Langtidsrejser

Det er skønt at rejse og at opleve verdens mange forskellige destinationer frem for blot at læse om dem i bøgerne. Vil du gerne have et afbræk fra hverdagen med god tid til at komme helt ned i gear, kan en langtidsrejse til fjerne egne være lige noget for dig. Læs om dine muligheder for at tage på langtidsrejse med Top Tours her, og book din rejse i dag, så du snart kan komme afsted på eventyr.
Med en langtidsrejse kan du få en tiltrængt pause fra dagligdagen derhjemme. Det kan særligt være eftertragtet at skifte den lange, triste vinter ud med et ophold under varmere himmelstrøg og dermed at gøre vinteren til din yndlingstid på året. Det har du heldigvis rig mulighed for med en langtidsrejse med Top Tours, der eksempelvis kan tage dig en måned eller to til Thailand eller til de skønne strande og mange seværdigheder i det lækre Florida, hvor solen stort set altid skinner. Du har også mulighed for at tage på langtidsrejse til Fjernøsten, hvor du kan kombinere to eller tre spændende destinationer på samme rejse.
 
Hiv en måned eller mere ud af kalenderen, og tag på langtidsrejse til en destination, du drømmer om at besøge, eller som du måske allerede har besøgt tidligere og har gjort til en af dine personlige favoritter. Det behøver ikke altid at være nyt for at være spændende, og mange danskere har eksempelvis en fast tradition omkring at tage til Thailand i vintermånederne for at skifte kulde og vinterjakker ud med sol, strand og badetøj. Det behøver ikke at være dyrt at være afsted i længere tid ad gangen, og vi har flere forskellige bud på budgetvenlige langtidsrejser for enhver smag og med oplevelser tilpasset alle ønsker og temperamenter.
 
Hos Top Tours har vi mange års erfaring med at arrangere de bedste langtidsrejser med udgangspunkt i netop dine behov. Du kan vælge præcist de destinationer og antal dage, du ønsker dig, og skræddersy oplevelserne på rejsen efter dine drømme. Tjek nedenstående tilbud for inspiration til, hvordan en langtidsrejse blandt andet kan se ud. Vores månedsrejser kan kombineres, så du under én og samme rejse kan nå at bo på flere forskellige destinationer, hvilket er alletiders måde at opleve verden på. Tag venner og familie med på langtidsrejse, og skræddersy jeres ophold i samarbejde med Top Tours.

Kontakt os i dag på toptours@toptours.dk, eller ring på 70 201 208, og lad os få en god snak om, hvad du kunne tænke dig. Så sammensætter vi det bedste tilbud på din drømmerejse. 


 

Langtidsferie til Bali og Phuket

DestinationBali
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til31-05-2022
Varighed30 dage
PrisFra 14.998kr.

3 uger til Siambugtens smukke øer

DestinationThailand
Gyldig fra01-04-2021
Gyldig til20-10-2021
Varighed22 dage
PrisFra 18.998kr.

Longstay med golf i Thailand

DestinationThailand
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til30-06-2021
Varighed22 dage
PrisFra 16.990kr.
Se alle tilbud