Loading...

Portugal

Portugal er et land der har masser at byde på

Portugal er et land der har masser at byde på. Fra de smukke strande ved Algarve kysten til Lissabons hyggelige bakkede gader og stræder. 

Historiske Portugal

Portugal er et af de ældste lande i Europa. Landet blev grundlagt i 1139 og er i dag en af verdens mest globaliserede og fredelige nationer med en avanceret økonomi og høj levestandard. Dette vil I også opleve på en rejse til Portugal, hvor befolkningen er smilende, afslappet og imødekommende. Selvom landet ikke er stort i areal, bliver det ved med at vokse i form af turisme da flere og flere får øjnene op for alt det skønne ved Portugal. Her kan vi nævne blandt andet vinen, atmosfæren, strandene, naturen, golfen, kulturen og de hyggelige byer.

Læs mere
View as Grid List

4 Items

per side
Golfrejse til Portugal

En halv time fra Lissabon og 10 min. fra Cascais finder du The Oitavos Golf Resort, som uden tvivl er et af lækreste, mest stilfulde og bedst placeret golf resorts i Europa.

 • Ingen dato sat
 • 5 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel
Golfrejse til Portugal

Bare 1/2 times kørsel nord for Lissabon, midt imellem idylliske vinmarker, ligger der et 5 * golfresort af høj klasse.

 • Ingen dato sat
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel
Golfrejse til Portugal

Quinta da Marinha Golf Resort er et suverænt valg til en dejlig golfferie, hvor pris, kvalitet og beliggenhed går op i en højere enhed.

 • Ingen dato sat
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel
Golfrejse til Portugal

Penha Longa er luksus, god stil og høj klasse. Resortet, som ligger i de frodige Sintra bjerge bare 30 min. vest fra Lissabon, indeholder et Ritz Carlton hotel opført i et palads fra 1800 tallet, en fantastisk golfbane med 27 huller, et top moderne klubhus med egen restaurant og en prisbelønnet spa.

 • Ingen dato sat
 • 4 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel

Tag på strandferie i det sydlige Portugal og oplev Algarves fantastiske kyststrækning på næsten 200 km, med et utal af dejlige strande. Der er både velbesøgte strande samt mere gemte perler, så der er helt sikkert også et sted, der er perfekt til jer!


Trænger I mere til en storbyferie, så kan I måske næsten allerede høre Lissabon kalde på jer. Den skønne storby byder på kultur, shopping og en masse motion op og ned af de syv dale, som byen er bygget på.


I kan også tage et slag golf, eller blot slappe af ved en af de skønne strande omkring Cascais eller Estoril, hvor I finder nogle fantastiske golfbaner og skønne strande med masser af muligheder for sjove aktiviteter. Der er også en skøn strandpromenade på omkring 3 km, der forbinder de to byer.


Praktisk information:


Tidsforskel: -1 time ift. dansk tid.


Valuta: Euro, se den aktuelle valutakurs her.  


Elektricitet: 220 V - ligesom i Danmark, I behøver ikke at medbringe adapter


Drikkepenge: Det er kutyme at lægge drikkepenge på restauranter og hoteller. Det er passende at give omkring 1-2 euro pr. person, hvis I har været tilfredse med servicen.

 

Ting I kan opleve i Portugal:

 • Europas 2. største indendørs akvarium i Lissabon - Oceanário de Lisboa,

Akvariet er bygget i 2 plan og er centereret omkring det store akvarium i midten. Der er over 15.000 dyr fra mere end 450 forskellige arter at se, heriblandt hajer, rokker og en masse eksotiske og farverige fisk. Et sted I næsten er nødt til at besøge, hvis I rejser med børn!
 

 • Surfing

I Portugal er surfing en aktivitet der kan foregå alle årets 365 dage! Grundet den lange kyststrækning, vil I hver dag kunne finde et sted, hvor I kan tage ud på havet og mærke bølgerne under boardet trække jer ind mod land. Og I behøver ikke at være professionelle surfere for at tage til Portugal og surfe, I kan sagtens komme her som begyndere. Hvis I ikke er helt modige nok til at stå på et surfbræt kan I også windsurfe eller kitesurfe eller prøve kræfter af med nogle af de andre spændende vandsportsaktiviteter der er mulige i Portugal. 
 

 • Dom Luis I Broen, Porto

Den smukke, gamle bro i Porto er også i den grad et besøg værd. Når I går over broen, skal I huske at stoppe op og nyde den smukke udsigt over Porto og se om I kan spotte nogle af byens varetegn. Omkring broen vil I finde vinkældre, cafeer og smukke bygninger som I kan nyde, når I har gået jeres tur. Broen er bygget i en flot og snirklet jernkonstruktion, der godt kan minde lidt om Eiffeltårnet. Det er også muligt at se broen fra floden Duoro, som er den flod broen fører billister og fodgængere over.
 

 • Jeronimos-klostret (Mosteiro dos Jeronimos)

I byen Belém, lidt uden for Lissabon finder I det smukke Jeronimos kloster. Klosteret er på UNESCO’s verdensarvsliste, og det er et smukt syn I ikke vil gå glip af, når I besøger Portugal.
 

 • Portugal Masters,  24. - 27. oktober, Dom Pedro Victoria Golf Course

Til de golf interesserede afholdes der hvert år Portugal Masters, hvor I kan opleve nogle af verdens bedste golfspillere. Så hvis I alligevel har planlagt en tur til Algarvekysten, for at komme væk fra det kedelige efterår i Danmark, kan I nyde et par spil golf og se nogle af verdens bedste gøre det samme til Portugal Masters.