INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Prama Sanur Beach ★★★★

Bali - Indonesien

Drømmeferien starter her i hotellets luksuriøse omgivelser. Nyd hotellet med et fantastisk team der står til rådighed, restauranter med alt hvad smagsløgene begærer og privat strand kun for gæster.

In stock
Travel Code
ID-H-SA-9

Indkvartering

Det store 4-stjernede hotel Prama Sanur Beach ligger på en af Balis mest populære destinationer – nemlig Mertasari Beach i byen Sanur. Hotellet har 428 værelser og grænser op til en lækker sandstrand og er omgivet af 7,8 hektar tropisk have.

Hotellet er både familievenligt og ideelt for en ferie uden børn. Familiens store og mindste vil elske vandlandet ”Splash Zone pool”, der er for børn og barnlige sjæle at boltre sig i. For voksne, der foretrækker mere ro, er der en lagune-formet pool med en tilhørende pool bar, hvor tørsten kan blive slukket. Derudover er der en lækker strand, som kun er tilknyttet hotellets gæster, et vandsportscenter og tennisbaner. For smagsløgene finder i en række forskellige restauranter der giver jer mulighed for at vælge imellem et hav af forskellige retter – blandt andet italiensk, asiatisk og andre internationale specialiteter.

 Hotellet ligger omkring 20 km fra Ngurah Rai International Airport og 5 km fra byens centrum. Desuden ligger hotellet tæt på populære attraktioner.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Prama Sanur Beach ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden