Qatar kampagne - Ø-hop i marinenationalparken Chang

 • Afrejsested
  København
 • Destination
  Thailand
 • Gyldig fra
  14-10-2018
 • Gyldig til
  12-04-2019
 • Varighed
  14 dage
 • Overnatning
  Hotel
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 11.998Kr.
Besøg marinenationalparken Chang og oplev lokal gæstfrihed, smukke strande og noget af det mest uberørte Thailand. Slut af med storbyferie i Bangkok, vi har inkluderet halvdagsbyrundtur.

Rejsens indhold:
Fly til Bangkok og herfra køres til Trad.
Ved ankomst til Trad køres til havnen hvorfra der med færge sejles 30 minutter til Koh Chang. Fra færgelejet er der 15 minutters kørsel til jeres resort.

I bor 5 nætter på Centara Koh Chang Tropicana - direkte til Klong Muang strand. Resortet har en lan række faciliteter og langs stranden ligger små hyggelige restauranter. Ønsker I lidt flere restauranter at vælge imellem kan I tage en af de lokale biler til White Sand Beach hvor der er masser af by-liv.
Størstedelen af Koh Chang er stadig dækket af regnskov, hvor elefanterne arbejder (Koh Chang betyder elefantøen) og mange steder vokser regnskoven helt ned til de smukke strande. 
På resortet kan der bookes ture hvis I får lyst til at opleve øens vandfald og jungle eller tage på sejltur. 
Chang er marine nationalpark, så udbudet af dykkercentre er stort, og de tilbyder også snorkling. I kan desuden snorkle direkte fra stranden ved næste to ophold.

Efter 5 dejlige dage går turen til fredelige ø Koh Kood. Bådturen tager ca 1 time og her møder jer endnu flere fantastiske strand- og vandoplevelser.
I skal de næste 5 nætter bo på Shantaa. Shantaa betyder ro på hindu, og det er der på Koh Kood. Masseturismen er slet ikke nået herud endnu, og livet leves tilbagelænet blandt de gæstfrie thaiere.

​Der er endnu ikke indsat bilfærger til at betjene Koh Mak og Koh Kood der derfor har meget lidt trafik. Hvis I har mod på at leje en motorcykel er det derfor den perfekte måde at opleve øen på. Ellers kan man leje bil og chauffør for få penge hvis man vil se mere af den uspolerede ø, og måske besøge den lokale fiskerlandsby. Der er også mulighed for at sejle havkajak til nabostrandende. 

Efter 5 nætter på Koh Kood går turen med båd og bil til Bangkok hvor I de sidste 2 nætter bor på Menam Riverside i værelse med udsigt over floden. Vi har inkluderet en halvdagsbyrundtur så I får set de største seværdigheder, men der er masser at gå igang med for de eventyrlystne - fra kaotiske markeder til gadekøkkener med Michelin-stjerner.
Efter 2 oplevelsesrige dage gør turen retur til Kastrup via Doha.

Pris fra kr. 11.998 så længe de billigste pladser haves.
- tillæg ved afrejse i januar - februar fra kr. 1.000 pr person

Tilbuddet gælder ikke over jul og nytår


Alle skatter & afgifter på fly, transfers og morgenmad er inkluderet i prisen.
Priserne er pr. person i delt dobbeltværelse og gælder så længe pladser haves. 

Der er mulighed for at skræddersy rejsen efter eget ønske.

NB - det er muligt at flyve fra Bangkok til Trad mod en mer-pris på kr. 1.600 pr person. Vær opmærksom på at I skal checke ind i Bangkok igen begge veje.