Kom helt tæt på racerbilerne og mærk suset og adrenalinen fra banen, når Formel 1-løbene skydes i gang! Oplev de bedste racerløb og den ekstraordinære elektriske stemning fra tribunerne på de mest legendariske Formel 1-baner i sporten!


Vi sørger for en fuld rejsepakke med fly, transfers, hotel og de bedste tribunepladser på banerne. Gennem årene har vi sendt tusindvis af Formel 1-fans afsted på deres livs oplevelse til de berømte løb. Vi har erfaring med grupperejser til både private og til virksomheder, hvor vi kan arrangere skræddersyede programmer, som bedst matcher dine ønsker.

Tag et kig på vores udvalg af Formel 1-rejser nedenunder og bliv inspireret til at tage på en motorsportsrejse udover det sædvanlige.

Vores formel 1 rejser

Hos os får du det maksimale ud af din Formel 1-rejse, hvor du med entrebilletter også vil få adgang til testløb og kvalifikationsløb, der afholdes i dagene op til selve løbet. Her får du gode muligheder for at følge med i holdene og racerkørernes forberedelser.

Seks fede F1-baner

Autodromo Nazionale Monza - Italien
Monza-banen, beliggende ved Milano, blev indviet i 1922 og har lagt grund til Formel 1-løb hvert år, bortset fra 1980, siden turneringens begyndelse i 1950. Dette er en legendarisk bane og er et værdifuldt stykke af Formel 1-historien.

Marina Bay Circuit - Singapore
Den 5 km lange Marina Bay Circuit bane er en teknisk svær bane, der snor sig igennem byen. Banen er især kendt for at være den første Formel 1-bane med natløb, en fantastisk oplevelse med Singapores smukke skyline lysende i baggrunden.

Circuit Park Zandvoort - Holland
Circuit Park Zandvoort er en historisk bane, som blev indviet i 1948 og har igennem tiderne skiftet layout mange gange. Den udfordrende 4,3 km bane har haft en fast plads i Formel 1 siden 1952. De fleste af motorsportens kendte ansigter har derfor kørt banen på et tidsspunkt i deres karriere.

Yas Marina Circuit - Abu Dhabi
I 2009 åbnede Yas Marina Circuit på den kunstige ø Yas i Abu Dhabi, og banen har været brugt til Formel 1 lige siden. Banen har 21 sving, og racerkørere skal derfor være forberedt på en udfordring, når turen går forbi Abu Dhabi. Rundt på banen findes fem store tilskuertribuner, hvor der i alt er plads til 50.000 tilskuere.

Circuit de Barcelona-Catalunya - Spanien
Nord for Barlona ligger Circuit de Barcelona-Catalunya. Banen har over 30 år på bagen, og her er du altid garanteret en fantastisk stemning og spansk temperament. Ud af de 4.627 m som banen måler er langsiden hele 1.000 m, hvilket gør det til den længste langside i Formel 1 programmet - og en publikums-favorit. 

Losail International Circuit - Qatar
Det relativt nye Formel 1 Grand Prix i Qatar er igen at finde på Grand Prix programmet i 2023. Første gang var i 2021, og 2023 bliver anden gang under Dohas mørke aftenhimmel. Her  intensiveres lydene og lysene fra de kraftfulde Formel 1 biler, når årets fjerde sprintløb sættes i gang på Lusail International Circuit i udkanten af Doha.

Hold
Ferrari er nok det mest velkendte hold, når det kommer til Formel 1, men vi skal faktisk helt tilbage til 2007, før det italienske hold vandt verdensmesterskabet. I det seneste årti har verdenseliten i Formel 1 været domineret af østrigske Red Bull og tyske Mercedes. Selvom Ferrari ikke nyder samme succes som tidligere, er det stadig et velkendt hold, som mange mennesker følger tæt. Og måske er det kun et spørgsmål om tid, før den italienske gigant vågner og generobrer tronen som verdensetter i Formel 1.

Kørere
I 90'erne og specielt i 00'erne var Michael Schumacher fra Tyskland et sandt Formel 1-fænomen, og han har vundet verdensmesterskabet hele syv gange. Kun den nuværende racerkører Lewis Hamilton, der vandt senest i 2020 har vundet lige så mange verdensmesterskaber. Britiske Lewis Hamilton havde i 2021 mulighed for at vinde sit 8. verdensmesterskab, men den belgisk-hollandske Max Verstappen fik spoleret planerne, da han overhalede Hamilton i allersidste runde og dermed snuppede titlen som den nye verdensmester. I 2022-sæsonen genvandt Max Verstappen verdensmesterskabet med længder foran nærmeste konkurrent, Ferraris Charles Leclerc. 

Send rejseforespørgsel

 
 
 
 

Del denne side via E-mail