Storby

Pulserende liv på gader og stræder og en ny oplevelse, der ligger og venter på hvert et gadehjørne. Storbyen har altid masser at byde på, og er du til storbyliv og storbyferie, er det svært ikke at lade dig begejstre af vores spændende storbydestinationer. Med Top Tours kan du komme rundt til storbyer over hele verden og mærke byens puls overalt, hvor du bevæger dig hen. Hvor skal din rejselyst tage dig til næste gang? Find din destination, og tag til storbyen med Top Tours, når du trænger til et afbræk fra hverdagen og ikke har noget imod oplevelser, der står i kø for at drage dig til sig. 
På en ferie i storbyen er tilbuddene mange, og alle kan derfor være med. Hvad storbyen har at tilbyde, er selvfølgelig helt afhængigt af, hvor du vælger at tage hen på storbyferie, men rejser du med Top Tours, har du altid mange muligheder for at få dine ønsker opfyldt og for at komme lige, hvorhen du vil. Er du til shopping, museumsbesøg, flotte monumenter og bygningsværker med masser af historie, restaurantbesøg, musicals, grønne områder eller måske en kombination? Lad dig betage af storbyens magi, og rejs på storbyferie med Top Tours over hele verden. Vælg eksempelvis en storbyferie til USA, hvor du kan rejse på egen hånd eller tage familie og venner med på jeres livs rejse.


Fascinerende storbyer med historisk islæt

De fleste storbyer har mange facetter og gemmer typisk på andet og mere end blot det, som øjet ser. Ofte ligger der en rig historie bag storbyens måske lidt overfladiske ydre, og du kan lære rigtig meget om din destination ved at interessere dig lidt for, hvad der kom før shopping-centre og restaurantgader i verdens store metropoler. Du behøver selvfølgelig heller ikke at blive i centrum af storbyen hele ferien igennem, og du kan med fordel søge lidt udenfor byen, når du trænger til en pause og til at se en anden side af din destination. Her er det måske også lidt lettere at møde lokalbefolkningen og at få en god snak om området og dets skjulte skatte.
Storbyens pulserende liv kan være skønt, men lige så skønt er det fra tid til anden at søge lidt ud og at vende tilbage senere med fornyet energi. Heldigvis har de fleste storbyer alletiders adgang til transport både rundt i byen og udenfor til forstæderne eller nabobyerne, hvor anderledes oplevelser ligger og venter som et skønt supplement til de mange indtryk, som et besøg i storbyen unægteligt giver dig.      

Mange muligheder for storbyferie over hele verden

Måske du fast sværger til storbyferie, eller måske du har prøvet andre ferie- og rejsetyper og trænger til at kaste dig ud i noget helt nyt? Uanset om du er garvet storbyrejsende, eller du er på vej til at bestille din første ferie til storbyen, kan vi hjælpe dig til at træffe det helt rigtige valg af storbyrejse her hos Top Tours. Vi har mange års erfaring inden for rejsebranchen og har besøgt et væld af spændende storbyer over hele verden. Vi kender derfor også vores destinationer og ved, hvad der vil være et hit og passe til dine behov. Kontakt os gerne, og lad os høre om dine ønsker for din næste ferie i storbyen, eller se eksempler nedenfor på, hvordan din storbyferie blandt andet kan skrues sammen. 
 

Storbyferie – også for børn og andre barnlige sjæle

Selvom en storbyferie måske lyder som en ferie, der primært foregår på de voksnes præmisser, så er det faktisk ofte nemt at rejse med børn i storbyen. Det er let at komme rundt takket være gode transportsystemer, og udbuddet af legepladser og børnevenlige aktiviteter er ofte større, end de fleste lige går og tror. Selvfølgelig kræver det forberedelse at rejse med børn, men tager man det, som det kommer, og lader forventningerne om et tætpakket og turistet program blive hjemme, kan en storbyferie med børn sagtens være en succes. Vi guider dig gerne til, hvilke destinationer og aktiviteter, der kunne være relevante for jeres familie, så I kan få den bedst mulige rejse, hvor både børn og voksne er glade og får en på opleveren.
 

Hvor går turen hen?

Har du besluttet dig for, at din næste rejse skal være en storbyrejse, åbner der sig et bredt udvalg af muligheder op for dig. Vil du rejse langt hjemmefra, eller har du brug for kortere transporttid, så der i stedet er mere tid til at nyde din destination? Uanset hvor du vælger at tage hen, kommer du helt sikkert ikke til at kede dig. Hver en storby har sit særpræg og sine helt egne tilbud, der gør det til en unik oplevelse at være afsted. Du kan finde din storbyrejse med Top Tours her i dag og booke en fantastisk ferie sammen med dem, du holder allermest af. Herefter er der blot tilbage at glæde dig til at komme afsted!

Business Class til Saigon og Danang

DestinationVietnam
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til30-11-2021
Varighed13 dage
PrisFra 28.498kr.

Sydney & Gold Coast 17 dage / 14 nætter

DestinationAustralien
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til30-11-2021
Varighed17 dage
PrisFra 20.598kr.

Sydney, Whitsunday og Daintree Rainforest

DestinationAustralien
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til30-11-2021
Varighed14 dage
PrisFra 25.998kr.
Se alle tilbud