Krydstogt

Et krydstogt byder på behagelige, tilbagelænede ferieoplevelser for alle, der ønsker en afslappende ferie, hvor der er tænkt på det hele. For dig, der er ung eller ældre. Eller for dig, der rejser med børn og gerne vil gøre det enkelt. Tilmed er en krydstogtrejse en langt billigere rejseform, end de fleste går og tror, og du kan få dit krydstogt lige så eksklusivt og luksuriøst, som du har lyst til.
Drømmer du om en anderledes rejse, er et krydstogt en god mulighed for at udvide din horisont og samtidig prøve noget helt nyt. På en krydstogtrejse er transporten fra destination til destination en oplevelse i sig selv, og alle måltider er naturligvis inkluderet i prisen, så du kan læne dig trygt tilbage og koncentrere dig fuldt ud om at nyde turen og den lækre, velsmagende mad undervejs. På et krydstogt kan du nå at opleve meget på relativt kort tid, og du har samtidig fleksibiliteten til at vælge til og fra, som du har lyst til, så du kan skræddersy din rejse præcist efter dine drømme og ønsker. Du behøver ikke at rejse med hele vejen og kan frit gå i land, som det passer dig – men du er selvfølgelig mere end velkommen til at rejse med os hele vejen.   
 
Med Top Tours har du rig mulighed for at tage på krydstogt til og fra spændende destinationer over hele verden. Vi tilbyder krydstogter med få dages varighed fra eksempelvis Miami til Bahamas eller rundt i Middelhavet, men du kan også snuppe den helt store tur med 100 dages krydstogt jorden rundt, hvis du har mod på at drage ud på en rejse, du aldrig glemmer. Et krydstogt kan blive dit livs rejse, så grib mulighederne, og tag på krydstogt med Top Tours til de hjørner af verden, som du gerne vil se. 
 
På vores krydstogter benytter vi oftest Royal Caribbean, Celebrity cruises, Costa Cruise, NCL, Carrival cruises, Princess cruise og MSC som rejsepartner, hvor priserne på krydstogt inkluderer følgende:
• Overnatninger i delt dobbeltkahyt
• Alle måltider ombord
• Aktiviteter og underholdning ombord.
• Skatter, afgifter og drikkepenge (obs. på Costa Cruise og MSC opkræves der drikkepenge på min. 10 EUR pr. person pr. dag og på caribiske krydstogter opkræves min. 13 USD pr. person pr. dag)

Vælger du krydstogt som rejseform er der, med andre ord, sørget for det hele ombord. Det giver tid og overskud til virkelig at nyde din rejse fra destination til destination, og vi garanterer, at der vil blive taget godt af dig ombord undervejs.

Ombord på skibet er der typisk forskellige kahytskategorier, så det er blot om at finde en type af kahyt, der passer til dig og eventuelle medrejsendes behov, så I kan få et behageligt ophold ombord. Ved længere krydstogt ophold vælger de fleste at betale for lidt ekstra luksus ombord, der kan bidrage til den samlede oplevelse af den perfekte rejse.
 
Rejs alene, eller rejs sammen med dem, du har kært. Med et krydstogt kan alle være med og få uforglemmelige oplevelser med sig hjem i bagagen. Et krydstogt vil uden tvivl adskille sig fra andre rejseoplevelser, du har haft tidligere, så forbered dig på at blive begejstret. Det er nemt at få smag for at rejse på krydstogt, så uanset om dit kommende krydstogt med Top Tours er dit første eller ét blandt mange, er vi næsten sikre på, at det næppe bliver det sidste i rækken. Hvor skal dit næste krydstogt gå hen? Se mulighederne nedenfor, og bestil din rejse med Top Tours i dag.    

Alle priser på krydstogt er vejledende ”fra-priser” pr. person.
Priserne er afhængige af afrejsetidspunktet.
Udflugter og transport fra/til hotel er ikke inkluderet i den anførte pris.

Det anbefales, at du reserverer hotel natten før krydstogtet samt transport til skibet, så du er sikker på at komme til tiden. 

Unikt krydstogt fra Europa til Mellemøsten

DestinationSavona
Gyldig fra26-09-2019
Gyldig til26-09-2019
Varighed16 dage
PrisFra 19.990kr.

Middelhavskrydstogt fra Barcelona med all-inclusive MSC Seaview

DestinationBarcelona
Gyldig fra01-08-2019
Gyldig til31-03-2020
Varighed10 dage
PrisFra 11.490kr.
Gaudi Barcelona

Krydstogt med MSC fra Mallorca 11 dage

DestinationMallorca
Gyldig fra01-08-2019
Gyldig til30-11-2020
Varighed11 dage
PrisFra 11.590kr.
Mallorca Valdemosa
Se alle tilbud