hunde.  Efter vi har besøgt vores venner fra junglen, kører vi til Tanah Lot templet. Her nyder vi den smukke solnedgang over templet som ligger 100 m fra kysten. Klokken ca. 18.30 kører vi til Sanur, hvor vi checker ind på The Oasis Lagoon Sanur, hvor vi skal bo de næste 5 nætter. Hotellet ligger i hjertet af Sanur.

Dag 6: Sanur
Vi spiser morgenmad på hotellet og dagen bliver tilbragt på egen hånd. Tag en tur til stranden, eller nyd en kold forfriskning på en af byens mange caféer. Det er naturligvis også muligt bare at nyde en stille dag ved poolen, eller at tage på shopping i nogle af byens hyggelige små butikker.
 
Dag 7: Sanur og Kintamanis skønhed
Efter morgenmad tager vi på en heldagstur spækket med store naturoplevelser og fascinerende balinesisk kultur.
Bali er berømt for sine traditionelle danse og på vores første stop nyder vi en fascinerende danseoptræden inden vi fortsætter til Kemenuh Village, hvor nogle af de bedste træskærere holder til. Vi besøger én af de berømte håndværkere inden turen går mod Kintamami for at nyde den fantastiske udsigt over Lake Batur og den aktive Mt Batur vulkan. Sidste stop på dagens tur er Tampak Siring ”ungdommens kilde” og de øvrige hellige kilder. Frokost er inkluderet undervejs. Vi returnerer til Sanur sidst på dagen.
 
Dag 8: Sanurs omgivelser
Dagen er til fri disposition i Sanur. Du kan også tilkøbe en cykeltur for 300 kroner pr person:

Cykelturen: vi starter dagen tidligt på cykel, hvor vi kommer ud og ser Sanur og omegn. Vi kører langs stranden, hvor der vil være indlagt badestop samt tid til at nyde den smukke solopgang. Morgenmaden nyder vi på en lokal restaurant inden vi vender tilbage til hotellet, hvor resten af dagen er på egen hånd.
 
Dag 9: Sanur og Øst-balis mystik
Efter morgenmad på hotellet, tager vi på heldagsstur til det østlige Bali. Vi starter med et besøg i Batubalan Village, som er kendt for sit helt unikke batik-håndværk. Herefter fortsætter vi til landsbyen Penglipuran, som har en helt speciel arkitektur og er omgivet af  fascinerende landskaber. Herefter går turen genmem frodige rismarker til det vigtigste modertempel på Bali: Besakih, som ligger for foden af det majestætiske bjerg Mt Agung med sine 3124 m. (NB det anbefales at medbringe sarong til besøget i Besakih). Bemærk, at frokost er inkluderet undervejs og at vi returnerer til Sanur sidst på eftermiddagen. 
 
Dag 10:  Sanur – Nusa Dua

Efter morgenmad på hotellet er det tid til at pakke sammen. Efter frokosttid forlader vi Sanur og kører mod den sidste destination: Nusa Dua. Undervejs besøger vi Uluwatu templet, der hænger på en klippe 100 m over havet og er et af de allerhelligste templer på Bali. Templet er et imponerende syn og kendt for sin kecakdans med nogle af de bedste lokale dansere på øen. Kecak er den eneste dans, der udelukkende er baseret på stemmer fremfor instrumenter, og en en fascinerende dans, hvor mange af danserne går i trance.
Efter denne store oplevelse, kører vi mod Nusa Dua, hvor vi checker ind på hyggelige Sadara Boutique Resort beliggende direkte til den fine sandstrand.

I Nusa Dua vil der være mulighed for at nyde de dejlige strande, de lækre restauranter, de tjekkede små-butikker og gode gallerier. Nusa Dua er en dejlig laid back resortby og dermed et godt sted at komme helt ned i gear på feriens sidste fire dage. 
 
Dag 11 – 13: Nusa Dua
Dagene er til fri dispostion. Nyd den dejlige strand og resortets komfort. Tag på en aftentur til Kuta og oplev den hektiske stemning i byen, der er elsket af surfere, strandløver, stor-shoppere og festaber. 
 
Dag 14: Hjemrejse
Dagen tilbringer du på egen hånd, indtil det er tid til at tage i lufthavnen og påbegynde hjemrejsen.
 
Dag 15: hjemkomst

Afrejsedatoer og priser:

Inkluderet i rejsen er:
- Fly med Singapore Air, Qatar Air eller Thai Airwaya med 1 stop til bali t/r, inkl. alle skatter og afgifter
- dansk og lokal rejseleder alle dage med program
- alle ture og entreer inkluderet i dag-til-dag program
- 3 nætter på D'bulakan Ubud i deluxe værelse
- 5 nætter på The Oasis Lagoon Sanur i deluxe værelse
- 4 nætter på Sadara Boutique Resort Benoa i classic værelse
- 12 x morgenmad
- 3 x frokost
- 1 x aftensmad

2018:
06. oktober fra kr. 12.998
10. november fra kr. 12.998

2019:
11. januar fra kr. 13.498
27. januar fra kr. 13.498
09. februar fra kr. 13.498
08. marts fra kr. 13.498
24. marts fra kr. 13.498
13. april fra kr. 13.498

Enkeltværelsestilæg kr. 2.700
Er I en familie eller mindre gruppe (min. 4 personer), som ønsker rundrejsen med dansktalende rejseleder på en anden dato er dette en mulighed - kontakt os for priser.

Lav rejseforespørgsel her

Supertilbud til Sanur på Bali

DestinationBali
Gyldig fra07-01-2019
Gyldig til31-03-2020
Varighed14 dage
PrisFra 9.498kr.

Påskeferie på Bali 7.498

DestinationBali
Gyldig fra12-04-2019
Gyldig til30-04-2019
Varighed14 dage
PrisFra 7.498kr.

33 dage Australien og Bali fra kr. 17.990

DestinationAustralien
Gyldig fra03-01-2019
Gyldig til31-03-2020
Varighed33 dage
PrisFra 17.990kr.
Se alle tilbud