INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Phi Phi The Beach Resort ★★★

Koh Phi Phi - Thailand

Ferieparadiset Koh Phi Phi byder jer velkommen til tropiske omgivelser med de smukkeste sandstrande og svajende palmer. Fuldend oplevelsen med et ophold på dette fantastiske beach resort. 

In stock
Travel Code
TH-H-KP-24

Indkvartering

Phi Phi The Beach Resort er et skønt bungalow resort beliggende på en privat strand, 10 min i longtailbåd fra havnen. Koh Phi Phi er postkort-værdige, billedeskønne øer, der inviterer til det ulimative tropiske get-away. Klassiske strande, fantastiske klippeformationer og levende, turkisblåt vand, der er levende med farverigt havliv - det er et perfekt paradis. 
Hotellets bungalows ligger spredt på klippeskråningen, og de fleste tilbyder fantastisk udsigt over bugten og det azurblå hav. Fra stranden er den bedste snorkling på Phi Phi, og selv på lavt vand er der fisk i alverdens farver. Langs stranden ligger et par lokale restauranter, hvor du kan vælge at spise, eller du kan gå 15 min til byen, eller sejle 5 min i longtailbåd.

Hotellet har 3 mindre pools, vandsportscenter og massage samt et minisupermarked. På stranden finder du deres egen Let's Sea Beach Bar, hvor du kan nyde eksotiske kolde drinks, mens du daser i solen på en solseng. Hotellet har også sin egen restaurant beliggende på stranden. 

Bungalowerne er indrettede i fin thai-stil, har god plads samt en stor balkon med udsigt over Maya Bay Island. Alle værelserne er udstyret med Wi-Fi, aircondition, hårtørrer og morgenkåbe m.m. 

Der er 3 bungalow typer du kan vælge imellem:

  • Superior Villa
  • Superior with Partial Sea View Villa, placeret øverst på bjerget hvilket giver den smukkeste udsigt fra den private balkon.
  • Deluxe Villa, tik træ Bungalow med enten hav eller have udsigt

Man kan blive kørt til sin bungalow fra receptionen. 

Bemærk at smukke longtailbåde sejler forbi om morgenen og sidst på eftermiddagen. 

Bestil

Send rejseforespørgsel

Phi Phi The Beach Resort ★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden