INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Puri Santrian ★★★★

Sanur - Bali - Indonesien

Glæd dig til ægte balinesisk luksus på dette skønne hotel. Her finder du et sandt ferieparadis i fænomenale omgivelser under den varme tropiske sol på vidunderlige Bali.

In stock
Travel Code
ID-H-SA-32

Indkvartering

Puri Santrian er et moderne balinesisk resort med en fabelagtig placering på den hvide sandstrand nær det sydlige Sanur.

Du kan glæde dig til at blive opslugt af den fantastiske atmosfære på dette vidunderlige hotel, hvor afslapning og luksus er i fokus. Hotellet tilbyder forskellige faciliteter inden for velvære, og du kan både forkæle dig selv med en kropsmassage med varme sten eller en skønhedsbehandling. Hotellet har flere store swimmingpools, som du kan slænge dig i, eller også kan du nyde de tropiske temperaturer på en tilhørende liggestol.

Bliv indlogeret på et overdådgt værelse, der er smukt og luksuriøst indrettet i balinesisk stil, hvor du får mulighed for at nyde den storslåede udsigt fra enten en terasse eller en balkon.

Når sulten banker på, kan du nyde et lækkert måltid i hotellets restaurant, der både tilbyder vestlige favoritter og indonesiske specialiteter. Trænger du og din udkårne til kvalitetstid sammen, er der mulighed for at opleve en romantisk og intim middag ved stranden under stjernerne, hvor køkkenet imødekommer dine ønsker til servering. Oplyst af stearinlys og med udsigt ud over det azurblå hav udgør dette tilbud de perfekte omgivelser for en skøn date-night.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Puri Santrian ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden