VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL

Rundrejser

Rundrejser med engelsktalende guide

En rundrejse er alletiders mulighed for at komme godt rundt om din destination, så du får brugt tiden optimalt og får set det vigtigste, der er at opleve der, hvor du befinder dig.

Tag på rundrejse med Top Tours, hvor vi har mange års erfaring i at tilbyde og skræddersy de bedste rundrejser i det Fjerne Østen eller i USA. På din rundrejse ledsages du af en lokal, engelsktalende rejseguide, der lige ved, hvor de bedste billeder skal tages, hvor aftensmaden skal indtages, og hvor du får de sjoveste souvenirs til de skarpeste priser.

Det giver uden tvivl den bedste oplevelse af din destination, når du rejser med en lokalkendt guide, der kender destinationen ud og ind. På vores rundrejser guides du af en lokal, engelsktalende rejseleder, der vil sørge for, at du altid er helt tryg på rejsen, og at du får det optimale udbytte af dit ophold, så du kan vende hjem igen med fornyet energi og masser af oplevelser med dig i bagagen. At rejse i selskab med andre samt med engelsktalende rejseleder giver et særligt, internationalt miljø med gode rammer for læring og personlig udvikling undervejs, og din rejse bliver hurtigt til mere end blot en rejse, når du knytter tætte venskaber med de øvrige deltagere på rundrejsen, og der skabes et fællesskab omkring jeres lille gruppe af ligesindede. Du kan selvfølgelig også altid vælge at rejse sammen med folk, du kender. Det har også sin charme, og I vil uden tvivl komme tættere på hinanden, når I udfordres på udebane på jeres destination.   

 

Læs mere
Se vores udvalg herunder
per side
Kunstneriske Ubud - Javas vulkaner - Badeferie på Legian Beach - Garanteret afrejse

På denne rundrejse vil du finde roen i Balis kulturelle hjerte Ubud og blive betaget af uberørt jungle samt udsigten fra toppen af vulkaner på Java, hvorefter der venter smukke udsigter fra Legian Beach.  

 • 7 afrejser
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 15.998,- DKK
Oplev det bedste af Bali, Gili Trawangan & Nusa Penida

Oplev 3 af de skønneste øer i det indonesiske ørige, når vi på denne oplevelsesrige rundrejse med dansktalende rejseleder besøger Bali, Gili Trawangan & Nusa Penida - et fantastisk eventyr venter!

 • 7 afrejser
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 16.998,- DKK
Rundrejse på Borneo

Oplevelsesrig kombinationsrejse til Borneos regnskov og en af de bedste strande i Sabah - mød næseaber og orangutanger i en af verdens ældste regnskove og slut af med luksus badeferie.

 • Individuel afrejsedag
 • 13 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel
Rundrejse i Cambodia og Thailand

Rundrejse i Cambodia til Phnom Penh og Siem Reap efterfulgt af badeferie på Phuket eller Khao Lak.

 • Individuel afrejsedag
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel
Rundrejser i Vietnam

En fantastisk rundrejse i det nordlige Vietnam - oplev de frodige risterrasser, stammefolk, lokale markeder, den charmerende storby Hanoi og mini-krydstogt i overvældende smukke Halong Bay.
I får 7 dage / 6 nætters enestående oplevelser med engelsktalende guide, og afslutter med 5 dage / 4 nætters badeferie i Hoi An.
Der er afgang fra Danmark om fredagen.

 • Individuel afrejsedag
 • 13 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel
Rundrejser i Vietnam

Oplev det bedste af vidunderlige Vietnam på denne skønne rejse fra nord til syd.

 • Individuel afrejsedag
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel

Hos Top Tours kender vi vores destinationer godt, og vi har derfor altid en lang række af forslag til, hvordan jeres rundrejse kunne se ud. Aktuelle beskrivelser og dag-til-dag-programmer kan ses under de enkelte rundrejser, der er planlagt for den kommende sæson, og vi forsøger altid at favne så bredt som muligt i vores programmer, så hele rejsegruppen kan føle, at de får deres ønsker for rejsen opfyldt.  
 
Udover vores fastlagte rundrejser kan vi også tilbyde rundrejser, der er skræddersyede specielt til dine og dine medrejsendes behov. Vi kan sætte alle kombinationer sammen efter jeres ønsker. Kombiner eksempelvis en rejse til Thailand med rejse til Cambodia, Vietnam eller en anden destination, som I drømmer om at udforske. Meget kan lade sig gøre, og vi sammensætter meget gerne en rundrejse specielt til jer, så I for alvor kan komme ud på eventyr. Rejsens længde kan selvfølgelig også tilpasses i forhold til den tid, de rejsende har til rådighed, og i forhold til de destinationer, I gerne vil besøge, og de oplevelser, I gerne vil have med jer derfra.  
 
En rundrejse er en fleksibel rejseform med mange muligheder for dig/jer, der gerne vil nå at opleve så meget som muligt af et område, imens du/I er afsted. Udforsk et enkelt land i dybden, eller rejs imellem flere forskellige lande på samme rundrejse. Det er helt op til jer.

Vælg blandt vores fastlagte rundrejser, eller kontakt Top Tours i dag på toptours@toptours.dk eller på tlf. 70 201 208, hvis du/I har specifikke ønsker til, hvordan den kommende rundrejse med engelsktalende guide skal skrues sammen for at matche de rejsendes ønsker og behov. Så finder vi sammen en løsning, der tilgodeser dig/jer, så I kan få jeres livs rejse spækket med suveræne oplevelser for enhver smag. Vi glæder os til at tage dig/jer med på tur!