Rundrejser m. engelsktalende guide

En rundrejse er alletiders mulighed for at komme godt rundt om din destination, så du får brugt tiden optimalt og får set det vigtigste, der er at opleve der, hvor du befinder dig. Tag på rundrejse med Top Tours, hvor vi har mange års erfaring i at tilbyde og skræddersy de bedste rundrejser i det Fjerne Østen eller i USA. På din rundrejse ledsages du af en lokal, engelsktalende rejseguide, der lige ved, hvor de bedste billeder skal tages, hvor aftensmaden skal indtages, og hvor du får de sjoveste souvenirs til de skarpeste priser.
Det giver uden tvivl den bedste oplevelse af din destination, når du rejser med en lokalkendt guide, der kender destinationen ud og ind. På vores rundrejser guides du af en lokal, engelsktalende rejseleder, der vil sørge for, at du altid er helt tryg på rejsen, og at du får det optimale udbytte af dit ophold, så du kan vende hjem igen med fornyet energi og masser af oplevelser med dig i bagagen. At rejse i selskab med andre samt med engelsktalende rejseleder giver et særligt, internationalt miljø med gode rammer for læring og personlig udvikling undervejs, og din rejse bliver hurtigt til mere end blot en rejse, når du knytter tætte venskaber med de øvrige deltagere på rundrejsen, og der skabes et fællesskab omkring jeres lille gruppe af ligesindede. Du kan selvfølgelig også altid vælge at rejse sammen med folk, du kender. Det har også sin charme, og I vil uden tvivl komme tættere på hinanden, når I udfordres på udebane på jeres destination.   
 
Hos Top Tours kender vi vores destinationer godt, og vi har derfor altid en lang række af forslag til, hvordan jeres rundrejse kunne se ud. Aktuelle beskrivelser og dag-til-dag-programmer kan ses under de enkelte rundrejser, der er planlagt for den kommende sæson, og vi forsøger altid at favne så bredt som muligt i vores programmer, så hele rejsegruppen kan føle, at de får deres ønsker for rejsen opfyldt.  
 
Udover vores fastlagte rundrejser kan vi også tilbyde rundrejser, der er skræddersyede specielt til dine og dine medrejsendes behov. Vi kan sætte alle kombinationer sammen efter jeres ønsker. Kombiner eksempelvis en rejse til Thailand med rejse til Cambodia, Vietnam eller en anden destination, som I drømmer om at udforske. Meget kan lade sig gøre, og vi sammensætter meget gerne en rundrejse specielt til jer, så I for alvor kan komme ud på eventyr. Rejsens længde kan selvfølgelig også tilpasses i forhold til den tid, de rejsende har til rådighed, og i forhold til de destinationer, I gerne vil besøge, og de oplevelser, I gerne vil have med jer derfra.  
 
En rundrejse er en fleksibel rejseform med mange muligheder for dig/jer, der gerne vil nå at opleve så meget som muligt af et område, imens du/I er afsted. Udforsk et enkelt land i dybden, eller rejs imellem flere forskellige lande på samme rundrejse. Det er helt op til jer.

Vælg blandt vores fastlagte rundrejser, eller kontakt Top Tours i dag på toptours@toptours.dk eller på
tlf. 70 201 208, hvis du/I har specifikke ønsker til, hvordan den kommende rundrejse med engelsktalende guide skal skrues sammen for at matche de rejsendes ønsker og behov. Så finder vi sammen en løsning, der tilgodeser dig/jer, så I kan få jeres livs rejse spækket med suveræne oplevelser for enhver smag. Vi glæder os til at tage dig/jer med på tur! 

Kalimantans jungle og Balis koraller

DestinationBali
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til30-11-2021
Varighed14 dage
PrisFra 18.998kr.

Borneo og Bali - orangutanger, strand og smuk natur

DestinationBali
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til31-05-2022
Varighed16 dage
PrisFra 14.998kr.

Eksotiske Sydvietnam med Phan Thiet

DestinationVietnam
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til30-11-2021
Varighed15 dage
PrisFra 13.998kr.
Hoi An market
Se alle tilbud