Kør-selv rejser

Tag på kør-selv-ferie for hele familien, og få selv friheden til at vælge rejseruten og i hvilket tempo, ruten skal tilbagelægges. 
En kør-selv-rejse er en billig måde at rejse på under vante forhold, og forbereder I jer godt til turen, kan det næsten blive helt hyggeligt at tilbringe mange timer sammen med i bilen på vej mod jeres ønskede destination.

At køre selv giver mere kontrol over din rejse. Når du selv sidder bag rattet, kan du nemlig lettere beslutte, hvornår det er tid til pause, og du kan tage rejsen i det tempo, der passer til din families behov. Transporten bliver en del af ferieoplevelsen, og I får set nogle andre sider af verden undervejs, imens I bevæger jer trygt og sikkert fra én destination til den næste. I kan køre efter en fastlagt slutdestination eller tage det mere, som det kommer, og se, hvad der møder jer på vejen. Det er helt op til jer, og hos Top Tours sidder vi klar til at hjælpe med planlægningen, så I får den bedste kør-selv-rejse og får oplevet alt det på turen, som I ønsker jer af rejsen. Kør eksempelvis igennem USA, eller tag på safari i bil i Sydafrika, hvor I kan opleve The Big Five på nært hold.
 
Kør-selv-ferie er spændende for både store og små, der vil nyde det langsomme tempo og den høje fleksibilitet, der lægges for dagen. Måske I har en idé om, hvad I skal opleve, når I står op om morgenen, og det kan også sagtens være, at det holder stik – men det kan lige så vel være, at vejen tager en drejning, og at I ender ud med at opleve noget helt andet og bedre end det, I egentlig havde sat jer for. Det er aldrig til at vide på en god kør-selv-rejse.
 
Mulighederne er mange, når I kører selv, og det giver uden tvivl nogle helt andre oplevelser, end I ville have fået ved ikke selv at sætte jer bag rattet. Når I er i bil, kan den næste store oplevelse altid ligge og vente lige rundt om det næste hjørne, når I måske holder ind til en pause ved en mindre restaurant og får en god snak med de lokale. De fleste steder er det meget komfortabelt og tilgængeligt at rejse i bil, og der er derfor nærmest ingen grænser for, hvad I kan nå at opleve på jeres vej. Planlæg den perfekte kør-selv-rejse i samarbejde med Top Tours, og glæd dig til at komme afsted. Mange spændende oplevelser venter dig og dine medrejsende, hvis I tør at gribe mulighederne og at prøve den anderledes rejseform, som det uden tvivl er at tage på kør-selv-ferie.   

Australien og Mauritius

DestinationAustralien
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til30-11-2021
Varighed20 dage
PrisFra 26.998kr.

Australiens højdepunkter

DestinationAustralien
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til01-12-2021
Varighed22 dage
PrisFra 27.998kr.
Australien

Sydney & Gold Coast 17 dage / 14 nætter

DestinationAustralien
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til30-11-2021
Varighed17 dage
PrisFra 20.598kr.
Se alle tilbud