INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Phulay Bay Ritz Carlton Reserve ★★★★★

Krabi - Thailand

Forkæl dig selv med et ophold i denne luksuriøse oase. På Phulay Bay vågner du op med det krystalklare, blå hav på den ene side og den frodige, thailandske natur på den anden. 

In stock
Travel Code
TH-H-KR-69

Indkvartering

Phulay Bay Ritz Carlton Reserve indbyder til endeløs afslapning, mens placeringen inviterer til mange skønne og eventyrlige udflugter. Start dagen ud med en gåtur langs den hvide sandstrand efterfulgt af yoga eller pilates. Måske du er mere til en vandretur ind i junglelandskabet, forbi vandfaldene til det betagende udkigspunkt ved Naga Bjerget, der giver det bedste udsyn til omtalte kalkstenklipperne? Er du også vild med oplevelser på vandet, så tilbyder hotellet bådture til Hong Island i autentiske asiatiske longtail-både og speedbådsture til tropiske Phi Phi Island. Hvis du vil ud at opleve den mere kulturelle side af Thailand, så ligger det pompøse Tiger Cave Tempel ikke langt fra hotellet. Mulighederne er endeløse!

Alle villaerne er smagfuldt indrettet med fokus på elegance, luksus og thailandsk design. Hotellet har to slags pavilloner du kan booke, den ene med loft-til-gulv vinduer med udsigt over flotte omgivelser, og den anden med privat veranda med havudsigt. Begge pavilloner er udstyret med badekar og rainshower, kingsize seng, walk-in skab og andre luksuriøse fornøjeligheder.

Vil du kræse lidt mere om din partner og dig selv, så har hotellet 5 forskellige slags villaer du kan vælge imellem. Alle er udstyret med badekar og separeret rainshower, udendørs badefaciliteter, silkemorgenkåber og eksklusive senge med komfortabelt sengetøj. Foruden det får du din helt egen private pool og lounge-område. Vælg mellem indbydende hav- eller tropisk haveudsigt. Det bliver ikke mere ekstravagant.

Faciliteter

  • Infinity pool med havudsigt
  • Lounge-områder m. loungemøbler
  • Spaområde m. sauna, dampbad og vitality pool
  • Yoga og pilates studio
  • Fitnessrum
  • Restaurant med thai og internationale retter
  • Poolside bar og restaurant
  • Hyggelig tagterrasse
  • Sunset lounge bar

Bestil

Send rejseforespørgsel

Phulay Bay Ritz Carlton Reserve ★★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden