Strandferie

Kunne blødt sand, azurblåt hav og svajende palmetræer lyde som lige noget for dig? Er du til dejlig strandferie på nogle af verdens skønneste feriedestinationer, har vi heldigvis den erfaring, der skal til for at sende dig godt afsted på lige den rejse, du drømmer om. På vores destinationer er du altid sikret luksuriøse omgivelser med plads til ultimativ afslapning ved vandet.
Hvad mere er der at ønske sig?


 
Vores strandferier er for dig, der forstår at nyde livet, såvel som for dig, der godt kunne bruge lidt ekstra hjælp til at komme godt ned i gear og til at slippe hverdagens stress og jag. På vores strandferier kan du glemme alt om sure gøremål og forpligtelser, for her kan du i stedet værne om dig selv og lade batterierne op med solbadning og gode svømmeture under varme himmelstrøg. Vi kender verdens bedste strande og ved lige, hvordan vi skal give dig de bedste rammer for en afslappende ferie – enten alene eller sammen med dem, du holder af. Få tanket op på D-vitamin og god energi under sydens sol, og glem hverdagen for en stund.    

Der er intet så smukt som lækre sandstrande og indbydende, blåt hav så langt, øjet rækker. Vi tilbyder strandferie på skønne destinationer over hele verden, hvor du kan kombinere timerne på stranden med spændende oplevelser, kultur, natur med mere. Du kan selvfølgelig også vælge at bruge hele dagen ved vandet. Det er helt op til dig. En strandferie med Top Tours foregår nemlig helt på dine præmisser.

Kontakt os i dag for at høre nærmere om dine muligheder, eller tag et kig på vores skræddersyede rejseforslag nedenfor. Vi glæder os til at sende dig godt afsted på din næste strandferie med alt, hvad hjertet kan begære.

Saigon og Phan Thiet

DestinationVietnam
Gyldig fra01-10-2020
Gyldig til30-11-2021
Varighed14 dage
PrisFra 9.998kr.

Det bedste af Nordvietnam

DestinationVietnam
Gyldig fra01-10-2020
Gyldig til30-11-2021
Varighed13 dage
PrisFra 11.998kr.

3 uger Australien og Phuket

DestinationAustralien
Gyldig fra01-10-2020
Gyldig til30-11-2021
Varighed22 dage
PrisFra 14.998kr.
Se alle tilbud