INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Pineapple Hills Resort ★★★

Hua Hin - Thailand

Pineapple Hills Resort er beliggende ca. 15 km syd for Hua Hin i rolige omgivelser og uspoleret natur med flotte bjerge som omkranser resortet. Vi bruger resortet til vores langtidsgæster, men det er muligt at leje i kortere periode hvis det ønskes. Resortet er danskejet og har engelsk og skandinavisk talende personale og management. 

In stock
Travel Code
TH-H-HH-19

Indkvartering

Dejlig villa med alle faciliteter.
Vi tilbyder pool villa på 70 kvm villa med separat stue og køkken og 69 kvm møbleret tagterrasse med et lille udekøkken. Morgenmad er ikke inkluderet under ophold på Pineapple Hills. Er I 2 par eller en familie, findes der villaer med 2 soveværelser, spørg din sælger om yderligere detaljer og pris.
 
I ALT er pool villa på 139 m2.

Pineapple Hills er beliggende 15 km syd for fra Hua Hin, 4 km fra dejlig strand og samme afstand til golfbane. 

Af faciliteter kan nævnes:
Gratis internet adgang overalt • Vaskeri og rengørings tjenester • Tagterrasse • Stor swimmingpool • Kiosk og restaurant.
Slutrengøring 800 baht - rengøring under opholdet fra 300 baht pr. gang (alt efter boligens størrelse), denne pris inkluderer skift af sengetøj og håndklæder.
El forbrug afregnes lokalt efter måler, som bliver aflæst ved ankomst og afrejse (8 baht/enhed). Vandforbrug er inkluderet i opholdet.

Husene er udstyret med TV, kvalitetsmøbler, solsenge, udekøkken og meget mere. 

Servicecenter samt restaurant er åben dagligt (engelsk og thai).
Der udlejes cykler og scooters.

Der er 10 min. på scooter eller Tuk Tuk til Sai Noi Beach, der er kendt som en af Hua Hin’s bedste strande. Afstanden til Hua Hin er ca. 20 min., mens der er under 15 min. til Pranburi, der byder på masser af lokal og international shopping. Der er shuttlebus til Hua Hin dagligt, pris: 100 baht per person per vej. Shuttlebussen skal bestilles dagen før den ønskes.

Resortet består af 36 huse beliggende omkring 3 store pools, som hver måler 34,2m x 5,4m eller hele 185kvm pr stk. med børnevenligt område i begge ender

Ved ankomst betales et depositum på 3.000 baht til personalet. Ved afrejse modregnes udgifter som elforbrug og afsluttende rengøring/sengetøjsvask fra dette beløb og der tilbagebetales eller lægges til, hvis forbruget er højere. Ved normalt forbrug i en måned skal man regne med en udgift på 2-3.000 baht.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Pineapple Hills Resort ★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden

Loading...