Safari

Ønsker du at komme helt tæt på naturen og dyrelivet, så tilbyder Top Tours også at booke din næste safarirejse. At rejse på safari er en fuldstændig unik og uforglemmelig måde at opleve et lands natur og fascinerende dyreliv på, og du vil uden tvivl komme hjem med minder for livet efter en safarirejse. 
Vores samarbejdspartnere sørger for, at du får den bedst mulige oplevelse, og vi kan kombinere safarirejsen med et storbystop i fx Dubai eller Doha, hvis det har interesse. Lær meget mere om safari ved at læse med her på siden.

Få en oplevelse for livet med safari
De fleste der har været på safari Afrika er enige; safari er en oplevelse ud over det sædvanlige, for her kommer du helt tæt på den natur og de dyr, som du ikke har den mindste chance for at opleve herhjemme. Her får du naturen som den er, fuldstændig uspoleret, og du oplever dyrelivet præcis, som det er. En tur i zoologisk have kan også være en spændende oplevelse, men alligevel kan det slet ikke sammenlignes med den autenticitet, du vil opleve på en ægte safari på en ægte afrikansk savanne. 
Drømmer du om at komme på safari, så kan du lade Top Tours stå for det hele. Vi har de bedste eksperter til at sidde og planlægge din rejse sammen med dig

Tag på Karen Blixen Camp-safari
Hos Top Tours er vi meget stolte af at tilbyde Karen Blixen Camp-safari. Dette er en meget kendt og populær camp, og herfra er der ingen tvivl om, at du får en safarioplevelse for livet. Vi tager dig med til Masai Mara, hvor guider tager dig igennem det meste af turen. Du kommer til at bo i luksustelte, og du kommer til at opleve game drives både om dagen og om natten. Efter 6 dages safari slutter du af på den populære ø Zanzibar, hvor der venter dig en håndfuld dages afslapning og badeferie. Du kan læse mange flere detaljer om vores tur til Karen Blixen Camp lige her.

Kontakt os gerne – vi sidder klar til at lave et tilbud, der passer til dine rejseønsker. Vi kan skræddersy din rejse præcis, som du ønsker det, så hold dig ikke tilbage, men hent et tilbud i dag.

Safari på Mpala Lodge og badeferie på Mauritius

DestinationSydafrika
Gyldig fra01-10-2020
Gyldig til30-11-2021
Varighed17 dage
PrisFra 28.498kr.
Mpala Safari Lodge leopard

Karen Blixen Camp og skønne koraller på Chale Island

DestinationKenya
Gyldig fra01-11-2020
Gyldig til30-11-2021
Varighed11 dage
PrisFra 25.998kr.

Orientens perle Dubai, fantastiske safarioplevelser og bountyferie på Mauritius

DestinationKenya
Gyldig fra01-01-2021
Gyldig til30-11-2021
Varighed15 dage
PrisFra 31.998kr.
Se alle tilbud