Thailands eventyrlige højdepunkter

Pris fra 12.998

Oplev Thailands mange kontraster - fra den pulserende metropol Bangkok, til den rige natur og kultur i Chiang Mai, med afslutning og badeferie ved Phukets tropiske, billedskønne sandstrande.


Start din rejseoplevelse i en af ​​Sydøstasiens mest energiske storbyer, Bangkok - Byen, som aldrig sover tilbyder alverdens spændende seværdigheder og mange muligheder. Oplev de pulserende gader, besøg markederne og smag på storbyen ved de mange gadekøkkener. Tag på kanalrundfart i khlongerne, og kombiner med et besøg ved de mægtige paladser og templer. Shop løs i de fantastiske shoppingcentre, eller tag på en smuk cykeltur i Bangkoks grønne lunge. Mulighederne er uendeligt mange i englenes by.

I det frodige Nordthailand får du en autentisk kulturoplevelse, hvor du oplever den helt unikke kulturarv og specielle traditioner. Inden for de gamle bymure finder du en hyggelig bydel, hvor der hersker ægte thailandsk charme. Chiang Mai har en perfekt lokation for udflugter til den gyldne trekant, besøg til stammefolk, eller den nærliggende by Mae Hong Son, som ligger ved grænsen til Myanmar.

Rejsen sluttes af på rigtig maner med afslapning og fantastisk badeferie i Sydthailand ved de smukke, kridhvide strande i ferieparadiset Phuket.

Vores "fra-pris" er ved bestilling i god tid og ved afrejse i lavsæson. Vintermåneder koster typisk kr. 2.000-3.000 ekstra pr. person pga højere flypriser og dyrere hotelpriser.

Rejsens højdepunkter
 • Metropolen Bangkok
 • Frodige Chiang Mai
 • Tropiske sandstrande i Phuket
 • Autentiske kulturoplevelser
 • Ægte thailandsk charme
 • Præg turen som du vil
Og meget mere...

Dagsprogram

Dag 1
Afrejse fra Danmark
Afrejse fra Danmark

Afrejse fra Danmark med et flyskifte undervejs.

Dag 2
Velkommen til metropolen
Velkommen til metropolen

Fremme i Bangkoks Lufthavn venter din chauffør, som tager dig med til dit hotel i Bangkok, Bossotel Inn. Her bor du godt og centralt tæt ved Chao Phraya-floden, der snor sig gennem Bangkok. Her bliver alle sanser sat på arbejde. Du bor tæt ved floden og kanalerne, hvor der ikke er langt til hverken templerne, shoppingcentre, restauranter og caféer.

Du overnatter 3 nætter på Bossotel Inn Bangkok, med mulighed for at opgradere dit ophold til andre af Top Tours dejlige resorts i Bangkok - Ramada Plaza Menam Riverside eller til Chatrium Riverside Bangkok.

Dag 3-4
Dagene er til fri disposition i Bangkok
Dagene er til fri disposition i Bangkok

Dagene er til fri disposition - Find din bucket-liste frem, og tag på oplevelse i Bangkok, hvor der venter et kontrastfuldt gadeliv og helt speciel atmosfære. Der er masser at give sig til - Besøg de smukke templer, med kongpaladset Wat Phra Kaew og Wat Pho, templet med den liggende Buddha. Tag ind til de store shoppingscentre, de lokale markeder eller China Town, hvor du kan gøre gode handler. Bangkok er et shoppingparadis. I Bangkok finder du også nogle af verdens bedste gadekøkkener og i kontrast til det, kan du også tage på en af Bangkoks mange, fine restauranter. Fra dit hotel kan du også gå direkte til en af verdens højeste udendørsbarer, nemlig Lebua Sky Bar på 64. Etage, hvor man kan nyde en drink med den smukkeste udsigt over metropolen. Du kan også købe en guidet udflugt med Top Tours f.eks. Tuk Tuk-tur og streetfood, cykeltur i jungle grønne lunge, eller til de flotte templer med kanaltur på kanalerne.

Overnatning på Bossotel Inn Bangkok.

Dag 5
Oplev det ægte Bangkok
Oplev det ægte Bangkok

Du tjekker ud fra dit hotel i Bangkok, hvor din chauffør henter dig og kører dig til lufthavnen i Bangkok. Fra Bangkok Lufthavn flyver du til Chiang Mai, hvor du bliver kørt til dit hotel i den gamle bydel. Her er virkelig smukt, og samtidigt har lokalbefolkningen her en helt speciel og lidt gammeldags kultur. De byder dig varmt velkommen med en utrolig gæstfrihed, og har meget let til smil. Chiang Mai ligger omkranset af jungle og bjerge, men inde i selve byen får man en helt autentisk kulturoplevelse. Der findes mere end 300 hundrede templer i Chiang Mai, hvor mange af dem også ligger inden for de gamle bymure.

Du overnatter i 3 nætter på Chiang Mai Plaza, som har den helt ideelle placering i byen lige ved siden af byens store natmarked. Dette marked må du ikke gå glip af. Det åbner hver aften fra omkring klokken 17.00 og lukker omkring midnat.

