Regnskov, havskildpadder og smukke strande i Sabah,Borneo

 • Afrejsested
  København
 • Destination
  Malaysisk Borneo (Sabah og Sarawak)
 • Gyldig fra
  01-11-2018
 • Gyldig til
  31-10-2019
 • Varighed
  14 dage
 • Overnatning
  Hotel
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 19.998Kr.
Få fantastiske naturoplevelser i Sabah på Borneo. Uendelig regnskov, havskildpadder og smukke strande.

Rejsens forløb:
Rejs med 5* Qatar via Doha til Kuala Lumpur (KL).
Ved ankomst til KL afhentes I i lufthavnen og køres til Swiss Garden, hvor I skal bo de næste 2 nætter.
Kuala Lumpur har masser af muligehder for sightseeing. Tag fx en tur i Petrona Towers hvor I kan se det hele fra oven, eller tag børnene med på besøg i det lokale Legoland.

Efter to dage i storbyen venter helt andre jordnære oplevelser jer.
I flyver til Borneo - til Sandakan i provinsen Sabah - og bor én nat på Four Points by Sheraton, der ligger med udsigt til de fine øer hvortil I skal næste morgen. Sandakan er udgangspunkt for mange ture, og byen har lokale markeder og en fin havnefront hvor I evt. kan finde et sted at spise aftensmad. 

Næste morgen er der afgang fra jeres hotel med speedbåd til Selingan Turtle Island. Efter indchecknig i hytterne som har privat bad og toilet, spiser vi en velfortjent frokost.
Eftermiddagen er fri til at slappe af, svømme, snorkle eller tage sig en lille lur. Øen er ikke ret stor, så gå en tur rundt og se de store huller skildpadderne har gravet i sandet for at lægge deres æg – det får dele af øen til at ligne et månelandskab.
På øen er et stort indhegnet område hvor skildpaddeæggene bliver opbevaret til de udklækkes. De skildpadder der udklækkes i løbet af dagen kan ses her – indtil de om aftenen bliver sat fri på stranden – en hel fantastisk oplevelse.
Når der om aftenen er kommet nogle af de store grønne skildpadder på land for at lægge æg, går vi sammen med en park-ranger ud for at opleve dette fantastiske syn. I hører om projektet omkring Turtle Island, er med til at samle æg ind og grave dem ned samt følge nogle nyudklækkede skildpadder den rigtige vej ned til havet.
Der kommer skildpadder op hver nat hele året, men ventetiden kan synes lang, når man efter middagen venter på deres ankomst. Tålmodighed kan være nødvendig, men den belønnes rigeligt.

Efter et helt fantastisk ophold på Turtle Island er det tid at forsætte på nye eventyr. I tager tidligt af sted og spiser morgenmad ved ankomst til Sandakan. Herefter går turen til Sepilok orangutang center, hvor der er mulighed for at se orangutangerne, når de får mad af rangerne. 
I går også en tur gennem reservatets jungle, hvor orangutangerne færdes. Efter besøget i orangutang centeret går turen til rehabiliteringecentret for "sun bears" som er oprettet med henblik på at få bjørnene sat ud i naturen igen.
​Der fortsættes med båd af floderne gennem junglen. Sejlturen til Abai Lodge varer en times tid og undervejs kan måske ses næseaber, makakaber, krokodiller eller varaner.
Der lægges til ved Abai Lodge og spises frokost. Abai Lodge er utroligt hyggeligt og alle hytter bad og toilet. Efter frokost er det tid til en en vandretur gennem junglen, på kik efter nogen af de mange sjældne dyr der lever her. Er man heldig kan der opleves elefanter, vildsvin, næsehornsfulge og vilde orangutanger. Makak-aber og smukke farvestrålende fugle ses med sikkerhed.
Efter aftensmaden der serveres i lodgen, skal I på sejltur ad floderne for at se de millioner af ildfluer der danser og lyser floden op.
I bor 3 nætter i junglen og alle måltider samt ture med de meget dygtige naturguider er inkluderet.
Efter 5 dage/4 nætters oplevelser i junglen og på Selingan går turen til Kota Kinabalu med fly.
I checker ind på Shangri La Rasa Ria hvor I tilbringer de næste 5 nætter i superior rainforest værelser.
Resortet har alt hvad man kan ønsker sig af et 5* hotel og lidt til. Her har de fx deres egen regnskov med orangutanger og der er dagligt mulighed for forskellige vandreture gennem junglen. Det er også muligt at booke snorkel/dykkerture til Tunku Abdul Marine Nationalpark.
Efter 5 afslappende dage går turen med Malaysian Airlines til Kuala Lumpur og herfra med Qatar Airways via Doha til Kastrup.

Pris fra kr. 19.998 pr. person ved minimum 2 personer
Tillæg ved afrejse i august fra kr. 2.000 pr. person