Kombinationsrejser - flere rejsemål

At rejse er at leve, som den gode H.C. Andersen så fint skrev det. Det er dog ikke altid lige nemt at finde ud af, hvor turen skal gå hen næste gang, men vil du gerne se flere destinationer på samme rejse, kan en af vores kombinationsrejser måske være lige noget for dig. På vores kombinationsrejser får du lov at kombinere rejse til flere nabodestinationer, så du kan komme vidt omkring og få masser af oplevelser og mindeværdige stunder med dig hjem i bagagen på kort tid.
En kombinationsrejse er alletiders valg af rejse for dig, der gerne vil se så meget som overhovedet muligt på din vej, men hvor tiden måske er knap. Heldigvis har vi skræddersyet de bedste kombinationsrejser med udgangspunkt i populære destinationer over hele verden, så du, uanset hvor du ønsker at rejse hen, kan finde en kombinationsrejse, der kan matche dine ønsker og drømme. Er du til solferie, storbyferie, kulturferie, aktiv ferie eller noget helt femte? Med en kombinationsrejse kan du få det hele – og mere til – i én samlet pakke og med et spændende program, der får dig vidt omkring og for alvor får stillet enhver eventyrlyst.

Med en kombinationsrejse behøver du ikke at tage stilling til meget andet end, hvilket hjørne af verden du ønsker at udforske på din næste rejse. Vi tilbyder kombinationsrejser over det meste af verden, og vi har sørget for at samle de bedste oplevelser i dit ønskede område, så du kan være sikker på at få det vigtigste med, før turen går videre til næste destination, eller det er tid til at vende næsen hjem igen for at fordøje de mange nye indtryk. Ét kan vi i hvert fald love dig: Med en kombinationsrejse med Top Tours kommer du aldrig til at kede dig på rejsen. Tag et kig på de forskellige muligheder til fordelagtige priser her.

Ø-hop til fantastisk snorkling og smukke strande

DestinationThailand
Gyldig fra01-11-2020
Gyldig til30-11-2021
Varighed14 dage
PrisFra 11.998kr.

Kuala Lumpur, Lombok, Gili og Bali

DestinationBali
Gyldig fra01-10-2020
Gyldig til30-11-2021
Varighed19 dage
PrisFra 14.998kr.

14 nætter Singapore-Darwin-Cairns

DestinationAustralien
Gyldig fra01-10-2020
Gyldig til30-11-2021
Varighed16 dage
PrisFra 16.998kr.
Se alle tilbud