Grupperejser

Er du til store kulturelle oplevelser, fabelagtig historiefortælling samt spændende nye bekendtskaber, når du rejser? Så er en rundrejse med dansktalende rejseleder formentlig noget for dig.

Vi tilbyder grupperejser til mange forskellige destinationer, hvor du rejser i selskab med din rejseleder samt en gruppe af ligesindede, der gerne vil opleve den samme destination som dig. Læs mere om mulighederne nedenfor og book din rejse i dag.

 
Vi hos Top Tours er specialister indenfor dette felt. Vi har mange års erfaring og kender vores destinationer rigtig godt, så du altid kan føle dig i gode hænder og kan få det optimale udbytte af din rejse, uanset hvor turen går hen næste gang.
Vi tilbyder spændende grupperejser med nøje udvalgte rejseledere, der især kan bidrage med stor viden om henholdsvis Thailand, Indien, Borneo, Bali, Vietnam, Cambodia, Cuba og Mexico.
Hvor drømmer du om at rejse hen? Tag på grupperejse, og få oplevelser for livet, som du vil mindes igen og igen, når du atter sidder hjemme i Danmark, og hverdagen kalder. 

Du kan rejse alene, eller du kan tage familie og venner med på tur. Alle vores rundrejser med dansktalende rejseleder har mellem 8 og 35 deltagere, og dermed sikrer vi den bedste oplevelse med god tid til fordybelse og spørgsmål til de enkelte seværdigheder, vi kommer forbi på vores vej. Her rejser vi således ikke i kæmpe grupper, hvor der ikke er tid og plads til at få det optimale udbytte af opholdet. I stedet har vi sørget for et afslappende miljø, hvor du også i høj grad har mulighed for at tage rejsen i dit eget tempo.

Udover vores tilbud om grupperejser med dansk rejseleder er det også muligt at booke rejser med engelsktalende guide. De fleste af disse rundrejser har opstart på daglig basis, og en rejse med engelsktalende rejseleder er et godt alternativ til dig, der eksempelvis ikke har mulighed for at rejse på en af de nedenstående datoer med dansk rejseleder. 

Vores grupperejser kan tage dig vidt og bredt rundt i verden, og tænker du, at en grupperejse kunne være noget for dig, skal du endelig ikke holde dig tilbage. Det er skønt at rejse – og specielt sammen med andre, der deler din rejseglæde, og som du kan være fælles om de mange unikke oplevelser med. Det er noget ganske særligt at kunne se tilbage på en god rejse efterfølgende og mindes de særlige øjeblikke i selskab med dem, du har rejst sammen med. Hvem ved – måske det ikke bliver jeres sidste rejse sammen?