Dag 6-7
Dagene er til fri disposition i nordens rose
Dagene er til fri disposition i nordens rose

Nyd dagene, for Chiang Mai er noget ganske særligt. Besøg de ældgamle templer, nyd freden, smilene, charmen, og ikke mindst kontrasterne - Chiang Mai har lidt af det hele. Dagene er til fri disposition, og der er masser at give sig til i Nordens rose, som byen også kaldes. Med Top Tours kan du kombinere dit ophold i Chiang Mai med helt unikke oplevelser som elefant-passer for en dag, kør-selv tuk-tuk, eller ophold i junglen i trætop-hus og meget mere.

Overnatning på Chiang Mai Plaza

Dag 8
Fra Chiang Mai og videre til Phuket
Fra Chiang Mai og videre til Phuket

Efter nogle spændende dage med oplevelser i Chiang Mai, venter der nu eventyrlige strande på Phuket, som er perfekt til ren afslapning. Fra dit hotel i Chian Mai, bliver du kørt direkte til lufthavnen. Næste stop på rejsen er Phukets Lufthavn, hvorfra du af en chauffør, bliver fragtet direkte til dit valgte hotel på Phuket. Når du ankommer på hotellet, kan du tjekke ind og udforske hotellet og området. Phuket er den ideelle ferieø, hvor du kan udforske, slappe af og nyde synet af solen der går ned ved Andamanhavet.

Dag 9-13
Solbadning og afslapning på Phuket
Solbadning og afslapning på Phuket

Nu er det tid til at nyde dagene på Phuket, der ligger op til en fantastisk badeferie. Du skal ikke kigge langt efter hyggelige restauranter, et bredt udvalg af udflugtsmuligheder og små, lokale butikker. Derudover har Phuket de smukkeste strande og det mest betagende, klare vand. Gå ikke glip af en snorkeltur i den ubeskrivelige undervandsverden.

Dag 14
Hjemrejse
Hjemrejse

Nu er det tid til at vende hjem efter nogle dejlige dage på Phuket. Din chauffør kører dig og din bagage retur til lufthavnen i Phuket. Efter en enkelt mellemlanding er du hjemme i Danmark igen.

ShortTagLine

Her får du

 • Metropolen Bangkok
 • Frodige Chiang Mai
 • Tropiske sandstrande i Phuket
 • Autentiske kulturoplevelser
 • Ægte thailandsk charme
 • Præg turen som du vil
IncludedTagLine

Inkluderet i rejsen

 • Flyrejse til Bangkok, Chiang Mai og Phuket t/r
 • Alle skatter og afgifter på fly
 • 3 nætter i Bangkok på Bossotel Inn i Superior værelse
 • 3 nætter i Chiang Mai på Chiang Mai Plaza i Deluxe værelse
 • 6 nætter på Phuket - Vælg selv hvilket af Top Tours 3 favorithoteller du vil bo på
 • Daglig morgenmad på alle hoteller
 • Privat transport fra/til lufthavn mellem hoteller
NotIncludedTagLine

Ikke inkluderet i rejsen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Mulighed for at kombinere, eller forlænge programmet med andre af Top Tours skønne destinationer i Thailand, blandt andet Khao Lak, Phi Phi, Koh Yao, Koh Lanta, Koh Mook, eller Koh Samui.

Her bor du på rejsen

Bossotel Inn Bangkok

Når du besøger Bangkok, bor du 3 nætter på Bossotel Inn ★★★ . Hotellets lokation er central, og det er derfor den perfekte base at have, når byen skal udforskes. Hotellet ligger både tæt på Skytrain, Chao Phraya-floden og et hav af butikker, restauranter og hyggelige cafeer.

Chiang Mai Plaza

I Chiang Mai bor du 3 nætter på det gode Hotel Chiang Mai Plaza ★★★ , som har byens bedste placering lige ved siden af natmarkedet. Du kan også vælge at opgradere dit ophold i Chiang Mai til eksempel Tamarind Village eller Anantara Chiang Mai Resort.

Diamond Resort Phuket

Dette er et af de hoteller du kan vælge imellem de 6 nætter du befinder dig på Phuket.

Hold din ferie på Diamond Resort Phuket ★★★★ , hvor du kan nyde dagene i eksotiske omgivelser og i smukke værelser. Hotellet er nyt og har en lang række muligheder, der fuldender din badeferie i tropiske Thailand. Du kan nyde solen ved den 50 meter lange pool, benytte dig af hotellets fitness faciliteter eller koble af i saunaen.

Orchidacea Resort

Dette er et af de hoteller du kan vælge imellem de 6 nætter du befinder dig på Phuket.


Orchidacea Resort
 ★★★ er beliggende på en bakketop centralt i Kata by på Phuket. Hotellet er kendt for sin unikke udsigt ud over de kridhvide sandstrande og det turkisblå Andamanerhav. Der er ca. 5 minutters gang til Kata Beach og de tilhørende aktiviteter. 

Andamantra Resort & Villa Phuket

Dette er et af de hoteller du kan vælge imellem de 6 nætter du befinder dig på Phuket.

Hold din ferie på Andamantra Resort & Villa Phuket ★★★+ , hvor du kan nyde din luksusferie i fantastiske omgivelser i Thailand. Fra værelserne er der en smuk udsigt, hvor du også er garanteret komfort, god kvalitet og stilrenhed. Du bor på Premium Deluxe værelse. 


Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Send rejseforespørgsel

 
 
 
 

Del denne side via E-mail